Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 450
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 630
Май ще трябва помощ от техниците...
Преди малко  по Скайп ми писа момиче, което не може да пише във форума- излизал и текст че можела да пише текст до 80 знака, но дори и един да напишела не можело да се публикува newsm78  Цъкала на "публикувай" но без резултат...Идеи?
Това е линка с профила и:

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=457299

По-дълго е заглавието на темата (за тези 80 знака става въпрос), нека да изтрие няколко символа и ще й позволи да публикува Peace И друг път се е случвало така.

# 631
  • в сърцето на един мъж...
Ех, единственото хубаво нещо от промяната е, че вече не се отписвам от темите автоматично при отговор от темите Joy Joy Joy

# 632

Ей жив да си.... няма дясна лента   bouquet

# 633
  • КиТ
Mamma, видно е, че отговаряте избирателно.
Въпросът ми е - това е на принцип симпатии към определени потребители и въпроси? Или просто не може да отговорите на 90% от въпросите, които Ви се задават?
И ако е така, не би ли следвало да сложите достатъчно компетентен човек по новата визия (буламач) на сайта, който да успява да отговаря на въпросите?

Според мен за това не отговаря:
Отново подчертавам, че визията на тема се ползва от март месец, след цялостна преработка и промени на цветове, шрифтове, подредба и т.н., а настоящата тема и дискусия въобще не е за дизайна на тема, а за изцяло нови функционалности на сайта

# 634
Отделно ми липсва в края на темата бутон, с който да се върна в съответния подфорум
Под всяка тема има Още от [името на форума] което е текстов линк към дадения форум.

При мен няма, не виждам такава опция.

Да се самоцитирам, ще съм благодарна на отговор!

# 635
Въпросът ми е - това е на принцип симпатии към определени потребители и въпроси? Или просто не може да отговорите на 90% от въпросите, които Ви се задават?
И ако е така, не би ли следвало да сложите достатъчно компетентен човек по новата визия (буламач) на сайта, който да успява да отговаря на въпросите?

Отново подчертавам, че визията на тема се ползва от март месец, след цялостна преработка и промени на цветове, шрифтове, подредба и т.н., а настоящата тема и дискусия въобще не е за дизайна на тема, а за изцяло нови функционалности на сайта

Лично от мен бяха зададени поне 3въпроса точно касаещи функционалността на сайта.
Както и предложения за корекции.
Това какво е???
Или тя самата не може да прецени какво ще рече мнения за функционалност и мнения за визията на форума?
Или че може би двете неща въпреки всичко са по някакъв начин свързани?

Mamma, ние тук да не сме Ви от скачащите маймунки, че да се отнасяте към хората с видно презрение и крайна незаинтересованост?
Що за поведение на възрастен човек?
Искате мнения за функционалност, дават ви се. Направете си труда да ги прочетете, обърнете внимание и отговорите.

# 636
  • Ямбол
....
С голямо съжаление ще се съглася, както и ще добавя, че IQ-то драстично пада с всеки прогонен потребител.
Ти съзнаваш ли, че за това ти мнение тук, можеш да си спечелиш бан там?

На мен ли ми се струва или шрифтът при писане на мнение в бързия отговор се различава с този след като го публикувам?
Освен това май са смекчили малко онова ярко бяло във форумите и сега е по-приемливо.

# 637
  • Варненска клюкарка
Скрит текст:
Май ще трябва помощ от техниците...
Преди малко  по Скайп ми писа момиче, което не може да пише във форума- излизал и текст че можела да пише текст до 80 знака, но дори и един да напишела не можело да се публикува newsm78  Цъкала на "публикувай" но без резултат...Идеи?
Това е линка с профила и:

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=457299

По-дълго е заглавието на темата (за тези 80 знака става въпрос), нека да изтрие няколко символа и ще й позволи да публикува Peace И друг път се е случвало така.

Благодаря- разписала се е, наистина е заради заглавието!

# 638
  • КиТ

Лично от мен бяха зададени поне 3въпроса точно касаещи функционалността на сайта.
Както и предложения за корекции.
Това какво е???
Или тя самата не може да прецени какво ще рече мнения за функционалност и мнения за визията на форума?
Или че може би двете неща въпреки всичко са по някакъв начин свързани?

Mamma, ние тук да не сме Ви от скачащите маймунки, че да се отнасяте към хората с видно презрение и крайна незаинтересованост?
Що за поведение на възрастен човек?
Искате мнения за функционалност, дават ви се. Направете си труда да ги прочетете, обърнете внимание и отговорите.

Прегледах ти мненията,не са точно наистина за темите,но явно не ги е видяла  newsm78

# 639
То много неща не се виждат тук....избирателно също. Simple Smile
Не са и само моите мнения...имаше и други потребители, които споделиха същото.

# 640
  • Ямбол
Тонът на Мирама е отвратителен. Сравненията, които използва са обидни. И аз да бях, и аз нямаше да отговоря на такъв скандалджийски тон.

# 641
над тях, не в отговори и известия.
не знам дали става ясно от снимката
май само при мен е така, друг не се оплаква, с мозила съм.
По някаква причина не Ви се зареждат снимките на интересните теми - вероятно са забранени от браузера или от друга програма. С коя версия на Мозила сте?

Maryse, отговарям на конкретни въпроси, свързани с ползването на сайта и функционалностите.
Не смятам, че е редно да имате претенции защо не съм отговаряла на въпроси през нощта след 20 ч. вечерта вчера. Още по-малко на констатациите Ви кой е малоумен, сляп, идиот, има нужда от лекар и т.н...

Има публикация в тази тема от днес - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=786817.msg28432746#msg28432746

Възможно е специалният знак ~ в заглавието да предизвиква проблеми, това се случваше при някои браузери и в старата версия и визия на сайта. Мога да редактирам заглавието на темата.

Отделно ми липсва в края на темата бутон, с който да се върна в съответния подфорум
Под всяка тема има Още от [името на форума] което е текстов линк към дадения форум.
При мен няма, не виждам такава опция.
Показват се предложения за теми, пуснати в последните 7 дни. Ще бъде вдигнат периода на един месец, за да няма вариант да не се показва.

За това поле става въпрос

# 642
  • в морето до колене
Показват се предложения за теми, пуснати в последните 7 дни. Ще бъде вдигнат периода на един месец, за да няма вариант да не се показва.

За това поле става въпрос

Още вчера забелязах, че такова поле има в някои подфоруми - и няма в други.
Сега вече разбирам защо - щом е свързано с наличието на нови теми от определен период време назад...
Примерно точно в ПРАВИЛА не се пускат често нови теми. И тук под последния отговор в темата няма такова поле.
А в Клюкарника има. Simple Smile

# 643
  • София
Отпадна ли вариантът за скриване на дясната колона в темите, доколкото си спомням, имаше такъв в един момент? После се върнах към използването на старата версия и не съм проследила развитието.

# 644
  • Sofia, Младост 3
При мен има такъв проблем : виждам нещо в интересни теми, натискам и ми дава грешка-не мога да чета темата. Пробвах много пъти, не и не ... Не разбирам защо  ooooh!

Ето тази тема например :
Скрит текст:

След като натисна, за да чета :
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт