Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 49

• 33 157
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря, момичета,но съм далеч от слаби бедра. Харесвах ги,когато бяха 48 см. Сега са 52. Та мисля разбирате къде ми е драмата. И понеже съм решила да си дам почивка от фитнеса тази седмица-какво да почна,та да намаля малко обиколките? Дайте някаква идея, моля. Как е Рх30, ли беше?

Shocked Merida, какви ги говориш? 52 см. бедро си е направо мечта! В най - добрите ми времена бедрото ми беше 54 см.

# 631
  • Пловдив
Меридка, Р90Х3 е ок, ама точно откъм краката... аз поне нямах някакъв ефект, да ти кажа честно. Е, имах, ама откъм надебеляване ... Ама то не беше от програмата, а от папото  Grinning Във всеки случай там тренировката за крака не ме кефи много, доста по-добра е тази на Р90Х. Всъщност на Р90Х всички тренировки са по-добри, плиометрикса за долна част на мен много ми хареса например. Тя не е силова, ама не е и супер яко кардио, точно толкова ,колкото трябва си е и е само за крака.  Peace
Каринита, за сантиметрите си зависи от височината. Моите са 52 в момента и са дебели, с Т 25 бяха станали 49-50, тогава са що-годе ок. Аз съм ниска обаче, на по-високите момичета тези сантиметри са им нищо  Grinning.
Тили, всеки има нужда от почивка   Hug
Мери, нали ? Лес милс е наистина страхотно нещо, мисля, като си свърша Р90Х и Т-то, тя ще е . Heart Eyes
Лека вечер   bouquet

# 632
  • Stavanger,Norway/ Varna
Тили изобщо не трябва да ти е съвестно за по4ивката, тялото си я иска, дай му я, само внимавай с храната  Grinning

Не съм се загубила, тук съм, но успявам да ви про4ета много късно, пак се занимавах една торта, която реши, 4е ще ми се опъва и я преправях на няколко пъти. Но от днес, край, няма да взимам пове4е поръ4ки до есента, 4е аман  Crazy

Ина4е, днес да се похваля с подобрено време на 6 км, днес ги направих с цели 5 минути по- бързо  Party. От 10тата до 20тата минута го карах на ХИИТ- 30 сек як спринт и 1 мин с 10 км/4. Определено от4итам голям напредък с издържливостта  Peace. Довърших набързо, 4е нямах време с тяга и гребане с щанга, лицеви в комбинация със събиране на краката към корема от поза дъска на TRX въжетата.

Мерида, според мен ти е криво огледалото  Wink, ти не беше ли към 170 висока, тоест като мен, убивам за 52 см бедра, моите са 56  Sad и нямат мърдане.
В този ред на мисли, днес бяхме с половинката (да се не на4удиш) в залата и той ми посо4и една мацка, 4иито бедра по моему си бяга много добре и каза, 4е сме еднакви като масивност. Поза4удих се той ли е сляп или моето огледало е криво, дано да е второто  Crazy

# 633
Бобче, различно ни виждат мъжете ни.
Скрит текст:
Моят изхленчи, че топя мазнини. Харесвал ме мускулеста, но с мазничко  Laughing

Аз отчитам 20 мин йога сутрешно и това за закуска (под формата на смуди):

Разказах ли ви за градската градинка в Бруклин, в която садихме зеленчук? Днес си набрах от там бейби кейл, бейби манголд и магданозец. И босилекът е избуял, ама аз оня ден купих, та не ми се береше...

Утре с това ще си направя смудито Simple Smile

# 634
А бе сега гледах тоз Лес милс - нещо хич пък не ме привлича толкова повторения с малко кг...не знам това ли е дето вие гледате - ако не е това дайте линк Simple Smile

# 635
Включвам се само, за да добавя + 3 мили с количката. Излезнах с нагласата за 5, но да си призная без бой , ме домързя  Mr. Green и минах по краткия маршрут. Определено чувствах сутрешната тренировка. И сега си хапвам салатка от домат, краставица, авокадо, варено яйце, малко сиренце и едно кюфте, нарязано вътре за разкош.  Mr. Green Докато се усетя, тя салатата взе че свърши. Жалко. Mr. Green
Лека вечер!

# 636
Не можах да намеря Р 30 и направих Спийд 3.0 на Шон. Спря ми тока направо този човек. НЕ стига, че тренировката беше изтощителна, а и аз сколасах да я направя в 23:00 часа. Луда работа. Mr. Green
Бобче- всъщност съм 176 см.
П.П. Някой,който е правил Гамата да сподели за ефект върху намаляване обиколката на бедрата.
П.П.2-Люба-трябва ли ми нещо специално за тренировката за крака на Р90? И с каква продължителност е?
Благодаря предварително.
П.П.3.-Ако се сетите за тренировка,която намалява бедра-събирам идеи. Peace  bouquet

# 637
Нямаше как да се добера по-рано да си отчета тренировките, затова ще го сторя сега, когато всички спят  Wink
Отчет с Les Mills Combat_08 Warrior 1 - Upper Body Blow Out + Les Mills Combat_09 Warrior 2 - Lower Body Lean Out. Двете слети са общо 55мин.
Днес ни е Les Mills  ден явно  Mr. Green

Upper Body ми допадна повече, втората не ме спечели.

Фъстък ей това е програмата - Les Mills Combat_Ultimate Warrior (2012)

Аз нямам проблем да се разхождам гордо по плажа. Не съм направила още тялото, което искам, но и това ще стане  Wink
Опитвам да се наслаждавам на живота и не ми пука кой какво мисли, гледа, обсъжда по плажа Whistling

Бедрата ми са едното 53, другото 54см. Няма грешка, дясното винаги води с поне 1см.  Mr. Green

Откъм храна съм отличник днес, а вечерята бе салата от маруля, скариди, краставица с дресинг от авокадо, лимон и малко зехтин.

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 00:11 от ~Би~

# 638
П.П.3.-Ако се сетите за тренировка,която намалява бедра-събирам идеи. Peace
Мерида, уж си от старите кучета, а задаваш новобрански въпроси!  Wink
Вълшебна тренировка, която намаля обиколки по поръчки на кое място няма. Това зависи не само от тренировките, но и от хранене, от структура и физика, метаболизъм...
При мен тичането, йогата и пилатеса действат добре на краката, а тренировките с големи тежести увеличават обиколките на бедрата. Но това е при мен. 
Да не говорим, че някой се кефи на видими и добре очертани мускули, а ти доколкото разбирам искаш обрантото - да изгориш мускулна маса, че мазнини по последни спомени нямаш.

От днес почнах Алфата на Шон - Кардио тренировката бе първа.  Peace

# 639
Мацки  Hug от сто години нямам време да се отчета  Embarassed Но тренирах, така че макар и с неизвинени отсъствия, се надявам да завърша успешно учебната година  baby_neutral

Миналата седмица ми беше ужасна - хвана ме някакъв стомашен вирус (или нещо подобно).  Толкова зле и отпаднала не съм се чувствала от години.  За 3 дни унищожих запасите на децата от Peadialyte. Добре че в петък вече се оправих, защото в събота бяхме на рафтинг, а в неделя на 1/2 маратон.   Рафтингът беше страхотен, 1/2 маратонът беше добре - бягахме по-бавно от предишния, но мен ме беше страх да не се преуморя ако бягаме бързо, а и този беше на по-голяма надморска височина, затова не искахме да рискуваме.  Ето една снимчица -

След тичането смятахме да отидем до националния парк на разходка.  Като стигнахме до входа ни казаха, че вали сняг на мястото, където ние искахме да отидем.  И за съжаление се върнахме, защото не бяхме с подходяща кола за пързаляне по лед  Cry

Тази седмица не знам какво ще мога да тренирам, май най-вече ще е пазаруване и стягане на куфари (любим мой спорт, апропо).  Нямам търпение!   По път ще се върна да прочета какво съм изпуснала Simple Smile

Лек път на всички пътуващи (знам, че има доста, но вече не си спомням кой-къде-кога).  Надявам се да няма пряко засегнати от природните бедствия  Praynig

# 640
Я, Мамма Мил, какви сте хубави и двамата! Та и медали си имате Simple Smile

# 641
  • Canada
Я, Мамма Мил, какви сте хубави и двамата! Та и медали си имате Simple Smile

newsm10 

От мен само поздрави засега. Отчитам скромно тичане и малко баскет.
 Hug

# 642
  • Пловдив
Добро утро!
Мамма мил
, браво, браво! Страхотна си! И си много сладка   bouquet, със и без медал  Grinning
Фея, ти ме уби, момиче! В Бруклин градинка, пък и зеленчуци сте си отгледали, пък и ви чакат  Shocked супер! Завид за което/не, че си нямам лична собствена в двора, ама нема кой да работиии/   bouquet  bouquet  bouquet
Мерида, може би за стопяване на бедрата или трябва да спреш да тренираш, или да гориш мускули с ... Инсенити  Grinning Само дето прасците малко се увеличават, но краката стават пружинки. А иначе тези тренировки на Тони са по 1 час, за съжаление, малко дългички са...
Фъстък, сигурно си гледала боди пъмп.  Thinking Аз гледах резултаи специално от боди пъмп, не бяха впечатляващи, ама... Това, което пробвам аз поне е това, което Би даде, мисля, Мери от същото пробва, а иначе, аз няма да се надявам на нещо откъм резултати, а просто ги приемам за много зареждащи и приятни тренировки /признавам, не всички, които правя, ги чувствам така/.
За днес Плиометричната от Р90Х, и за съжаление довечера втора тренировка няма да има, отивам на родителска среща. Сина ми ще ходи на езиков лагер, за първи път ще го оставяме 10 дена сам да се оправя, та ни викат да ни дадат някакви насоки, предполагам. Дано не се обади на втория ден да го прибираме  Grinning
Лек и усмихнат ден   bouquet
П.С. Допълвам се - момичета, дайте идея нещо за подобряване на перисталтиката. Направо ми писна на три дни веднъж... Само да не е топла вода на гладно, че това надали ще го правя, освен ако не е супер безотказно.

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 08:04 от luba_rizova

# 643
Любче аз мога да ти предложа да спреш глутена за един месец и да видиш как е - моя приятел беше така и като го спря каза, че се е оправил. Топлата вода с малко лимон също е добра идея - аз всяка сутрин си пия  Simple Smile

# 644
Добро утро , момичета! Както винаги докато си пия кафенцето ви чета с удоволствие. Днес по програма имам Stretch - 1.
Люба , аз ти препоръчвам повече зеленчуци , най - вече домати и зелен чай.

Общи условия

Активация на акаунт