Къде в Пловдив? - 51 тема

• 57 980
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
На Коматевско шосе, от страната на "Петер" има. Работят и в събота.
  bouquet

# 481
  • Пловдив
Къде в Пловдив има магазини за бяла техника /нова/ с транспортни дефекти или нарушена опаковка?

# 482
  • Пловдив
Къде в Пловдив има магазини за бяла техника /нова/ с транспортни дефекти или нарушена опаковка?

http://www.relaxbg.org/контакти

# 483
Изключителни доволна съм от една фирма предлагат предимно перални и сушилни на много хубави марки. Проучвах много преди да се спра на тях и не съжелявам.Много коректно обслужване. Фирмата се намира в Тракия. до бл 52 казва се Грейди.

# 484
Здравейте, дъщеря ми от 2 месеца ми мрънка за маратонки nike air force 1 high white, но не мога да и намеря. Аз съм от Пловдив и обиколих всички магазини, в които може да има но нищо . newsm78
За това ви моля да ми помогнете, ако знаете сайт или магазин в близост до Пловдив от където мога да и ги поръчам, обаче цената да е в левове ще ви бъда много благодарна.
Meriiii4, една моя приятелка си е купувала кецове найк от сайта на sportrespect, но не знам дали цените там не са малко завишени. Аз лично съм си поръчвала от Ebay и нямах проблеми с плащането, за около 10 дни ми пристигна модела, който тук така и не успях да намеря.

# 485
  • пловдив
Здравейте,къде мога да намеря магазин с различни подаръци и изненади за моминско парти,в интернет видях сайт с различни продукти,ленти,потници и др. подобни,но незнам до няколко дни дали ще пристигнат и исках да попитам за магазин от където да си купя,ако има.
Благодаря предварително!

# 486
  • Пловдив
Момичета,къде мога да занеса за подцинковане /или незнам как се казва Blush/ скара на готв.фурна Rolling Eyes Излющи се и стана като ръждива...

# 487
  • София
здравейте,

влизам с малко нестандартен въпрос. Бихте ли ми препоръчали фризьор и гримьор в Пд. Ако е възможно, да е близо до Панаирното градче. Не става дума за сложни прически и тежки гримове. Искам хубава, изчистена и стилна визия за сватба /гост съм/ и да е на нормална цена.

Благодаря предварително.

Само да допълня, че не познавам града много добре.  Blush

# 488
  • Пловдив
За грим може да се спреш на някое от момичетата, които работят в Inglot. Мисля, че цената към момента е около 40 лева. Могат да те гримират и на адрес, а не в магазина.

# 489
  • Пловдив
missence, фризьор Анна от Харем, в началото на Пешеходния мост в дясно, като идваш от центъра.

# 490
  • София
missence, фризьор Анна от Харем, в началото на Пешеходния мост в дясно, като идваш от центъра.

Имат ли сайт?

# 491
  • Пловдив
Здравейте ! Някой знае ли дали се продават картонени поставки за торта,а също така и кутии?Питах в Чочко,Бътерфлай,Сладък рай,но всички ми казват,че са им само за техните торти.
Също така ми трябват и  клечки със знаменца или някакви други фигурки.Само да не е в Джъмбо.

# 492
  • Майничка
За подложки - магазин Торнадо, намира се в Тракия, м/у последна и предпоследна спирка на №9, бл.104А (на гърба на ЖП гарата). Не зная дали там има клечки, не съм гледала, но съм купувала от магазинчета за торбички и тарелки, със знаменца и чадърчета.

# 493
  • Пловдив
Момичета, от къде мога да купя буркани за лютеница и сладко?

# 494
  • Пловдив
Момичета, от къде мога да купя буркани за лютеница и сладко?
От магазина на Стъкларския завод.

Общи условия

Активация на акаунт