На пазар във Варна - 34

• 46 350
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, момичета!
Знаете ли къде във Варна (за предпочитане по центъра или в Аспарухово) предлагат вкусни и не някакви дребнички пилета на грил?
Благодаря ви и приятен ден!

# 436
  • Варна
wistfully не знам до колко ще те устройва мястото, но има хубави на Тракия. След светофара в посока съда(срещу 'Формулата'), минаваш заведението и точно след него. Обяснявам ти го така, защото има и преди светофара едни на улицата, но не са хубави.

# 437
здравейте! къде във варна има турски магазин за перилни препарати? доскоро купувах памперси от такъв, но там вече не зареждат.

# 438
mari6a защо не погледнеш в Кайфланд или в  Лидал

# 439
  • Варна
Ами ще се наложи да ида до Кауфланд. В Лидл няма, проверих онзи ден. В центъра изобщо няма такова нещо  ooooh! Голямо село сме!

# 440
  • Варна
Киса Това заведение е на един мой познат ,заслужава си да се отиде.Кухнята и обслужването са на ниво   chef

Ок, взехме ваучери. А къде точно се намира?  newsm78

# 441
  • Варна
Спешно ми трябва сирене рикота. Няма в Пикадили Дейли и в Била.
В Кауфланд и Лидл има италианска седмица-има и рикота.

# 442
  • Варна
Спешно ми трябва сирене рикота. Няма в Пикадили Дейли и в Била.
В Кауфланд и Лидл има италианска седмица-има и рикота.
Ааа, супер! Благодаря ти много!   bouquet

# 443
  • варна
Здравейте, момичета!
Знаете ли къде във Варна (за предпочитане по центъра или в Аспарухово) предлагат вкусни и не някакви дребнички пилета на грил?
Благодаря ви и приятен ден!
От Аспарухово съм вземала на пазара , които е на центъра - харесеха ми Simple Smile

# 444
Ами ще се наложи да ида до Кауфланд. В Лидл няма, проверих онзи ден. В центъра изобщо няма такова нещо  ooooh! Голямо село сме!

След Рапонги посока Офицерския плаж.Няма как да не го видиш ,бяло заведение с големи букви пише СТОП  Wink

# 445
  • Някъде там
Киса Това заведение е на един мой познат ,заслужава си да се отиде.Кухнята и обслужването са на ниво   chef

Ок, взехме ваучери. А къде точно се намира?  newsm78

sesil Объркала си коментара  Hug

# 446
Здравейте, къде  продават тапицерии за детски столчета за кола? 

# 447
Привет!

На ул. Цар Освободител 33А имаше магазин за евтини обувки от Китай, Румъния, витрините бяха облепени с червени букви и големи кръгли лепенки в жълто и червено с цени 10лв, 15лв. Убедена съм, че още някъде из Варна имаше такъв магазин, но къде? Или да знаете дали са преместили този някъде или са го затворили? Дума да не става да мога да си намеря обувки от друг магазин, че съм с малък крак, детски, а там ме оправяха от години.

# 448
На кръстовището на Владислав Варненчик и Бенковска май имаше, по посока на Сливница. Ако не е там, е на Ген.Колев и Владислав,  Peace

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 01:18 от milanda

# 449
Аааа ул. Генерал Колев 10. Точно този. Ех, откога се мъча да се сетя. Благодарности!

Общи условия

Активация на акаунт