Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 49

• 33 152
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Pinkito, добре дошла и успех с целите!  Wink

Днес първи ден на МЦ и реших да разтоваря с йога. След доста динамични тренировки напоследък ми се отрази повече от добре - https://www.youtube.com/watch?v=-jhy7P_ZRmw

Mamma Mil, много сте хубави и усмихнати! Бъдете здрави и весела ваканция ви пожелавам Hug

# 676
И от мен глас за ученето на език. Събирането на магистратури без практически опит се обезсмиля според мен.

МамаМил, много усмихната и спортна двойка сте! Все така и за напред! Поздравления, че си успяла да тичаш въпреки болестта.   bouquet

Леко завиждам на тръгващите на път! Не че май и април не обикаляхме, но циганското ми сърце пак само за пътешествия мисли.  Crazy

Днес отчитам Спийд от Алфата на Шон. Много приятно кардио, бях забравила колко ми харесваше като правих програмата миналата година.

Мерида, а защо точно на Гамата си се спряла? Това е най-силовата част от цялата програма, а нали искаше точно мускулите да намалиш?  newsm78

# 677
Мерида, досрамя ли те, та изтри снимката?!  Crossing Arms

ТДИ, "в Русия"  Laughing Едва ли. Притеснила се в от вниманието.

Пинкито, с теб сме!

Люба, да, градинка в Бруклин. Явно съм пропуснала да ви кажа...

Близо до офиса има малко площадче, на което от Тъф Мъдър на доброволни начала изградихме вертикална градинка. Използвахме щайги Simple Smile Насадихме кейл, манголд, марулки, силантро, магданоз, босилек, домати, тиквички... Ето малко снимки:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 20:52 от Фея Кръстница

# 678
Ааа Pinkito   Heart Eyes добре дошла и да знаеш че лично аз вземам контрол над теб тук в темата Laughing. Тука да те видя на тръстиката отчетена всеки ден hahaha. Хич недей планува да клинчиш. Аз викам най-добре да те зачислим да следваш някоя програма, че да ти е съвестно да прексачаш дни Joy. Но ти си знаеш възможностите и времето де. Айде чакаме следващия отчет Peace.

# 679
О, страхотно изглежда ! Феичка, знам аз твоята любов към натурални вкусотии ! Много добра идея ! Hug   Този кейл, така и не го проядох, много ми е твърд и жилав.. допускам, че аз не знам как да го приготвям.  Blush Виж за месата  и яйцата знам, че и още как !  Joy   Като кзах меса, я да   ви попитам... По колко си позволявате да хапвате от  луканки, филе Елена,суджуци и подобни ?   Изпращат ми непрекъснато и нали съм с благ характер , ми е жал да ги оставям за дълго в хладилника... Wink,  и си попрекалявам с тях...  Стигнах до извода, че трябва да ги ям на обяд или сутрин, но не и вечер, защото  ми мътят водата ,сутрин ,като се кача на кантара.... Абе  май трябва да ги спра докато свалям, ама..... smile3538
   Аууууу, Вики, жива да си !  Абсолютно си права и съм съгласна.. Hug   Хайде, давайте , измисляйте ми програма, защото наистина има вероятност да клинча... Embarassed, въх как го изпльосках само..   Абсолютно съм  се вдървила, от 1 година не съм се занимавала по сериозно, само от дъжд на вятър... Хайде  мацки, давайте акъл, а аз ОБЕЩАВАМ, че ще съм стриктна, дори днес ще си направя снимка BEFORE, но ще я пусна,като има и малко AFTER,  че сега може и да не ме хвана скрина на компютрите ви..... Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 21:18 от Pinkito

# 680
  • София
Еха Пинкиии как се  адвам да те видя!  За другата ваканция трябва да си фитнес модел, ясно! Simple Smile
Хващая се яко, намалявай луканки и филета, че много боклук в тях и яко тренировки.  И всеки ден отчет тук Hug

# 681
Айа-защото точно преди нея прекъснах програмата. Т.е. Другите 2 части съм ги правила и знам,че при мен нямат ефект. Днес правих силовата му за горна част -Рип'д май беше. С моите гири по 2,5 кг колко мускули да натрупам? А и интензивното кардио не ми понася. Особено в тези жеги.

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 10:11 от Merida

# 682
Ай ся Pinkito няма те хване скриина баш Grinning. Нали от курорт се завърна тъкмо и се беше вталила, за толкова кратко време да се пукнеш не можеш да се оквадратчиш толкова Joy. Програми бол има на първа страница, а и не ти знам възможностите на какво ниво си, с какво време разполагаш. Тука повечето следват Т25 на Шон (хем кратка – 25мин на ден), Инсенити (по длъжка), P90X (във всичките ѝ разновидности), май на Jillian Michaels имаше някаква (ако може момичетата да помагат, че не помня коя беше), с пудовки имаше една на Ryan Shanahan може и да караш карма карашик. Лично аз предпочитам да следвам програма, но повечето момичета си имат техен план и разбирания за тренировки и не обичат такива рамки да им се поставят. За това на база личните ти възможности питай, пък ние ще помагаме.

За луканките по колко си позволяваме – ами аз на тумбак. Ама това е много относително, защото зависи от тумабака. Моя повече от 100 гр мезе + 100мл червено винце не може да поеме Joy. Виж Вивката   Heart Eyes тя е с две клапи. Дано се обади да каже нещо по въпроса с количествата на мезетата Joy.

# 683
Отчитам 24 мин долна част с Румяна + 5 мин - 20/10 бягане на място/спринт на място  Crazy

# 684
Ами аз значи съм с 3 клапи.... hahaha    Да, бях се повталила , ама след почивката съм си качила по-голямата част от килцата... за 2 седмици направо опропастих всичките си резултати...Сега наново, пак стриктна с храненето, но само с хранене не  става..... това дето го сваля, висва...затова и  съм решила, всеки ден да тренирам, иначе нищо не  е както трябва !  Спирам ги тия луканки и суджуци, само ,като изчистя максимално храненето резултатите ми идват по бързо.  Naughty

# 685
Здравейте!
За днес отчитам гръб, гърди и корем + 3 мили разходка. От вчера още си чувствам краката като трупчета. Mr. Green Имам си едно ново откритие- варя си чай от корен от джинджифил, слагам си го в стъклена кана в хладилника с лимон, и после си го пия върху лед в чаша за уиски. Mr. Green Много е освежаващо. Mr. Green
Пинкито, в началото е най-трудно, но ти го знаеш, вървяла си по този път. Успех!
Мама Мил, каква спортна двойка сте само.  bouquet
Мерида, аз все си казвам, че ако не се отказвам и бъда постоянна, в даден момент ще намеря и това, което ще проработи за мен, за да постигна своите цели. Успех!
Лека вечер!

# 686
Дойде Пинкито и направо бутнахте корка на виното  Laughing 

Мерида, благодаря, че пак качи снимката! Моето мнение е, че не трябва да отслабваш на бедра, но красотата е силно субективно понятие. Важното е да си здрава!

Колбаси хапвам, но рядко. Много сол, захар и пр. се добавят. Тук даже има наденички с кленов сироп и шунка с мед Sick Обичам най-много домашното ми телешко джърки - знам какво има в него.

# 687
Моми4ета, каквото и да й кажем на Мерида, тя няма да е доволна, докато не се види, така както на нея и се иска. Не видях снимката  Rolling Eyes ама да кажа, 4е ве4е месец и кусур ненормално кардио, никакви тежести за долна 4аст, само собствено тегло и никакво стопяване на мускулите при мен. Не мърдат пущините и това е. Дано Мерида има пове4е късмет с по- податливо тяло  Crazy
Направо ме " успокои". Crossing Arms Tired
Дано при мен има ефект. Ще споделя със сигурност.
П.П. Най-голямо намаляване на обиколки, до сега, при мен се е получавало от диети. И то от 90-дневната. Тогава стигнах до 48 см.  Peace
Лошото е,че понякога хората така и не стигат до  нивото, което искат да видят по простата причина,че "не виждат правилно" себе си! Дано не прозвуча грубо или заяждащо се, но подкрепям острото мнение на Мери преди няколко страници.... То и аз съм критична, но чак пък такива дефекти да виждам в себе си не бих... Дано не се обидиш, за хубаво го казвам. Според мен проблема ти е друг...
И като стана въпрос, абе момичета... как я преодолявате тая депресия??... Бобче, ти си споделяла,че я изпитваш от време на време, аз също споменах, обаче сега е различно... Предвид това, което се случи във Варна и въобще в страната, на мен явно времето много ми влияе, много ми се размести всичко, чак се чудя аз ли съм на моменти  Sad Единия ден поработих доста за ръце и бях много доволна, значи нещата наистина са психически, но с тая работа не мога да се наканя да тренирам както аз си знам. Споделете моля какво е по-добре, плавно и славно към завръщане или рязко и яко както си знаем  Grinning въпреки черните мисли. Как вие преодоляват евременното неразположение на мислите си?

# 688
Freya, ставаш, обличаш се, пускаш си видеото и няма на къде да бягаш  Laughing
Аз така правя, когато се чудя тренировка-не-тренировка-не-тренировка-не.... яяяяя ставай! Аааамаха. Голяма чудене  Joy
И все пак ако не се чувствам много в кондиция - пускам си нещо по-умерено, иначе няма да ми е кеф. Ще знам, че нищо не съм направила, ако си пусна Инсанити, примерно, а съм за йога... примерно  Laughing

# 689
Freya, ставаш, обличаш се, пускаш си видеото и няма на къде да бягаш  Laughing

Абсолютно съм съгласна , и на мен зора ми е докато пусна  видеото! Пилатеса ми дойде малко, малко,като време../ беше 18 мин./ ... и докато съм топла,топла, хайде във фитнеса...пътека 20 мин, интервално. После  едни гирички разметках, ама колкото за отчет, нищо сериозно, защото не знам какво да правя с тях.. сега ще се ограмотявам.
Искам да попитам, как е правилно да се групират упражненията по дни?  Примерно един ден тренирам какво?  ръце,дупе..?  Друг ден бицепс, трицепс.... кое- кога, че изобщо не съм наясно....
Знам, че трябва да наблегна на ръцете,че съм като прилеп....е....добре де.. като малко прилепче... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт