Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 357
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 1 065
Ей ме на ....със сутрешното кафе и форума.
Но мобилната пак не работи...докога?
Интересно ми е: смениха визията с по грозна - айде ще свикна; френдли използване- ами няма такова но това че половината сайт не работи ми идра в повече.
Ако аз така си свърша работата ще ме изхвърлят : та с пожелавам на новите създатели като отидат на преглед : болницата да е супер мръсна та да йм е гаден изгледа; да ги разхождат от кабинет в кабинет докато намерят правилният диагностик и накрая да не работи апаратурата за иследване. Ще изпитата същото чуство което аз в момента. И отговора че се работи по мобилната не ми устройва та някой да каже кога ще работи.

# 1 066
Започнахте съвсем да губите мярка за приличие.

# 1 067
Добре, че бяха насоките на Labrador , сега вече форума има по-нормален вид за мен, иначе това нещо не се търпи...

# 1 068
  • София
Сравняването на форума с болница и пожеланията да няма кой да се погрижи за някого, когато е болен са малко прекалени. Почвам да си мисля, че преди форума има хора, които или не са пили сутрешно кафе или просто не са били живи.

Иначе е видно, че с мобилната версия има проблем и най-вероятно отнема време да бъде отстранен.

# 1 069
  • Куциндрел
Изпуснахте съвсем края.
Не знам дали ви е ясно, но бг-мама е форум, не ви е любовница, която много ревнувате.
Толкоз компютри не останаха ли у вас, че разчитате на мобилната версия?

# 1 070
Криза, нЕма компютри Simple Smile

# 1 071
  • София
Проблемът с мобилната версия е отстранен. Моля, споделете, ако забележите други нередности с нея.

# 1 072
  • София, България
Много благодарим!  Hug

# 1 073
  • София
Проблемът с мобилната версия е отстранен. Моля, споделете, ако забележите други нередности с нея.
не виждам опция са редакция на мнение.

# 1 074
  • София

не виждам опция са редакция на мнение.

Моливчето горе в дясно до ' цитирай '.

# 1 075
За мобилната версия става дума.

# 1 076
  • София
Точно за нея говоря.

# 1 077
Аз моливче не виждам, нито "Цитирай" горе вдясно. Има бутон "Цитат", който е долу вляво.

# 1 078
  • София
Да, моя грешка, няма моливче. 

# 1 079
Божеее, сега за сефте влязох през компа. Няма вече подфоруми, а само моите групи. И всички групи изредени в дълъг шарен чаршаф. Няма групиране както преди, за да се намира по-лесно даден подфорум. Мнението ми за некадърността на дизайнерите Ви, окончателно се затвърди.
Какви са тези родители в Русе, които се мъдрят накрая на чаршафа  hahaha Къде са останалите градове?
В профила ми излиза още един чаршаф с групи  Tired

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 14:23 от Пролетен дъждец

Общи условия

Активация на акаунт