На пазар във Варна - 34

• 46 356
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Извинете, Rosi81 ! Въпросът ви явно е за гимназията по туризъм, а не за колежа.  Сещам се единствено за хотел "Димят", той е точно до гимназията.
благодаря   bouquet

Хотел Димят е 5 звезди Simple Smile

Сещам се за хотел Орбита. Пеша е на 10-на минути разстояние.
rosi81 Каква цена може да си позволите и за каква стая?
Simple Smileмерси, ще погледна и него, принципно за едно спане само, във връзка с еднодневен семинар, не ми се дават наистина толкова пари

# 421
  • Варна
Включвам се с питане за идея за дърводелец, който да направи мебелите за бъдещата детска стая?

# 422
  • Варна
Някаква идея от къде мога да намеря това :

http://www.dalavera.bg/da-zapazim-obuvkite-s-2-organayzera-za-ob … aid=4e783c6d89f65

Искам да си го взема на място, не ми се плащат излишно доставки  Thinking
Такива съм виждала в немския магазин до входа на Била на колхозния пазар.

# 423
Мира, писала съм ти на лични, че да не раздавам тук телефони  Wink

# 424
  • Варна
Някаква идея от къде мога да намеря това :

http://www.dalavera.bg/da-zapazim-obuvkite-s-2-organayzera-za-ob … aid=4e783c6d89f65

Искам да си го взема на място, не ми се плащат излишно доставки  Thinking
Такива съм виждала в немския магазин до входа на Била на колхозния пазар.
Имам такъв органайзаер, за нищо не става  Thinking, мек, за някои обувки са къси разделенията, за други тесни, като тръгна да го пренеса всичко се размества - не препоръчвам.

# 425
На мен ще ми върши работа , защото ми трябва точно такова нещо да си ги прибера под леглото /леглото е с механизми, вдига се/, а не да са така в торбички  ooooh!

# 426
  • Варна
Къде мога да намеря някакво покривало като за колите, само че по-малко, за да става за бебешка количка? Нямам претенции точно какво е. Трябва ми нещо, с което да покривам и затварям количката, когато я оставям във входа, за да я предпазя освен от прах, и от някоя минаваща гадинка.

# 427
Къде мога да намеря някакво покривало като за колите, само че по-малко, за да става за бебешка количка? Нямам претенции точно какво е. Трябва ми нещо, с което да покривам и затварям количката, когато я оставям във входа, за да я предпазя освен от прах, и от някоя минаваща гадинка.
В Джъмбо за 2 лв има покривала за колело, вероятно ще ти свърши работа

# 428
  • Варна
Благодаря ти! Тези дни ще се дотъркалям до там да го видя Simple Smile

# 429
  • Варна
Момичета, търся си подплата за бяла памучна рокля...но искам да е като дълъг потник примерно...в смисъл подплата за долната и горната част на роклята... Thinking

# 430
  • Варна
Здравейте!

Къде във Варна  има евтини дрешки за новородено, в кой магазин?

И оше един въпрос ..къде има най-голямо разнообразие на бебешки ,детски дрешки?

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 10:49 от Velina_p

# 431
  • Варна
Отзиви за това заведение на плажната алея?
http://grabo.bg/varna/hapni-do-plaja-0u9bv6g

# 432
Киса Това заведение е на един мой познат ,заслужава си да се отиде.Кухнята и обслужването са на ниво   chef

Velina_p хубави и евтини дрешки има в Магазин Мадара до Техномаркет и може да погледнеш и в Джъмбо там пак има голямо разнообразие за новородено  Simple Smile

# 433
  • Варна
Velina_p бебе борсата на 'Чаталджа'. Продавам български неща и то на много ниски цени. Боди- 4-5лв., г-зон- 8-9лв.

# 434
  • Варна
Спешно ми трябва сирене рикота. Няма в Пикадили Дейли и в Била.

Общи условия

Активация на акаунт