Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 015
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Някой ако знае агроаптека в следните райони - Тракия, центъра, Кършака или друго място, от което мога да купя формалин, нека сподели. Ще съм ви много благодарна!

Агроаптека има зад сладкарница Неделя на Сточна гара,в затворената улица
Тракия-до районното.Но дали има формалин,не знам
Може ли да ми кажеш конкретното име на затворената улица зад Неделята, че не мога да се ориентирам?

# 76
  • Пловдив
Може ли да ми кажеш конкретното име на затворената улица зад Неделята, че не мога да се ориентирам?

Да,погледнах я на картата,че и аз не знам как се казва.Ето линк http://www.bgmaps.com/link/8FFE16D1CD176146A258732F51385E56 .Ул Шаркьой.Затворена е от към бул Найчо Цанов и няма излаз на него.Пробвай да питаш по тел 813800 дали имат препарата,който търсиш

Последна редакция: вт, 10 юни 2014, 10:01 от ♥Elfita♥

# 77
  • о`майна лунна нощ е
Не й знам името, но мога да опитам да обясня къде е.
От сладкарница Неделя тръгваш по улицата, която се пада отстрани вляво на търговския комплекс Язов. Паважна е. Като се подмине комплекса има автомивка с нещо като малък паркинг и заведение вътре, следват няколко къщи и излизаш на малко кръстовище. Надясно в него е тази затапена улица. Тя не може да излезе на големия булевард /Найчо Цанов/. До уличката и по протежение на паважната има малък парк.

# 78
  • Пловдив
Благодаря ви, вече се ориентирах.

# 79
  • Пловдив
Трябва до две седмици да намеря чанта / куфар с размери 55x40x20 см.
Ако някой е виждал скоро по магазините или в бг сайт, моля да сподели   bouquet

# 80
http://www.logofashion.bg/bg/  Имат и намаления. Освен с размера внимавай и с теглото на багажа  Peace

# 81

Голям избот на куфари и чанти за ръчен багаж има на главната срещу стария показен магазин, на някаква българска фирма е, но не помня марката. Пада се от лявата страна, ако се върви от пощата в посока Джумаята, след едни обувки (мисля, че Сара Пен бяха, ама не съм сигурна).

# 82
  • Пловдив
Някъде около центъра виждали ли сте тефтери /с размер подходящ за дамска чанта и на добра цена/ с Айфеловата кула на корица?

# 83
  • Пловдив
Къде има голям избор на сандали rider?

# 84
Някъде около центъра виждали ли сте тефтери /с размер подходящ за дамска чанта и на добра цена/ с Айфеловата кула на корица?

В Хеликон с/у Макдоналдс има доста голям избор на готини тефтери, но не съм сигурна дали ще ти хареса цената.
Къде има голям избор на сандали rider?
Пак на главната, малко след Дъглас (в посока от Джумаята към Пощата) има сравнително нов магазин на Ипанема, Гренда и Райдър. Доста модели има и момичетата са много любезни Simple Smile Друг магазин има на малката главна с/у офис на Мтел се пада ( от Джумаята към пешеходния мост), но там сякаш не е толкова голям избора и персонала е малко неадекватен Simple Smile

# 85
  • гр.Пловдив
Мацки, аз път имам заръка да купувам подарък ученическа раница за първокласник. Желанията са за с някои от актуалните анимационни герои и да е комплект с несесери, моливници и тнт. Цената също  е важна. Та идеи къде да намеря такова животно?

# 86
  • о`майна лунна нощ е
Мацки, аз път имам заръка да купувам подарък ученическа раница за първокласник. Желанията са за с някои от актуалните анимационни герои и да е комплект с несесери, моливници и тнт. Цената също  е важна. Та идеи къде да намеря такова животно?

Казаха ми, че в книжарницата на последния етаж на МОЛ /на Пещерско/ имало намаление на раници. Не съм ги виждала, но били хубави, а цените им в рамките на 30-40 лева, което за качествена раница е много добре.

# 87
  • ПЛОВДИВ
Момичета, къде мога да занеса цифров фото апарат за ремон с изтекла гаранция?

# 88
Момичета да знаете къде се е преместил д-р Георги Тотев? Преди месец беше в Димед, но днес като звъннах ми казаха, че не работи вече при тях и нямат инфо.

# 89
  • Пловдив
Момичета, знаете ли магазините в Асеновград за булчински рокли дали работят в неделя?
 братовчедите ми искат да  идват тогава, и да не се разхождат напразно 200км Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт