"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 81

• 28 985
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора
Ми именно това е глупавото, по какъв начин това момиче трябва да му докаже че го обича, че принца да е сигурен... е извинявай! Аз ако съм влюбена в някой и чуя тези думи от него, считай че го пиша бегал, много ще ме заболи, аз давам всичко от себе си, пренебрегвам дори здравето си, за да не се разделя с него, той дрънка глупости ... не го разбирам това, честно!!!

Дени, просто последните събития го смачкаха Яман. И Гордостта му като прибавиш и ето ти. Кенан му каза, че няма да се ожени за Мира. И той  му повярва, защото не вярва в себе си.  Peace

Нека, нека го тъпчат цял живот и той да свежда глава  и да вика добре, щото няма пари, нямам нищо против, ама за мен това е най - глупашката постъпка която може да сътвори и Едже па и Яман, сори

# 661
И що се впрегна пък?  ooooh! ooooh!

ooooh! Подценява чувствата и.След толкова време прекарано с нея и жестове, които Мира направи, за да са заедно той я смята за втора Суде-знаел ,че тя щяла да бъде с някой като Крачо! smile3555
 newsm78И какво прави толкова време с нея щом не вярва,че имат бъдеще заедно?!Да беше се върнал при Лейля!  Mr. Green

# 662
  • Яко в Матрицата...
Ми именно това е глупавото, по какъв начин това момиче трябва да му докаже че го обича, че принца да е сигурен... е извинявай! Аз ако съм влюбена в някой и чуя тези думи от него, считай че го пиша бегал, много ще ме заболи, аз давам всичко от себе си, пренебрегвам дори здравето си, за да не се разделя с него, той дрънка глупости ... не го разбирам това, честно!!!

Дени, просто последните събития го смачкаха Яман. И Гордостта му като прибавиш и ето ти. Кенан му каза, че няма да се ожени за Мира. И той  му повярва, защото не вярва в себе си.  Peace

Щото е чист като сълза!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

newsm10

# 663

Защо в една връзка единият трябва да доказва нещо на другия? Или се разбират и допълват - или не...

Ами те се допълват, но Яман смята, че не е достоен за мира, защото не може да и даде живота, който води тя.  Peace Няма как да и го осигури, икса но не може.

# 664
  • Стара Загора

Защо в една връзка единият трябва да доказва нещо на другия? Или се разбират и допълват - или не...

Преносен смисъл, ако аз имам такива колебания и седна и помисля какво е направило това момиче за мен никога и не бих си помислил да кажа аз няма съм с нея, ама и ти няма да си, ама да ...
това съм аз в крайна сметка!

# 665
Легам си, че нещо яхнах метлата  Mr. Green Mr. Green утре на свежа глава ако има нет, ще пиша пак  Peace

Лека ви, слънца  Hug Hug Hug

Дениии, не се ядосвай,мила....то Еджето трябва да вкара повече емоции ....
А иначе главните герои след последната клапа-чао,Мексико,да не ги мислим ...

# 666
Голяма реклама на Галакси  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 667
  • Стара Загора

ooooh! Подценява чувствата и.След толкова време прекарано с нея и жестове, които Мира направи, за да са заедно той я смята за втора Суде-знаел ,че тя щяла да бъде с някой като Крачо! smile3555
 newsm78И какво прави толкова време с нея щом не вярва,че имат бъдеще заедно?!Да беше се върнал при Лейля!  Mr. Green

Йессс бе, викам сама си говоря вече  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 668
Легам си, че нещо яхнах метлата  Mr. Green Mr. Green утре на свежа глава ако има нет, ще пиша пак  Peace

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 669
  • Яко в Матрицата...
Голяма реклама на Галакси  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мани, мани...

# 670
  • Стара Загора

Така си е  Mr. Green отивам да мачкам и аз чаршафите  Mr. Green Mr. Green Heart Eyes

# 671

newsm78И какво прави толкова време с нея щом не вярва,че имат бъдеще заедно?!Да беше се върнал при Лейля!  Mr. Green

Йессс бе, викам сама си говоря вече  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да, излиза, че не я познава Мира, както и чувствата и.  Mr. Green

# 672
# 673
# 674
 Hug Hug Hug Лека нощ милички и от мен.Утре ме чака тръстиката.  love001 Ще коментирам утре.

Общи условия

Активация на акаунт