На пазар във Варна - 34

• 46 376
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Да, благодаря! Търсим свидетели от автобуса. Трябва да имат преки впечатления от случилото се.
Пуснала съм тема и в клюкарника.
Не се сетих за "Позвънете". Ще говоря с редакцията, съвсем наблизо са ми.

# 76
Привет на всички (предимно дами),
Много ще съм благодарен ако някой знае от къде мога да намера комплект малка чантичка с бурканчета за детска кухня.

Благодаря предварително.

Мисля,че в Джъмбо съм виждала?  Rolling Eyes

# 77
borqn_ka, преди да питам тук потърсих в нета и намерих същите места, но ми се искаше някой от "първа ръка" да сподели. За качество не питам, защото съм решила, че ще е матрак на Нани, интересува ме, ако някой знае някъде да има промоция или склад на по ниски цени.

# 78
  • Варна
Спешно ми трябва дърводелец за изработка на малък стелаж по мои размери.  Praynig

Пак да попитам дали знаете добър дърводелец. Thinking
По назад бях споделила ние от кого сме много доволни. Преди 3 дни вземахме поредната поръчка, но видях, че ти трябва спешно, а особено в момента се чака много за поръчка. Ако все пак те интересува става въпрос за Наско-0888513856

Благодаря! Hug

# 79
  • Варна
Такъв модел сандали, но на по-ниска цена, къде мога да намеря?
http://obufki.com/BIANKI-damski-sandali-3156

Последна редакция: пн, 09 юни 2014, 21:20 от Киса

# 80
Много ще съм благодарен ако някой знае от къде мога да намера комплект малка чантичка с бурканчета за детска кухня.

Благодаря предварително.
В магазини Вулкан - бурканчета с цветни пластмасови капачки на винт

# 81
borqn_ka, преди да питам тук потърсих в нета и намерих същите места, но ми се искаше някой от "първа ръка" да сподели. За качество не питам, защото съм решила, че ще е матрак на Нани, интересува ме, ако някой знае някъде да има промоция или склад на по ниски цени.

Матраци НАНИ имаха склад в зеленчукова борса, но сега дали го има все още не съм сигурна.

# 82
Записвам се в темичката да не ви изпусна пак   bouquet

# 83
  • Варна,морето,сините вълни...

Благодаря предварително.
Бурканчета можеш да си купиш от всеки магазин за домашни потреби( мисля че струваха към 2лв. всяко), а чантичката например аз моята я взех от Джъмбо. Но и в Бебе борсата има специални такива,но бяха скъпички.

# 84
Момичета,познавате ли някой(или някоя от вас),да ходи до Истанбул и да  зарежда  детски дрехи?Трябва ми един комплект за изписване,който го няма тук.(Има го само там).Пуснах обява и в Продавалник.Така,че  ако имате нещо впредвид,пишете ми.Коректна съм Peace Благодаря предварително Hug

# 85
Момичета да сте виждали из магазините на нормална цена къси дамски панталонки от плат като спортни...в няколко магазина погледнах по 15лв. бяха което ми се вижда доста ooooh!

И ако може да споделите за магазин за дрехи с някакви по нормални цени ...защото все като вляза в някой и направо ме заболява главата

Последна редакция: вт, 10 юни 2014, 22:08 от Claudia_Spensar

# 86
Момичета да сте виждали из магазините на нормална цена къси дамски панталонки от плат като спортни...в няколко магазина погледнах по 15лв. бяха което ми се вижда доста ooooh!

И ако може да споделите за магазин за дрехи с някакви по нормални цени ...защото все като вляза в някой и направо ме заболява главата

Скоро не съм ходила по магазините, но имаше някакви подобни в Ню Йоркър. Минах набързо преди поне 2 седмици и не съм се заглеждала, но имаше нещо подобно и беше под 15 лв.

# 87
  • Варна
Аз на твое място щях да ги взема без изобщо да му мисля. И аз се оглеждам за къси панталонки, за предпочитане дънкови, ми под 30 лв трудно се намират. Да не говорим че видях едни за 60 лв... Sad

# 88
  • Варна

Изчакай десетина дни и започват намаленията. Има и в Теранова, но не обърнах внимание на цената.

# 89
  • Варна

Изчакай десетина дни и започват намаленията.

Намаления на какво, че хич не съм в час с магазините по моловете.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт