На пазар във Варна - 34

• 46 406
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Кажете някое евтино заведение на крайбрежната алея, че онзи ден с едни приятели се набутахме в някакво си Сардиния май, скъпичко си беше.  Confused

# 376
  • Варна
Миналата година за първи и надявам се последен път седнахме в Сардиния - ужасна кухня!

Малко след него има едно битово, огромно заведение, но не му помня името. Винаги има хора, нещо като декоративно, малко мостче, вградено барбекю - там каквото и да сме поръчали е било вкусно. Цените не са високи.

# 377
  • Варна
Сардиния е ужасно заведение! Цени заради столчетата с надпис 'Мартинели' на фона на ужасната кухня. Там предимно се ходи заради морските дарове и ако е наистина за това мога да препоръчам 'Мидената къща'(точно до Сардиния). Тази година вече няколко пъти ходим и всичко е вкусно. Аз хапвам някакво месо с гарнитура, а мъжо и компания предимно морски истории и всички сме доволни. Цените са съвсем нормални.

# 378
Здравейте! Предстои ми с ММ да бъдем кумуве. Искам да направя 3 бутилки с алкохол за подарък за различните годишнини. Знаете ли от къде мога да намеря такива готови или от някоя рекламна агенция? Благодаря ви много предварително Simple Smile

# 379
  • Варна, Пловдив
Здравейте, утре ще обикалям за  перилни препарати и искам да попитам освен верига магазини Born има ли и други подобни немски магазини?
Аз пазарувам от едно магазинче на пазар Чаталджа, в самия пазар срещу чешмата Peace

Благодаря   bouquet

# 380
  • Варна
Сардиния е ужасно заведение! Цени заради столчетата с надпис 'Мартинели' на фона на ужасната кухня. Там предимно се ходи заради морските дарове и ако е наистина за това мога да препоръчам 'Мидената къща'(точно до Сардиния). Тази година вече няколко пъти ходим и всичко е вкусно. Аз хапвам някакво месо с гарнитура, а мъжо и компания предимно морски истории и всички сме доволни. Цените са съвсем нормални.
Подкрепям за "Мидената къща", последно седнахме там в неделя - всичко беше вкусно и цените нормални.

# 381
  • Варна
Да знаете къде продават от кухненската хартия за печене, но не - ролка, а нарязана на листи?

Случайно попаднах на такава и много ми хареса, обаче не мога да се сетя откъде я купих...
Оглеждам се постоянно, но засега никъде не съм намерила.  Thinking

# 382
  • Варна
Мисля, че видях такава в Кауфланд. Дано не се лъжа!

# 383
  • Варна
Мисля, че видях такава в Кауфланд. Дано не се лъжа!

А, дано! Дотам не стигнах, ще го имам предвид.
 Hug

# 384
  • Варна
И в ДМ.

# 385
  • Варна, Пловдив
Имате ли информация за тази фирма, пуснали са ваучер за профилактика на климатик, но дали си вършат работата качествено? newsm78
http://grabo.bg/varna/za-klimatika-0dgrm

# 386
Знаете ли къде има ацетатна хартия и подложки за торти? newsm78

# 387
  • Варна
mimit0, сигурна ли си?
Аз там уж гледах. newsm78

# 388
  • Варна
Миналата година за първи и надявам се последен път седнахме в Сардиния - ужасна кухня!

Малко след него има едно битово, огромно заведение, но не му помня името. Винаги има хора, нещо като декоративно, малко мостче, вградено барбекю - там каквото и да сме поръчали е било вкусно. Цените не са високи.

За Борисовата воденица ли говориш?  Rolling Eyes

На Сардиния не сме яли, само биричка, сокче.

# 389
  • Варна
mimit0, сигурна ли си?
Аз там уж гледах. newsm78

Да,направи ми впечатление онзи ден,тъй като досега не бях срещала такава.Опаковката беше кутия като на рулото,по 20 или 30 листа(не съм сигурна),за цена около 3 и нещо.Гледах я в магазина,който се намира до съда,точно на стелажа преди касите.

Общи условия

Активация на акаунт