Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 373
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 315
Честно казано, въпреки новите функционалности, в които има хляб, си остава основния проблем от предишните тествания на новата версия: Сгъчкан вляво текст на мненията на потребителите с разсейващи шарении вдясно и твърде голямо разстояние между редовете. И едно изречение ми е трудно да прочета без да получа световъртеж. Явно нещата няма да се променят в тази насока, но аз да си кажа.
Абсолютно, и при мен е така, НЕ ми харесва, рядко ползвам началото, но често влизам и чета, еми извинете, но не може целият текст да ми е вляво, и ако търся нещо, ще получа по-скоро изкривяване на врата докато го намеря.

абсолютно точно !

цялото това сбутване вляво е адски неприятно и натоварващо за очите.

# 316
  • КиТ
Отделно ми липсва в края на темата бутон, с който да се върна в съответния подфорум
Под всяка тема има Още от [името на форума] което е текстов линк към дадения форум.

При мен няма, не виждам такава опция.

И аз не виждам такава опция в края на темата. Всичко свършва с "Бърз отговор".

И при мен е така   newsm78

missNoir до ника ти има една стрелка натискаш я и там излиза всичко  Hug

# 317
Благодаря за изразените мнения и съобщените грешки.

Докладваните бъгове ще бъдат отстранени утре, след началото на работния ден, когато и ще продължа да отговарям на въпросите Ви.

Желая на всички приятна и спокойна вечер!

# 318
Не съм съгласна, че цветовете са ужасни и болят очите, мен не ме болят.
Но пък това, че няма падащо меню, много ме дразни, ползвам само него за бърз достъп до съответните подфоруми, а сега ще трябва да се вписвам в групи. Повече ми харесваше падащото меню, отколкото отделна страница със списък на подфорумите.
А за равняването вляво - чак не е за вярване, че толкова месеци не успяхте да го направите в средата, направо нямам думи.
Харесва ми, че мога да лайкна коментар, отдавна ми се искаше да има такава опция.

# 319
Ммм да , новата версия е супер Т-Ъ-П-А , просто ще спрат да пишат в темите и форума постепенно ще замре... е честито на печелившите!

# 320
  • София
Къде са ми мненията?!?? Само от началната страница ли мога да влизам на тях и какво им беше като си бяха горе в профила?!??
Много ми е неудобно така ooooh!

кои мнения ти няма?

Става въпрос за опцията "моите публикации" която преди си стоеше горе в дясно в профила ми и по всяко време можех да цъкна и да намеря това което ме интересува, а сега трябва да вляза на началната страница и където са в списъка в ляво- ами супер неудобно е така... Ровиш си нещо сещаш се да погледнеш в публикациите си, но трябва да излезеш...
Та има ли друг начин да отида на "моите публикации" без да се разхождам до началната страница?

Нови отговори още си е където беше, твоите публикации, всичките, ти ги има в профила, горе дясно или от стрелката до името ти - профил, Последните публикации на този потребител. За други мои публикации не се сещам да е имало Sad

# 321
  • София
Искам както преди да мога аз да си избирам стара или нова версия, тази не ми е удобна.

# 322
  • Варна
Pelenė, благодаря ! Ако знаеш само как ми улесни живота Simple Smile

# 323
  • КиТ
Не съм съгласна, че цветовете са ужасни и болят очите, мен не ме болят.
Но пък това, че няма падащо меню, много ме дразни, ползвам само него за бърз достъп до съответните подфоруми, а сега ще трябва да се вписвам в групи. Повече ми харесваше падащото меню, отколкото отделна страница със списък на подфорумите.

Натисни направо в нов прозорец решетката,която е в дясно и там са всички форуми и ще имаш бърз достъп,аз за така правя  Peace

# 324
  • КиТ
Искам както преди да мога аз да си избирам стара или нова версия, тази не ми е удобна.

Е всички искаме,ама няма  Mr. Green Joy Joy Joy

Pelenė, благодаря ! Ако знаеш само как ми улесни живота Simple Smile

Няма проблем,включвам се с каквото мога  Hug

# 325
  • София
На мен ми изчезнаха "профил" и "лс", които преди си кротуваха под всяки пост, който е написал даден съфорумец. Ако искам да напиша лс на някой, не знам от къде. Тази бърза връзка я няма, както и бързата връзка към профила му.

Не ми изписва дали някой е онлайн или офлайн.

като цъкнеш на стрелката до името на потребителя виждаш всичкото това инфо.

# 326
  • До сърцето...
... Нови теми може да се пускат само от членовете на групите, но не става автоматично, а след кликване на бутона Включете се.

Значи ли това, че ако реша да пускам тема, трябва задължително да съм член на тази група  Shocked

Защо и кому е нужно това?

# 327
Да се махне този ужасен шрифт и болднат текст в изписването на самите теми, които излизат при нови отговори в тях.
Ако някои късоглед програмист ги е правил и не вижда....да вземе да си смени очилата.-

# 328
Ох, мислех, че идеята с "новата" визия, която всеки път става все по-нова и по-нова, е изпратена в небитието...уви, не!

# 329
  • София, Бургас
Много е ужасен новия шрифт. Много е малък и е ужасен за четене...

Общи условия

Активация на акаунт