БГ-Мамма беше приятен за окото и душата форум преди да решите в края на миналата година, че новите функционалности вървят с нова визия. Ако до тогава БГ-Мамма приличаше на чаровна и неустоима мама, сега прилича на травестит. Новата визия е нетърпимо грозна, ръбата и дразнеща възприятията. На всичко отгоре крива наляво. Нито очите, нито душата ми могат да свикнат с нея.
Създаването на бутон, който отваря и препраща потребителя към нова страница, съдържаща всички форуми и подфоруми, е затруднение, а не улеснение спрямо падащата лента. Тя не ме праща на нова страница, а ми дава възможност да скоча, където искам, директно. Трябва да си много тъп за да не схващаш разликата между двете. И понеже и Гугъл има такъв бутон, както правилно отбеляза потребител, като го натиснете не ви отваря нова страница, а ви дава падащо меню. Ама Гугъл знаят кое е удобно за потребителите.

Намалете поне малко цветовия контраст на заглавия, бутони и т.н., че на фона на другата шарения изглеждат направо като погребални!
Много добре казано!
За съжаление прочетох в друга тема, че новата версия ще заработи в понеделник и старата окончателно отпада

Интересно ми е как е възможно на самата Мамма да й харесва този вид на форума? Приятно ли й е да си криви очите наляво и да си ги избожда с това ярко бяло?