Къде в Пловдив? - 51 тема

• 57 968
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Скрит текст:
missence, фризьор Анна от Харем, в началото на Пешеходния мост в дясно, като идваш от центъра.

Имат ли сайт?

Не...

# 496
  • Пловдив
missence, аз бих ти препоръчала студио за красота Allure - бул. Марица 95, ако те устройва и като място (това е точно зад хотел Марица). Тел. 087 766 0280. Търсиш Вили - тя е фризьор и собственик на салона и ще ти организира и грим на място със сигурност.

# 497
Момичета, от къде мога да купя буркани за лютеница и сладко?
От магазина на Стъкларския завод.

къде се намира?

# 498
Момичета, от къде мога да купя буркани за лютеница и сладко?
От магазина на Стъкларския завод.

къде се намира?

Минаваш по моста на бул. Васил Левски, който минава над лините посока Карловско шосе, на светофара след моста правиш ляв завой и след малко стигаш до стъкларския завод Дружба, магазина ще го видиш, малко преди завоя е.

# 499
  • Пловдив
Понеже не съм добра в обясненията, давам направо информация от сайта им - http://www.drujba.bg/contact/address_phone_fax/?lang=bg. Има и карта. Simple Smile

# 500
Благодаря за експресния отговор  Hug

# 501
Като говорим за буркани, да ви попитам, тъй като вече не се произведат старите буркани Омния, които са с вместимост 0,8 литра (тоест големите, които са с обикновена капачка), да сте виждали някъде да се продават втора употреба?

# 502
  • Пловдив
В olx.bg продават доста. Търсих други неща, но попаднах на поне 4-5 обяви, но са за Стара Загора и други градове.

# 503
Благодаря adoration_   bouquet ще проверя, не се бях сетила за OLX

# 504
  • Пловдив
Буркани мисля, че съм виждала в Кауфланд. Никога нямаше да ми направи впечатление, но бяха изнесени на стелаж по централните алеи. Явно са били в промоция. Иначе не знам къде стоят в магазина.

# 505
  • Пловдив
Тъкмо гледах каталога на Била, имат 2 вида буркани, но незнам дали цената им е добра/можеш и ти да погледнеш/?

А аз да питам - сменихме си пералнята с нова, старата работи и ми е жал да я оставя на казана.....вие  какво направихте със старите  newsm78

# 506
  • Пловдив
А аз да питам - сменихме си пералнята с нова, старата работи и ми е жал да я оставя на казана.....вие  какво направихте със старите  newsm78

Може да я пуснеш за продажба или да я подариш на семейство, където няма възможност за такава или на някаква организация от типа на ДБМ - Пловдив /и тук имат темичка/ за друго май не се сещам.

# 507
Откъде да купя хубаво и качествено спално бельо на прилични цени ?

# 508
  • Пловдив
Джей, от магазина на Белотекс в Илианци. Но мисля, че работи само през седмицата.
Ето тук може да разгледаш за цените: http://www.belotex-varna.com/

# 509
Белотекс има и във Форума

Общи условия

Активация на акаунт