Къде в Пловдив? - 51 тема

• 57 946
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
Къде се намира р-н Северен, трябва да взема акта за раждане на бебето? И къде точно трябва да отида?

На бул. "Цар Борис III Обединител 22А се намира, в служба ГРАО отиваш.

# 721
  • Пловдив
Къде се намира р-н Северен, трябва да взема акта за раждане на бебето? И къде точно трябва да отида?

Отиваш в общината на Северен.Намира се на колелото на панаира.От колелото минава покрай магазин 9 + посока второто колело,завиваш покрай банката /май беше Алфа банк/ и общината е една барака

# 722
  • Пловдив
elliee,обаче ГРАО за северен не е в общината на колелото на панаира.А до Френската гимназия,пак са бараки.На теб ти трябва ГРАО.Виж точно адреса на бг мапса,да се ориентираш

Отдел "ГРАО" се намира, на улица "Вук Караджич" № 26 стая № 9 и 10. Телефон: 032 95 17 70.
Работно време с граждани 08:30 - 12:00 и 13:00 - 17:00

ПП Извади си и удостоверение за родените от теб деца.Ще ти трябва за помощта за раждане.После да не се разкарваш пак

# 723
  • Точно където трябва
[
ПП Извади си и удостоверение за родените от теб деца.Ще ти трябва за помощта за раждане.После да не се разкарваш пак
Това при всички случаи ли се вади? Дори и да нямам други живородени деца? И пак от ГРАО ли се вади? И ако е от там от кое точно ГРАО? По местоживеене??

# 724
Ако ти е първо дете, не се вади.
За еднократната помощ на мен ми искаха и банково удостоверение за номера на сметката ми.

# 725
Знам,че е обсъждано,но не намерих в старите теми  Rolling Eyes
За паспорт за дете само на Волга ли се вадят и има ли бърза услуга?

# 726
  • о`майна лунна нощ е
На Волга се вадят всички бързи и експресни поръчки. Нормалните се пускат в районните по местоживеене /адресната регистрация/. Бързата е 3 дни, експресната е 8 часа. Нормалната е за месец, но винаги става по-рано.

ПП - правя отметка, че до есента всички поръчки за документи на жители на район Източен, се пускат на Волга. В момента довършват сградата на 6-то РУП и целият отдел за документите е изтеглен в РДВР-то.

# 727
  • Пловдив
[
Това при всички случаи ли се вади? Дори и да нямам други живородени деца? И пак от ГРАО ли се вади? И ако е от там от кое точно ГРАО? По местоживеене??
За еднократната помощ на мен ми искаха и банково удостоверение за номера на сметката ми.
през 2010 вадих, независимо, че ми беше първо дете Naughty
Да, от служба ГРАО издават документа Peace

# 728
  • Пловдив
Къде продават по-интересни шоколади. Виждала съм рози от шоколад, т.е. получавала съм такива, но къде се продават, нямам идея... Някакъв бутик за шоколад или нещо подобно?

# 729
  • о`майна лунна нощ е
Веднага след Пешеходния мост /ако идваш от Главната посока Новотела/. Вляво има жилищен блок и в основата му магазинче за бутикови шоколадови изделия.

# 730
  • Пловдив
Сладкарница Попимони във предверието на Кауфланд на Пещерско шосе имат фигурки от шоколад и голямо разнообразие от шоколадови бонбони.
Бутик за шоколад има след пешеходния мост посока Кършияка, като слизаш от моста магазина се вижда насреща, освен ако не е изчезнал от там, защото скоро не съм ходила в онзи район.

# 731
  • Пловдив
Благодаря `ТуиГ и poohito ! Страхотни сте  Peace

# 732
  • Пловдив
Къде продават по-интересни шоколади. Виждала съм рози от шоколад, т.е. получавала съм такива, но къде се продават, нямам идея... Някакъв бутик за шоколад или нещо подобно?
До бившото Скорпио има такъв магазин.

# 733
[
през 2010 вадих, независимо, че ми беше първо дете Naughty

Занимавах се с това преди месец Wink

# 734
  • Пловдив
До бившото Скорпио има такъв магазин.

той даже ми се струва като този до новотела, т.е белгийския шоколад правен в цалапица  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт