Защо жена ми не иска да правим секс?

• 120 436
  • 592
  •   1
Отговори
# 270
Тя е на 39, излиза, че е изнасилена на 10?
Малко не се връзва с това, че мъжете я имали само за секс в младите й години.
Омъжила се е за теб на 34-5.
Цялата история е малко...

Цялата история е малко авторът да се саморекламира. Друго няма. Grinning
Абеее ако е самореклама и на 40 - 5 циганки още ще трябват .
Кое те усъмни, Дисчейн, описанието на 'подготовката' ли?

Мисля, че трябва да посетите специалист - психолог, сексолог, семеен терапевт. И при мен ситуацията беше много сходна. Към днешна дата и двамата сме с нови партньори.
Това след като посетихте сексолог, психолог, семеен терапевт или….!😮
Joy

# 271
Такова чудо няма сред приятелките ми, но леля ми е такава, за щастие стара мома. Ако ще си с тая жена, със сигурност ти трябва и любовница

# 272
  • Морето
Пич, това дето се мъчиш да го кърпиш няма да ти се получи. Въобще и дете да имате накрая или ще се разделите или ще имаш любовница. Иди прочети моята тема"защо ви изневеряват мъжете ви" може да ти е от полза.
Това с къщата го забрави с тази жена. Аз в момента съм в процес на прежалване на моята.
Тук ми разрешиха да си хвана любовница - така и направих. По - щастлив не бях се чувствал от много години. За съжаление нещата не се развиха добре така че, сега ми се налага да си търся нова. И пак ще го направя. Животът е кратък и всеки има нужда от любов и щастие. Не бъди мазохист - няма смисъл.

# 273
Другият момент е, че за съжаление клитора на жените е на принципа "use it or lose it". Тази ако няма никакъв интерес към секса и с години не е имала сексуален контакт....В един момент и да иска няма да може да свърши.

На мен пък ми прилича на хормонален дисбаланс. Тези депресии не ми харесват. И последно, за подгряването ясно, ама тази жена свършва ли?

Така, както я описва, дали свършва? Simple Smile
Предполагам, че е от тези, които симулират оргазми, за да не скършат хатъра на мъжа (или докато го вържат с брак/дете), а после им омръзва или ги мързи да се преструват.

Така е, кака, едва ли свършва.

# 274
Чак пък толкова... Първо, не се знае дали не се е самозадоволявала през всичките тези години. Второ, и да не е (съмнително), въпрос на време и умения на мъжа е да събуди заспалата сексуалност.
Ако изобщо е имало такава, разбира се. Но както твърдят класиците, няма фригидни жени, има неумели мъже. Специалистите и те потвърждават охотно, че процентът на напълно фригидните жени е доста нисък. И обикновено става въпрос за анатомични проблеми, които често се преодоляват с лека операция.

# 275
  • София
Скрит текст:
Тя е на 39, излиза, че е изнасилена на 10?
Малко не се връзва с това, че мъжете я имали само за секс в младите й години.
Омъжила се е за теб на 34-5.
Цялата история е малко...

Цялата история е малко авторът да се саморекламира. Друго няма. Grinning
Абеее ако е самореклама и на 40 - 5 циганки още ще трябват .
Кое те усъмни, Дисчейн, описанието на 'подготовката' ли?

Мисля, че трябва да посетите специалист - психолог, сексолог, семеен терапевт. И при мен ситуацията беше много сходна. Към днешна дата и двамата сме с нови партньори.
Това след като посетихте сексолог, психолог, семеен терапевт или….!😮
Joy
Дичйен ме разби, великолепно, Нарцис ли си, какво си?
Иначе, усъмни ме все по-гоемите подробности насочени към.....автора него и самия той! Тук - там се вмъква пикантерия за майката, сестрата, а накрая и бабата, като странична тема, но вече допълваща описанието на Аз-а на автора. Значи преди 5 г. са се запознали. Да речем, той очарован от бурния секс, който тя му предложила, са се оженили преди 4. Спестявал за скъпи фотоапарати - пише - 1 г, значи преди 3, правили инсеминация (след като сексът се оказал мираж), кога да е - след скъпата техника, значи преди 1 г. може би, и...после? После решили да купуват къща извън града, сега затова работят (той де, той, тя чувствителна само го играе и неработеща)..А на 39-40, ако нямаш, но иска деца, те вълнуват други въпроси. И няма как една жена, която в генетиката й е заложено да бъде майка, да иска къща и фотоапарати, да се чука като лъвица преди сватбата, но за Дете - да ходят на инвтро... Хм...., па може и да е истина?

# 276
  • Другата България
Истина е.
Ама друг път. Joy

# 277
Да бе, и някак си по едно и също време се появяват автори със сходни проблеми и подробностите даже... Rolling Eyes И при двамата жените супер обгрижвани през цялото време, изнасилени и оттам травма, отказват разговори, едно и също. Neutral Face

# 278
Истина е.
Ама друг път. Joy
Аз и без това не мога да карам колело Grinning

# 279
Здравейте. Благодаря на всички, които се включиха и се опитаха да ми помогнат със съвет или въпрос. Няма да задълбавам по въпроса дали темата е истинска, просто от сърце желая никой да не стига до подобно на моето положение. Не е от приятните неща в живота. Бъдете щастливи и се обичайте.
пс: имаше две точки, на които ще отговоря, уважавам хората отделили време за темата ми. 1.Да, от известно време само аз работя. Нека съпругата ми сама си избере какво иска като работа и начина на реализирането си. 2.Бяха написал, непряко, че тя е изнасилена, така губи девствеността си. Написах и ориентировъчно преди около 30г, да, няма да издребняваме да го смятаме до дата нали. Едва ли събитието би било по-приятно ако напиша и точната дата. Хайда, да угодя на вгледалите се в датировка, нека не е "преди около 30години" нека да го датираме на преди 26години. Това едва ли ще промени много нали.

Още веднъж, благодаря на всички. Бъдете здрави и щастливи, обичани.

# 280
Не искам да изгрубявам, но съпругата ти е твърде възрастна, че да си играйка на избор на поприще, а ти я глезиш повече от нужното за жена, която не ти пуска и се прави, че иска деца, ама друг път, както казваха в оня филм.

# 281
Според мен щом я търпиш, си идеален мъж. Нито един мъж няма да го търпи това твоето.

# 282
Хванали са те канарче, независимо по каква причина и ти си много изгодна партия за тази жена, докато анализираш, строиш, пестиш, правиш всичко сам, плащаш и т.н. Излъган си най-жестоко, че е ентусиазира, а скоро се оказва, че е една хитра заспала чавка на завоя. Но, щом я обичаш, продължавай.

# 283
В твоя случай единствено любовница, друг изход не виждам.

# 284
Не мислиш ли, че е малко закъсняла да търси реализация в живота си на близо 40? Разбирам да беше отгледала поне 1-2 деца за това време и сега вече да търси кариерно развитие, но да си лежи вкъщи, да не прави нищо, вкл. и секс с тебе, а ти да я издържаш и да правиш всичко да и угодиш. Голям сладур си, честно. Само да не стане след време да съжаляваш за пропуснатото време.

Сещам се за една приказка точно по твоя казус- е*еш, не е*еш, на х** му минава времето...

Общи условия

Активация на акаунт