ЮЛИ вече наближава, мама тихо полудява. - Тема 21

• 29 590
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Oranjevo аз нямам такива подготвителни. Те би трябвало да не са болезнени, а ако изпиеш едно ношпа минават ли?

# 496
Oranjevo,аз имам подготвитвителни контракции,но при мен засега се изразяват само във втвърдяване на корема без болки и имам вечери ми се случват по на често,но лекарката каза,че да не се притеснявам,че са различни от родилните!На теб не ти ли казват в кои случаи да се запътиш към болницата?

# 497
моите са като на mmmm 17 втвърдява ми се корема и след малко ме отпуска, не ме боли и се случва като се къпя или като се поизморя

# 498
Аз днес съм с по-чести втвърдявания на корема.. Снощи пак имах доста втвърдявания с лека болка но пък аз вчера през деня доста работа свърших. Пийни но шпа  Peace

# 499
Едно предложение за заглавие от мен.Зная че не пиша редовно и не зная дали имам право,но пък ви чета всеки ден.

Юли вече барзо наближава,още мъничко остана да се гушкам в мама!

# 500
Не се сещам, кои от вас обсъждаха, че си взимат сами проба за микробиология. Я дайте подробности, от къде взимате тампончета и колко време след пробата, трябва да се занесе в лабораторията. Знаете ли дали в Цибалаб правят това изследване? Че тази, мойта "докторка" ми взе онзи ден и днес и звъня да видя дали има резултати, тя ми каза има коки, вземи си полижинакс свещички  ooooh! Ей това е специалист, да ти изписва такива лекарства по телефона  #2gunfire Честно ви казвам, ще я застрелям.

# 501
НоШпа никак не ми действа, тъпча се с магнезий. В четвъртък съм на преглед. Но чуят ли, че имам контракции, ме вкарват в болницата и пак ме тъпчат с магнезий. А там престоят все пак трвмира -  спешни случаи, аборти, операции.. Решила съм следващото ми влизане да е за раждане. Да те спират на всеки старт на раждането е ужасно. Започнах да се панирам, а не ме беше страх, понеже ми е второ раждане.

Първата бременност ми мина без проблеми, а контракциите бяха се появили след спукването на мехура,  на път за болницата, 16 дни преди термина. Бяха започнали пак с интервал 5 минути, ... 8 часа така.

# 502
  • Пловдив
sweetpie ,във всяка лаборатория продават среда за микробиология и във всяка лаборатория правят микробиология на влагалищен секрет.Средата представлява дълга,пластмасова като епруветка,с прозрачен гел вътре,към нея има тампон с дълга дръжка.Взимаш пробата с тампона и слагаш в епруветката.Обличаш се я носиш в лабораторията.Аз я носи в централата,където ще я обработят веднага.Надпиши си пробата-Влагалищен секрет и име.То си има място за писане
При взимането на пробата,гледаш добре да минеш по стените на влагалището,то се усеща как се допира тампона
Щом имаш бактерия на последната МБ,си пусни и антибиограма.Така лечението ще е най-точно

Така взимам проба и за носен,и гърлен секрет на детето.За очички също става.Най-ефективното лечение при всичко е след като се види дали и какъв е точно причинителят на неразположението

# 503
  • Телиш/Плевен
Пускам анкетата, че доста напредваме със страниците. Ако има още предложения - пишете и ще бъдат добавени. Hug

# 504
Да се отчета и аз от днешната ЖК, оказа се, че имам изгладена шийка и 2см. разкритие и утре ще ме приемат в болницата за 3-4дни за да ми вливат магнезии. Иначе беба е добре, макар че изостава малко с теглото, а до скоро вървеше напред. Но да се надяваме да устискам поне още две седмици. Добре, че беше ММ да каже, че имам повече от 10 стягания на корема и доки реши да ме види вагинално, аз си мислех, че това са подготвителни контракции, тъй като не са болезнени, а се оказа, че не са Sad 

# 505
Bee-Di този ТМ много навътре в материала, браво  Wink Ей затова винаги взимам ММ на преглед.

# 506
Да се отчета и аз от днешната ЖК, оказа се, че имам изгладена шийка и 2см. разкритие и утре ще ме приемат в болницата за 3-4дни за да ми вливат магнезии. Иначе беба е добре, макар че изостава малко с теглото, а до скоро вървеше напред. Но да се надяваме да устискам поне още две седмици. Добре, че беше ММ да каже, че имам повече от 10 стягания на корема и доки реши да ме види вагинално, аз си мислех, че това са подготвителни контракции, тъй като не са болезнени, а се оказа, че не са Sad 

Стискам палци всичко да е наред и да издържиш още малко. В Ниамед ли ще лежиш? Аз изобщо не мога да разбера кога имам стягания и кога бебка се изпъва.

# 507
Гроги съм. Навъртях сумати километри, за да угодя на дребното за разходки, а и освен това да си свърша и планираните задачи.

Отчета от ЖК - принц №2 е 2500 гр. Всичко е в норма /плаценти, води/ и няма изгледи да тръгне скоро раждане. Бебето било още високо, макар усещам, като че всеки момент ще излезе. Трябва да си избера дата за секциото между 7 и 11 юли. Та довечера с мъжо ще решим.

Сега се пльоскам, че ще умра вече и се връщам да ви чета

# 508
Bee-Di този ТМ много навътре в материала, браво  Wink Ей затова винаги взимам ММ на преглед.
Да и той с мен преживява бременността и никога не пропуска преглед.   Mr. Green
Краси  благодаря мила, в НиаМед ще лежа да, за съжаление утре ще пропусна срещата  Sad но се надявам като излезна от болницата да се видим  Peace  предполагам разбра за контракциите от коментарите във ФБ.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт