Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 379
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 735
някой може ли да пробва със хром следното

инсталирате ето това приложение Stylebot
https://chrome.google.com/webstore/detail/stylebot/oiaejidbmkiec … jeifoejpgmdaleoha

в дясно трябва да се появи едно css
върни се в сайата на бг-мама
кликни върху css и избери
"install style from social"

би следвало да ти се появи
един ред със стил който съм направил
инсталирате и би следвало да сте със широки редове и без странична колона

СТрахотен си, ама админите не  знам дали ще им хареса това... Нали разбираш, че от рекламите печелят... Peace

# 736
Ох момичета, пак ще трябва да чета бързо, за да ви настигна и да не правя грешки във форума. А не мога да кажа, че времето е мое. newsm78

# 737
mibobo
Да не си слагала някви кодове за премахване на красотите  Crazy или след поредното грешка 504 и 503 ти се появи  Thinking

нищо не съм слагала, планувам да правя това което предлага Лабрадор, но към момента още не съм. Наистина май се появи след поредните грешки

# 738
  • КиТ

СТрахотен си, ама админите не  знам дали ще им хареса това... Нали разбираш, че от рекламите печелят... Peace

За сега си затварят очите  Crazy Peace

mibobo може би нещо ръчкат по сайта,изчакай да видим дали няма да ти се подобри,може при следващата грешка да си дойдат на местата  Crazy Joy Hug

# 739
Не че си затварят очите, ами това просто не ги засяга, в крайна сметка всеки има възможност да си променя, а и по никакъв начин не засяга функционалностите, а именно да кликаш до припадък.

# 740
  • Galaxy 13197853088
Когато се прекали с комерса в един сайт, потребителите или блокират рекламите или се изнасят.
Трябва да има баланс,между потребители и собственици.Страничната лента постоянно мърдаща
натоварва и дразни в темите и съвсем си е на място когато е при списъците с  теми, но щом не се
дава възможност за избор се налага да прибягна до 'направи си сам'.

# 741
  • гр. София
Янечек, колко си красива!  Heart Eyes

# 742
  • КиТ
Янечек много як аватар  hahaha Hug

# 743
Абе, на мен мигащи реклами не ми излизат вдясно. Нямам адблок и почти нищо инсталирано нямам в разширенията.
Мерси, Роза  Blush

# 744
Когато се прекали с комерса в един сайт, потребителите или блокират рекламите или се изнасят.
Трябва да има баланс,между потребители и собственици.Страничната лента постоянно мърдаща
натоварва и дразни в темите и съвсем си е на място когато е при списъците с  теми, но щом не се
дава възможност за избор се налага да прибягна до 'направи си сам'.

На това мнение съм и аз...Благодаря ти!  bouquet

# 745
Наистина май се появи след поредните грешки
Преди малко имаше спиране заради качване на промени по подредбата в подписите, вида на последните публикации под полето за нови мнения и др.

Моля, рефрешнете заглавната страница. Това, което не Ви се зарежда са изображенията към темите, които са изведени на заглавна.
Това зареждате ли?

http://cdn.bg-mamma.com/attachments/recomm_photos/539fdaecda94a.jpg

По отношение на рекламите, и по-горе писах. Мога да дам скрийншот от преди една година със статиите (които дразнеха), банерът, който се разпъваше отгоре върху съдържанието, карето с платените линкове, банерът който изскачаше отдясно и минаваше върху темата, банерът който изскачаше отдолу и отново закриваше съдържанието...

# 746
  • София
Признавам, че този път се шашнах повече от миналия и много по-трудно се ориентирам, както и да е  Peace /а и беше напълно неочаквано, след като предишната промяна беше съвсем скоро/.
Моля помислете отново по въпроса да върнете падащото меню - явно тази опция умишлено е разкарана, но така е голям мармалад.

# 747
Лабрадор, благодарности и от мен за труда ти и че го сподели с нас  bouquet
Така наистина е по-добре, макар и че с рекламите бях свикнала. И аз се чудех дали няма да направят нещо, за да се върне стария/нов вид на форума  newsm78

# 748
  • гр. София
Бих искала отново да попитам, може би въпросът ми не е бил видян сред многото постове:

А защо няма да се върне падащото меню, при положение, че беше много по-удобно?
Сегашният вариант не е толкова удобен и това е мнението на повечето потребители, доколкото виждам.
Жалко, че няма да може да се направи тъмносиньото по бутоните малко по-светло. Наистина при проблем с очите те много бързо се уморяват и се появява болка в тях и в слепоочията.  Confused

# 749
Наистина май се появи след поредните грешки
Преди малко имаше спиране заради качване на промени по подредбата в подписите, вида на последните публикации под полето за нови мнения и др.

Моля, рефрешнете заглавната страница. Това, което не Ви се зарежда са изображенията към темите, които са изведени на заглавна.
Това зареждате ли?

http://cdn.bg-mamma.com/attachments/recomm_photos/539fdaecda94a.jpg

Рефрешнах, но не се оправя, даже още повече се разтегли страницата трябва да скролвам до долу за да видя евентуално новите отговори, ето

и освен емотиконите всъщност се оказа, че не са ми активни никакви бутони (болдване, слагане на снимка и т.н.)

иначе снимката от линка я виждам

Общи условия

Активация на акаунт