На пазар във Варна - 34

• 46 368
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Да знаете къде продават от кухненската хартия за печене, но не - ролка, а нарязана на листи?

Случайно попаднах на такава и много ми хареса, обаче не мога да се сетя откъде я купих...
Оглеждам се постоянно, но засега никъде не съм намерила.  Thinking

В ПЕНИ маркет я има , 30 къса , мисля че струва 2.19лв
и аз само нея използвам !

# 391
  • Варна
Хартия за печене на листи има навсякъде - Пикадили, Кауфланд, Била, Елитис.
Ацетатна хартия би трябвало да има в Илчовски. Онлайн със сигурност има. Може да се замести с прозрачната част на папки за документи Wink

Къде в Галата правят петифури, някакви феноменални били Simple Smile

# 392
  • по морето
Здравейте! Предстои ми с ММ да бъдем кумуве. Искам да направя 3 бутилки с алкохол за подарък за различните годишнини. Знаете ли от къде мога да намеря такива готови или от някоя рекламна агенция? Благодаря ви много предварително Simple Smile

Екстрийм ползвахме като бяхме кумове.

# 393
  • Varna
Момичета, привет!
Търся си форма за мини мъфини, някаква идея къде може да има?

# 394
Момичета, привет!
Търся си форма за мини мъфини, някаква идея къде може да има?

В Джъмбо  Simple Smile

# 395
  • Варна
От къде мога да купя красив букет от бонбони, не много скъп?

# 396
От къде мога да купя красив букет от бонбони, не много скъп?

На Битоля има едно малко магазинче. Не съм влизала, но съм виждала, че има букети от бонбони.

# 397
  • Щастлива мама на 3 слънца
моичета имам 2 въпроса
1. къде мога да поръчам етикети за дрехи - състав , произведено в бг ......който се слагат на дрехи
2. къде продават лайсни за палатки
мерси
въпрос към втория ти въпрос Simple Smile - на кое казваш лайсна за палатка... Онзи ден бях в Decathlon, продават различни чаркове за палатки - рейки, колчета ...

здравей сега се обадих и питах нямат отделно лайсна , тя е тази тел която помага на палатките да се разгънат

# 398
Кажете добър фризьор за подстригване в района на Трошево,Младост,Възраждане?  bouquet

# 399
Не съм по темата, момичета, но ви моля за мнение. Ще почиваме във Варна с малко дете и ме интересува чист и читав плаж дали има в самия град или трябва да пътуваме до такъв? Ще съм благодарна, ако ми отговорите.

# 400
  • Варна
Има голяма вероятност от заразяване с Хепатит А от морската вода. Нито аз, нито детето ми бих пуснала във водата.

Миналата седмица наши приятели са ходили на плаж в централната част. Бяха отвратени и ужасени от мръсотията във водата.

Трябва някъде настрани, извън града да ходите на плаж, но къде и аз не знам. Морето разнася всичко, което се изля в него от наводнението. Мен ме е страх дори и в Златните или Камчия. Сигурно чак в Бургас ще съм по-спокойна.

# 401
Благодаря за отговора! Заради наводненията ли съществува този проблем с хепатита?

# 402
  • Варна
Аз ходих миналата седмица на плаж и съм жива все още.
А и кмета на града, областния управител и някакъв си министър пиха от морската вода, за да покажат, че не е опасна.  Laughing
Бяхме на плажа, към който се завива след Пикадили парк и се кара около 500 м, след каменистия бряг без пясък има един доста просторен пясъчен плаж, срещу бар Хавай.

# 403
Благодаря!

# 404
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз имам 7-8 бани с влизане в морето вече и също съм жива...
Като гледам колко бременни и дечица също влизат ... някак преекспонирано ми изглежда всичко  Peace

Общи условия

Активация на акаунт