Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 49

• 33 156
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Аз ще подкрепя Agent.

Всеки има свои представи за красиво тяло.А те невинаги се припокриват 100 % с генетиката ни,за съжаление...Харесват ми фини дами с оформени тела.
Не ми допадат напомпани мадами,особено голямо недоразумение са ми  в комбинация с огромните допълнителни кубици  в бюста... Rolling Eyes
Не бих отказала малко в моите,защото след раждането изчезнаха съвсем,но водеща е естетиката все пак,а не количеството.

Merida,вероятно много жени биха убили за твоята фигура.Успях все пак да видя една твоя снимка. Grinning
Аз съм висока 171 см,бедрото ми е 51,5 см.Бих го намалила,защото на цялостната визия има още какво да искам-повече релеф и по-малко мазнинки.Изглежда трупам основно в бедрата,дупето и талията.

За вчера-добро размазване за бедра и дупе като начало на седмицата.Днес ръцете са под обстрел.

# 646
  • София
Лимона не би ли затегнал?

Любче, Слънце, пробвай следните варианти, обаче по няколко дни, от веднъж не става.
- заливаш смляно ленено семе с вряла вода от вечерта и на сутринта изпиваш водата
- за закуска - кисело мляко със смляно ленено семе
- сушени сини сливи
- глутена, права е Фъстъче, е лепило в червата
- хубав, мощен пробиотик, ако поръчваш от Айхърб ще ти кажа кой. Жесток е  Peace Ако не, от тук аз харесвам Пробиен.

Мерида, на 176 височина, бедра 48 см не са ли като пръчки? Вижда ми се не само слабо, но и хипер отблъскващо  newsm78 Моите са 48,5, но аз съм 160, и трябва да ти кажа, че не мисля, че са ми дебели, напротив, много са ми добре, колкото и нескромно да звучи. В смисъл на височината ми стоят нормално, нито слабо, нито дебело. Да не развиваш анорексия, притесняваш ме  Embarassed

# 647
  • Stavanger,Norway/ Varna
ЛЮб4е, не е защото съм пристрастена, нооо, пробвай с тахан на гладно или кокосово масло в кафето. Аз по едно време си смесвах и накиснато ленено семе с тахана  Peace. Много добре си 4увствам корема, само като съм под стрес само става забавяне, но поостана ли си у нас, веднага се регулира. Поддържам с две ръце спирането на глутена и вмъкването на мноого сурови зелен4уци  Peace

# 648
Лимона не би ли затегнал?
По-скоро да.

За лененото семе съм съгласна на 100%. Чак пък до спиране на глутен...  Laughing Любче, ако всеки ден добавяш по 1 с.л. ленено семе, още след 2-3 дни ще започнеш да усещаш разликата. Добавяй си поне по 1 с.л. към някое хранене. Хубаво е да е към едно и също хранене, после имаш чувството, че пристига в един и същ час  Joy Peace

За Мерида и аз съм съгласна с Вив....

Ох, слушам музика на слушалки, като никога (много рядко) и почва на Lorde - Team, ама едно такова като шушукане почти и ми изкара ангелите. Викам кой ми говори в ухото, да му се невиди  Shocked ooooh! Joy Joy Joy

# 649
Не съм писала скоро, но не съм спряла да тренирам. Simple SmileSimple Smile Инсенити наистина ми действа супер добре. Вече съм на третата седмица, в почивните дни тичам.

В Неделя ходихме да качваме от Банско до вр. Вихрен, но го направихме практически с ходене и за цели 3 часа и 30мин и се чувствам разочарована от себе си. Сега мисля да започна още по-сериозно да тренирам, примерно Инсенити сутрин, тичане вечер или обратното, както дойде. Май е време да наблегна и на хранителния режим поне мъничко. Не държа да отслабвам много, но като че ли, когато не е пресметнат по-изчистено, пречи на самите тренировки...

# 650
Момичета , от къде да си изтегля Stretch от алфата. Това видео е развалено. От 23-та минута изведнъж почва 12-та, после свършва и започва 9та. Rolling Eyes

# 651
Благодаря ви за загрижеността, но съм много далеч от анорексия. Wink Hug
Ще ви пусна за мъничко една снимка от днес. Мисля,че се добива исвестна представа какво не харесвам в бедрат Naughtyа:http://prikachi.com/images.php?images/700/7422700z.jpg

# 652
Ами,често казано - не !!!
Не знам кое не си харесваш.Аз трябва да се заровя в пясъка и да не се показвам... Mr. GreenЕдин улей ще си прокопая до водата и това е...

# 653
Мерида , според мен си си много добре. Даже според моите разбирания си малко слабичка, не разбирам защо искаш да сваляш. Като манекен си!

# 654
  • Пловдив
Аз не мисля, че Мерида иска да сваля, по-скоро вероятно намира краката си за прекалено мускулести на фона на общата си визия и спрямо представата, която има за тях.
И аз ще се наредя при останалите, за да кажа, Merida, прекрасна си! Hug Но ако искаш краката ти да не изглеждат толкова мускулести, по-скоро намали тренировките с тежести, тези за долна част, включи повече стречинг, пилатес, йога, а и кардио.
Иначе Агентката много добре го е написала. Човек се вижда по един начин според собствените си идеали, представи и болни места, а всеки друг го вижда по различен начин, пак през личната призма на същите. Така една единствена реална оценка всъщност не може да има. Това, което е красиво за един, е неприемливо за друг.
Отчитам 5-ти ден без тренировки. Изморено ми е и не мисля да се насилвам... Crossing Arms

# 655
yulinga- много добре си ме разбрала. Предния бедрен мускул(забравих му името Embarassed), направо ми бърка в нервите. Искам го по-малък пък. Crossing Arms
Ще изкарам Гамата на Шон да видим какво ще стане. Whistling

# 656
  • Пловдив
Малелелеллвлеве, имаме си още една манекенка в тематаааа. Малеееее!!! Мерид, и аз мисля като юлито и май наистина инсенити, кардио, пилатес,.. А ръцете са ти много красиви, поздравления!
Благодаря за съветите, ще почна едно по едно, първо лененото семе. За глутена не ми вляе, миналата година бях дълго на диета и реално е имало и месец без глутенови храни, същата работа. Даже сега, като ям тестено, на другия ден нямам проблем... Странна работа. Зеленчуци консумирам,основно домати всеки ден. Зелето ме оправя, ама... Не го ща ежедневно. Ще пробвам и сините сливи, също ще свършат работа.
ех, какви фигури имате  ooooh!

# 657
Привет от мен!

Още не съм тренирала днес, ужасно ме мързи, пия кафенце и ви чета, също прегледах и Т25, мисля от днес да го започна Simple Smile, но ще се отчета по -късно.
Merida, изглеждаш наиситна супер, аз съм на 26 години, не съм раждала и изглеждам ужасно сравнение с теб, просто наиситна мечтата ми е да имам тяло като твоето  newsm20, това го казвам съвсем сериозно. Аз съм 1,6 , 51-52 кг, бедрото ми е 50 см. и имам тяло като амфора, затова съм и за силикона, това ми е мечта и голям проблем наистина, психически мног съм подтисната от факта, че липсват. Но финансово за сега няма ка д аси го позволя. Имам ли парите на секундата съм инвестирала.
Мисля, че наиситна не се виждаш реално, имам предвид една моя случка от събота- имам сестра която ми се струва ужасно слаба, направо грозно слаба. Беше с един панталон, който и седеше като "харизан ", стоеше и точно като човал. Тя вика всички дрехи са ми широки, пробвай този панталон ако ти стане ти го подарявам,че е почти нов. А аз и вика: мисля че няма д амога да го намуша заради  моите огромни бедра" и знаете ли и на мен ми седеше широко, не че са ми слаби бедрата, но имам чувстео, че наиситна са супер огромни и всеки пут когато с еогледам в огледалото ги виждам като големи пухкави козунаци, а явно не са чак толкова големи. Явно не се преценями, виждам реално. Голямо писане му ударих, дано не съм ви отекчила с моите писаници.

В заключение Мерида, мисля че наистина бедрата ти са идеално пропорционални, завиждам ти наиситна ,но благородно. Ти си моят идеал за тяло, нищо лично към другите във форума!

# 658
Здравейте трениращи сладурки,

И аз не съм писала отдавна, тренирах известно време цялото тяло от няколко дни отново по мускулни групи, така се вдъхнових.
Аз бавно и сигурно си свалям килцата, но нищо конкретно като диета, само ограничих количеството.

Бобченка и Мерида, перфектни сте момичета! Бобче ти си пример за подражание,постави си цел преди година и си я постигна.

За сега това от мен, само да знаете, че влизам в темата чат-пат и ви се радвам на резултатите!  Hug

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 11:19 от !Diva!

# 659
  • София
Ами,често казано - не !!!
Не знам кое не си харесваш.Аз трябва да се заровя в пясъка и да не се показвам... Mr. GreenЕдин улей ще си прокопая до водата и това е...
+1   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мерида, ти нали последната година тренираш силово, тогава ги вдигна и обиколките на бедрата!? Защо не наблегнеш на кардио за долна част известно време, за да "изядеш" мускула?  newsm78

Отчитам Динамик Кор от Бета. Изобщо не ме измори.  Sad Моите бедра са като на Би, едното 53, другото 54 см.  Crazy Определено трябва да сваля към 2-3 кг., за да се харесам, но тогава ще трябва да наливам филъри по лицето. Гърдите не ми правят впечатление, не харесвам силикон и не бих си сложила и пари да ми дават.  Grinning
ТДИ, надявам се, че вече си по-добре?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт