Социални работници отнемат деца поради БЕДНОСТ на родителите.

• 31 988
  • 525
  •   1
Отговори
# 180
Интересно ми е защо госпожата пуснала темата, прехвърля коментари и в група за защита на майката от Кнежа?
Lilia Ninova
5 юни в 22:11 · Sofia

Няма как да опиша разочарованието си от опита ми да провокирам интерес към случаите на отнети деца поради бедност в сайта БГ мама.Бях оплюта, наречена лъжкиня, манипулатор и ... да не изброявам. Повече няма да си причиня това.
Хората в България са "лош материал" както каза преди време един олигофрен /да ме извинят хората, които симпатизират на ББ/.
Nikki JD ме предупреди, но аз... Тома неверни..., нека ми е.
Добра вечер!
ХаресвамХаресвам ·

21 души харесват това.
    Nora Markova не, Лили, платените тролове доминират в интернет. Задачата им е да инсинуират невиждан упадък, разврат и бездуховност. Имай го предвид. И не се отчайвай.
    5 юни в 22:31 · Променено · Харесвам · 4
    Lilia Ninova Искам да е ясно, че не внасям политическа нотка в групата.Направих констатация, защото днес деня ми беше абсурден.В работно време имаше активни, анонимни профили, които ме атакуваха. Оставам с убеждението, че са служители на СС /дано не съм права/.Искани ми бяха "доказателства". Е, какво разбирате вие като "доказателства" ?! УЖАС. Потресена съм и от хората и от институциите. Само да ви кажа, че тези всички негативни коментари - СИЛНО МЕ МОТИВИРАТ. Ще се постарая, колкото са ми възможностите да им вгорча животеца.
    5 юни в 22:32 · Харесвам · 9
    Nikki JD Лили разказвай !
    5 юни в 22:33 · Харесвам · 1
    Lilia Ninova Норче, нямат шанс!
    5 юни в 22:33 · Харесвам · 2
    Lilia Ninova Ужас! Оплюха ме, била съм провокатор, манипулатор и още нещо... да го .ба.
    5 юни в 22:34 · Харесвам · 1
    Lilia Ninova Семействата пиели ракия, пушели цигари и не хранели децата си.... аха и биели децата.
    5 юни в 22:35 · Харесвам · 1
    Lilia Ninova Ники, спукаха ме от негативни коментари. Ядосах се, боли ме главата и кипя.Само чакам някой да ми каже "добър ден" за да го изям с парцалите - хахаха.
    5 юни в 22:37 · Харесвам · 3
Защото така съм решила.Аз съм пуснала темата, аз решавам как и къде да я коментирам.

# 181
Цитат
Nora Markova не, Лили, платените тролове доминират в интернет. Задачата им е да инсинуират невиждан упадък, разврат и бездуховност. Имай го предвид.

Joy

# 182
  • София
Кои са тези 23-ма кьорфишека дето са отговорили с ДА на анкетата бе. Някои хора така се оядоха, че вече им се чини, че парите са всичко. Защото пък в институциите ни всички цъфтят и връзват и все паржоли и торти ядат.

Алекс1, въпроса не е дали да отнемат децата на БЕЗХАБЕРНИ И БЕЗОТГОВОРИ родители, а на бедни родители. Разликата е от небето до земята.

На бедните родители трябва да им се помогне, а на безхаберните да им се отнемат децата.

Крайна бедност се постига именно с максимум безхаберие и безотговорност.
Ако не си безотговорен и безхаберен, гарантирано поне няма да си в крайна бедност.

Това не е вярно. Много бързо можеш да се озовеш в крайна бедност. Достатъчно е да нямаш спестявания, да имаш кредити, да те уволнят от работа или някой от семейството да се разболее тежко, включително ти.
Ако обичате, не се изреждайте сега половин форум да обяснявате колко имоти и спестявания имате и как сте оправни и на вас такова нещо не може да се случи!

# 183
  • София
Лилия, Лилия, направо окъка работата! Значи всепак, стана ясно, че не било просто за твоя употреба, а за провокиране. Честито! На теб ще дадем следващата титла "трол"!

# 184
  • Ямбол
....

Това не е вярно. Много бързо можеш да се озовеш в крайна бедност. Достатъчно е да нямаш спестявания, да имаш кредити, да те уволнят от работа или някой от семейството да се разболее тежко, включително ти.
Ако обичате, не се изреждайте сега половин форум да обяснявате колко имоти и спестявания имате и как сте оправни и на вас такова нещо не може да се случи!
Андариел, в тези случаи държавата е предвидила помощи. Може да са малко, но са все пак някакъв минимум, който да те държи на повърхността. Безхаберните и безотговорните ги пропиват и пропиляват за глупости помощите и когате тези същите имат и деца, тогава държавата трябва да се намеси.

# 185
  • София
Да, и децата, ако е само въпрос за бедността, не трябва да бъдат отнемани, докато не се изчерпят възможностите на социалното подпомагане, както си е по закон.
Съжалявам, но само с прегръдки и целувки деца не се гледат. Мизерията скапва и душата, човек в един момент започва да деградира.

# 186
....
ПП Ехааааа, щяла да се постарае да ни вгорчи животеца....  Joy
hahaha hahaha

Цитат
...Ужас! Оплюха ме...

...спукаха ме от негативни коментари...

...Само чакам някой да ми каже "добър ден" за да го изям с парцалите
Ами като си рекла - Ха, Добър ден! Hug
Къде ти промиха мозъка с тези световни заговори и конспирации, че и платени тролове?
Потърси лекарска помощ може още да не е късно и следвай съветите точно.
Нямам нужда от лекарска намеса Лиляна.
Огледайте се и вижте в какво сте се превърнала. Хората се раждат с чисти и добри души, Вие не се доближавате нито до чиста, нито до добра душа.

# 187
  • София
Лилия, не разбра ли, че мисията ти тук се провали? И то не защото има нещо грешно в мисията, а в изпълнението. Твоето изпълнение е буквално за двойка. Още първият ти пост е очевадно лъжещ, подвеждащ и като криво огледало. Няма как да стане с приказки като от жълт вестник. А ако си очаквала, че тук потребителите пасат трева, още повече си се объркала. Че и на всичко отгоре дружките си от групата си иззлъгала по въпроса за потребителите, които те били провокирали с въпроси за доказателства и пр. Що не им пуснеш линк към темата?

# 188
Огледайте се и вижте в какво сте се превърнала. Хората се раждат с чисти и добри души, Вие не се доближавате нито до чиста, нито до добра душа.

Чистите и добри души имат нужда някой да ги храни и да им плаща сметките, за да могат да си позволят лукса да са толкова чисти и духовни. Ако им се наложи сами да се оправят или се изцапват, или загиват. Дори да не те храни някой пряко, пак светът и благосъстоянието около теб се произвеждат от не чак толкова чисти души. Ако всички хора бяха такива супер принципни хуманисти още да сме по дърветата, а слабите, болните и недъгавите да умират.

# 189
Ето ви една приемна майка, която също живее от помощи и дарения. Одобрявам, стига на децата да им е добре. Не знам доколко е правилен този начин и как въобще се справя тази жена...Но е факт, че явно е ок, щом към днешна дата гледа няколко деца и дузина кучета. И това е публично и прието. Има и репортажи от старата къща, в която живеят, която е ремонтирана пак безвъзмездно от фирми. Ако още 10 жени като нея, примерно, наистина имат за цел да помогнат на деца в нужда и успеят да привлекат благотворителна помощ, също нямам нищо против. Така ще са обновени още 10 рушащи се къщи, покрив ще имат още 100 деца. Поне така излиза...
Относно децата в калта, по целия свят ги има и никой не е в състояние да им помогне на всичките.
Ето статията http://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/megi_derm_iska_ … detsa-225495.html

# 190
Leaves , наистина ли вярваш в ''добрите намерения'' на Меги Дерм?
чела ли си за нея,за миналото и т.н.?
Ето нещо от скоро http://www.blitz.bg/article/37961

Последна редакция: сб, 07 юни 2014, 14:24 от Анонимен

# 191
Не вярвам в подобни добри намерения, но изглежда хората вярват, институциите вярват, събрала е някакви пари, някак. Тази статия не я бях чела и не знаех, че е толкова зле положението, не не се учудвам. По- напред писах, че държавата няма интерес да се грижи за децата...Интересът в повечето случаи е материален, точно ето такъв. Първият въпрос, който си зададох спрямо тая жена беше, как се става приемен сам родител, при положение, че има семейства, които с години едва успяват да си осиновят едно(1) дете! Ми ето така, с пари и измами. Публично, открито, с 'добри намерения'. Както се управлява и държавата като цяло. Пиша тук и разсъждавам, попивам информация, защото не разбирам, с мен ли нещо не е в ред или верно тотално нищо не ни е в ред в държавата.

# 192
  • София
Мари, мани, точно тази ли намери да даваш за пример!  Peace Ти не си виновна, аз също преди години си мислех, че прави нещо хубаво, а то впоследствие започна да излиза друго. Не вярвам всички да са се наговорили да я изкарват черна, пък тя да е цялата в бяло.

# 193
Аз също се учудих на какъв принцип са одобрили Меги Дерм за приемна майка?  ooooh!
Направо е възмутително.
Не знаех за новото и поприще.Пробивна е жената,добре се ориентира от къде може да смуче пари.  Tired
 Даденият пример ме навежда на мисълта,че наистина има ''нещо гнило'' в СС.

Последна редакция: сб, 07 юни 2014, 15:07 от Анонимен

# 194
Ми, факт е, че такива като нея получават публика. От нея съдя в цялост и за останалите, които реално не ги дават по Тв и не ги пишат в интернет. Децата, които ѝ поверяват едва ли са по- различни от останалите деца, търсещи грижа. Мнението ми е, че нямам мнение, освен че с користни цели се постигат такива наглед много успешни дейности. Още съм в период на формиране на въпросното мнение. Но е хубаво, че се обсъжда под някаква форма, за да се информираме взаимно и да знаем какво се случва.
Познавам много млади, които са били в нужда и не им се помага, сами се оправят.
Познавам и един единствен младеж, който имаше приемно семейство. Приемният му баща беше бизнесмен. Той си знае колко и как е забогатял, но е факт, че искаше да помогне на момчето. Да му даде възможност и самочувствие да си 'стъпи на краката' и да живее нормално. Онзи пък стана използвач от класа. Такъв лъжец и манипулатор втори не познавам. Оттук произтичат много въпроси без отговор, относно отношение и възпитание...И т.н.

Общи условия

Активация на акаунт