Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 48 822
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 135
Изключително неудобно ми е изтеглянето в ляво на текста.
Предпочитам реклами и в ляво да има, само текста да е разположен в средата.

# 136
  • вятър в маслините, вятър над хребета
ТихУ, че само това чакат да ни сюрпризират с петсантиметрово поленце за четене и реклами отвсякъде. По наше желание, естествено Mr. Green

# 137
  • София
Без да искам кликнах върху някакъв подфорум и видях това  Shocked

Скрит текст:

Цял подфорум с еднакви теми.  ooooh!
Поразрових се и видях, че това безумие не е само във въпросния подфорум. Каква е идеята на подобно нещо?

# 138
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Явно вече всяка отчетна тема ще си има подфорум. От една страна е удобно и подредено, от друга така въпросните теми остават изолирани от форумното око. Имаше вече и недоволни- от Клуба на готините баби.

Аз сякаш бих се радвала филмовите препоръки с всичките им 50 издания да получат подфорум Simple Smile.

# 139
Какъв е този ранг в групата?
Да не би да е на база харесани мнения?

Не, не е на база харесани мнения, а на база брой публикации в групата.

Напр. аз мога да пиша само в Красива мама. Досега това означаваше, че ще си стоя с ранг Регистриран или Новак во веки.

Или друг казус - пиша в Бъдещи майки, там съм натрупала 10000 мнения, но това въобще не ме прави Ветеран в Красива мама, защото може въобще не съм писала там. И ако отида да пиша нещо в Красива мама - там съм абсолютен новак, а не Ветеран.

Има много такива случаи и от години оплаквания в тази връзка.

Сега ще има ранг както локално за дадения форум, така и за сайта като цяло.

Напр. имам 5 мнения в Красива мама и там съм новак, имам 5000 в Бебета и там съм пристрастен, имам 3000 в Хоби и там съм Редовен потребител, имам 9000 в Клюкарник, там съм Почетен потребител, а като цяло имам над 12000 мнения и съм Ветеран в сайта.

Харесва ми новата версия.От кога стартира?

Няма заложена конкретна дата за старт. Има дребни неща за дооправяне като картинки, икони и други дребни подробности. Надявам се още тази седмица да приключим.

Всъщност новата версия реално не става за ползване, а само за разглеждане. Така изчезват постовете, че нищо не може да се прочете.

Писала съм изрично, че може да има разлики в момента между новата версия и реалната и че тестовата версия е пусната за разглеждане само, да. Ако през нея се напише нещо, то тук ще се появи с голямо закъснение, както и обратното - написаните тук мнения ще се видят в тестовете версия със закъснение. Това няма да го има като проблем, когато се премине изцяло на новата версия.

Преди когато я пуснаха, не ставаше и дума да има втора нова версия след време Simple Smile Говореха, че ще я преправят, докато се хареса на всички. Но сега пускат още една.

Визията, която бе пусната през декември месец миналата година бе преработена изцяло и наново. Надявам се не е нужно да пускам скрийншотове, за да се видят разликите между дизайна тогава и този, който е в момента (въобще не говоря за най-старата визия, която оставихме временно и за която неколкократно писах, че ще бъде премахната изцяло, когато бъде готова новата версия като изцяло нов код и функционалности). Винаги съм подчертавала, че промяната на визията е само основата и предстои цялостна преработка на сайта.

# 140
и на мен ми напомня за фейсбук и главно това не ми хареса. Наистина поздравления за улесненията, но моля ви , дайте нещо по-интересно и забавно, нямаме нужда от фейсбук 2, сега си е много сладко , свежо Wink

# 141
  • Варна
Защо получавам известия по мейла за публикувани теми в подфорумите, в които съм се присъединила, при положение,ч е известията ми са изключени?

# 142
Писала съм в първия постинг на тази тема, че при присъединяване към дадена група се включват известията за нея.
Известията Ви не са изключени генерално.

Ако не желаете да получавате известия за конкретна група, трябва да маркирате чекбокса до името на групата и да натиснете - Спри известията.

Ако не желаете да получавате никакви известия по мейл, то трябва чекбоксът пред Получавай форум известия и важни обявления чрез е-мейл. да е изключен и от падащия списък
За темите и форумите, за които съм поискал оповестяване, ми съобщавай за:
да изберете Нищо.

# 143
  • Варна
Мамма,
маркирах ги, натиснах Спри известията, но групите пак си седят в списъка, нищо не се променя... Или да очаквам вече да не получавам известия?

# 144
Тъй като сте се присъединила през тестовата версия, то е трябвало от там да направите промяната.
Изключих ги аз от настройките за известия в профила Ви на ver2

# 145
  • Варна
Благодаря, точно това ми хрумна току що и влязох в тестовата версия, но видях, че там нямам известия и се чудех къде изчезнаха Hug

# 146
Харесва ми.
Браво!

# 147
# 148
# 149
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Отворих, видях, отвратих се за пореден път.  Sick
БГ-Мамма беше приятен за окото и душата форум преди да решите в края на миналата година, че новите функционалности вървят с нова визия. Ако до тогава БГ-Мамма приличаше на чаровна и неустоима мама, сега прилича на травестит. Новата визия е нетърпимо грозна, ръбата и дразнеща възприятията. На всичко отгоре крива наляво. Нито очите, нито душата ми могат да свикнат с нея.

Създаването на бутон, който отваря и препраща потребителя към нова страница, съдържаща всички форуми и подфоруми, е затруднение, а не улеснение спрямо падащата лента. Тя не ме праща на нова страница, а ми дава възможност да скоча, където искам, директно. Трябва да си много тъп за да не схващаш разликата между двете. И понеже и Гугъл има такъв бутон, както правилно отбеляза потребител, като го натиснете не ви отваря нова страница, а ви дава падащо меню. Ама Гугъл знаят кое е удобно за потребителите. Peace

Намалете поне малко цветовия контраст на заглавия, бутони и т.н., че на фона на другата шарения изглеждат направо като погребални!

Общи условия

Активация на акаунт