Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 060
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 495
Има ли шанс да бъде върнат бутона с падащото меню отгоре, така, както е в момента не мога да се ориентирам как да се върна назад или да отида в друг раздел.

# 496
  • софия
Да запитам отново:
Какъв е смисълът от това под профилната снимка да има бр. мнения и същото да се повтаря в информацията до ника?
Какво означават цифрите от ляво до моите групи?

и
Какъв е смисълът да има от двете страни на екрана празно пространство, а полето за четене на мнение да е толкова малко? Празните полета от двете страни сигурно са 1/3 от екрана.
Не. Не е особено красиво. Все пак това е форум, ЗА ЧЕТЕНЕ.

# 497
Защо подписът ми изглежда така?

# 498
  • Пловдив
Как да се върна в старата версия..............................ТАЗИ Е УЖАС!

# 499
Как да се върна в старата версия..............................ТАЗИ Е УЖАС!

Не можеш!

# 500
ОТВРАТИТЕЛНО Е !!!Искам си старата версия #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 501
  • КиТ
Да се цитирам:
Колкото и да се мрънка,няма да се промени,ние тая песен за центрирането я пеем от декември и както виждате няма полза и аз започнах да се примирявам  Tired

Визията, която бе пусната през декември месец миналата година бе преработена изцяло и наново. Надявам се не е нужно да пускам скрийншотове, за да се видят разликите между дизайна тогава и този, който е в момента (въобще не говоря за най-старата визия, която оставихме временно и за която неколкократно писах, че ще бъде премахната изцяло, когато бъде готова новата версия като изцяло нов код и функционалности). Винаги съм подчертавала, че промяната на визията е само основата и предстои цялостна преработка на сайта.

-----------------------

Отново подчертавам, че визията на тема се ползва от март месец, след цялостна преработка и промени на цветове, шрифтове, подредба и т.н., а настоящата тема и дискусия въобще не е за дизайна на тема, а за изцяло нови функционалности на сайта

# 502
много съм разочарована от новия изглед. Подписите и картинките просто пречат на текста, който търся. Чувствам същото като други потребители  - изгледът е кошмарен, неприветлив, неудобен, безполезен в този му вид. Ако идеята е да се цъка много, докато се стигне до желаната тема, то това не е добра идея.

# 503
  • КиТ
Добре аз да питам,не видяхте ли декември темата с новата визия/имаше тествания,да си кажеш забелеки,..../,после след това се пуснаха още доста теми покрай тая прословута визия  Peace Доста никове не са участвали тогава /виждам ви за пръв път в подобна тема/ Peace мисълта ми,тогава не видяхте ли какво ни чака,защо не вляхте да си кажете,сега е след дъжд качулка!
Не че ние които сме от тема първа в мрънкането са ни чули де,но това е друга тема  Joy Joy Joy Joy

# 504
  • София
бутончето "Вход" нещо не ми работи, само при мен ли е така  newsm78
влезанх като се опитах да пиша в тема и ми каза че не може неригистриран.

# 505
  • София
Добре аз да питам,не видяхте ли декември темата с новата визия/имаше тествания,да си кажеш забелеки,..../,после след това се пуснаха още доста теми покрай тая прословута визия  Peace Доста никове не са участвали тогава /виждам ви за пръв път в подобна тема/ Peace мисълта ми,тогава не видяхте ли какво ни чака,защо не вляхте да си кажете,сега е след дъжд качулка!
Не че ние които сме от тема първа в мрънкането са ни чули де,но това е друга тема  Joy Joy Joy Joy

А защо да участвам в обсъждането на нещо, което не ми харесва и нямам никакво желание да ползвам? Все едно ти да не обичаш печено месо, обаче да ти обясняват, че ще ти сервират само печено месо, а ти да участваш в обсъждането как точно да го пекат, накъде да са му резките и пр.

Ние си казахме още преди месеци, но и тогава нямаше кой да чуе. Наумили са си хората да правят визията такава, каквато е и толкова!

# 506
Добре аз да питам,не видяхте ли декември темата с новата визия/имаше тествания,да си кажеш забелеки,..../,после след това се пуснаха още доста теми покрай тая прословута визия  Peace Доста никове не са участвали тогава /виждам ви за пръв път в подобна тема/ Peace мисълта ми,тогава не видяхте ли какво ни чака,защо не вляхте да си кажете,сега е след дъжд качулка!
Не че ние които сме от тема първа в мрънкането са ни чули де,но това е друга тема  Joy Joy Joy Joy

ако имаш мен предвид, видяла съм, казала съм си. Виждаш ме за пръв път, защото нямам огромен скачащ подпис или други отличителни белези.
В момента подписът ми и цялостното оформление на отговора ми са по-големи, отколкото самият ми отговор. Думите просто се губят на фона на всичко останало.

# 507
Доколкото разбрах всеки потребител ще има различен ранг в различните групи(подфоруми) според участието си там. Как мога да разбера къде какъв е нечий ранг?Своя го виждам, но на другите-не.

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 08:58 от Бубче

# 508
  • София
къде виждате броя на публикациите на потребителя? Аз нищо не виждам.

# 509
  • КиТ

А защо да участвам в обсъждането на нещо, което не ми харесва и нямам никакво желание да ползвам? Все едно ти да не обичаш печено месо, обаче да ти обясняват, че ще ти сервират само печено месо, а ти да участваш в обсъждането как точно да го пекат, накъде да са му резките и пр.

Ние си казахме още преди месеци, но и тогава нямаше кой да чуе. Наумили са си хората да правят визията такава, каквато е и толкова!

Да това е ясно,мисълта ми е,тогава като показваха това недоразумение,всички да скочат /то си скочиха доста хора за това и оставиха възможност,да се ползва стария изглед за темите/ и да не се стига до тук...Ние сме коментирали,давали акъл,даже една потребителка беше челтарала схеми,ефекта виждате сами какъв е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт