На пазар във Варна - 34

• 46 416
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Предполага се на всичко Simple Smile

Стартират летните намаления, повсеместни и естествено побългарени.

Последна редакция: ср, 11 юни 2014, 11:48 от missNoir

# 91
Зимата в Бершка имаше супер много къси панталонки и дънкови и от плат (намалени). Аз тогава измерих доста, но малките номера бяха дефицит, та пак си взех 1 чифт дънкови и 1 други. И есента по намаленията пак нацелих в мола един последен размер дънкови (не си спомням от кой магазин), та съм дала сигурно 40-45 лв. за 3 чифта общо  Hug

# 92
Понеже от варненските теми (по моя преценка) тази е най-активна - моля да ме насочите към тема, където да прочета и потърся мнения за лични лекари във Варна ... търсих, но намерих само една нова такава, където се коментират лекари, далеч от центъра ...

# 93
  • Варна
Да знаете дали по аптеките се продават гривни за комари? Или в други магазини? И вършат ли работа изобщо?

# 94
Понеже от варненските теми (по моя преценка) тази е най-активна - моля да ме насочите към тема, където да прочета и потърся мнения за лични лекари във Варна ... търсих, но намерих само една нова такава, където се коментират лекари, далеч от центъра ...
Мога да ти препоръчам моята,ако искаш в ДКЦ Чайка е.
Много съм доволна,защото ми дава направления неограничено,винаги е на линия,ако имам проблем по всяко време на денонощието и звъня,ако случайно отсъства си има човек,който я замества.Болнични абе каквото ми трябва винаги е дава Simple Smile.

ПО тези магазини за дрехи направо не познават цифрите!

Последна редакция: ср, 11 юни 2014, 10:30 от Claudia_Spensar

# 95
Благодаря много   bouquet , ще я имам предвид, макар да ми се искаше да е по към Колхозен пазар ... не искам да спамя темата и затова попитах за конкретна тема  Embarassed Мисля, че имаше ДКЦ и до пощата, също ме устройва, или дори Окръжна ...

# 96
  • Варна
Благодаря много   bouquet , ще я имам предвид, макар да ми се искаше да е по към Колхозен пазар ... не искам да спамя темата и затова попитах за конкретна тема  Embarassed Мисля, че имаше ДКЦ и до пощата, също ме устройва, или дори Окръжна ...

Имай предвид, че не всички ЛЛ записват нови пациенти.

# 97
На ясно съм с това, разбира се, че дори да попадна на подходящ, ще проуча дали приема нови пациенти ...

# 98
Много съм доволна,защото ми дава направления неограничено,винаги е на линия,ако имам проблем по всяко време на денонощието и звъня,ако случайно отсъства си има човек,който я замества.Болнични абе каквото ми трябва винаги е дава Simple Smile.

ДКЦ Чайка Курортна ли е? Ако да, ще ми напишеш ли коя е?

# 99
Здравейте!
Не знам дали мястото на питането ми е тук, но съм сигурна, че от вас ще получа отговор. Търся майстор за направата на дървен покрив на тераса. Нашият дърводелец не се наема заради това, че сме на четвърти етаж.
Ще се радвам да споделите мнения.   bouquet

# 100
Намаленията из моловете почват след 15 юли. Объркали сте се нещо, освен ако няма мид сизън сейл някъде.

Последна редакция: ср, 11 юни 2014, 21:07 от pala4inkova

# 101

ДКЦ Чайка Курортна ли е? Ако да, ще ми напишеш ли коя е?
Да, Курортна поликлиника е
Д-р Йовка Кючукова /0888204843/
Не искам да правя реклама или нещо такова просто съм много доволна, в сравнение с на приятели и познати личните лекари,като слушам как все нямат направленияи т.н.

# 102
Мога да препоръчам Мариела Драганова-Кулева в Градска болница (до пощата)

# 103
Благодаря, тази по местоположение ме устройва идеално bouquet
Ако някой има още предложения, събирам за всеки случай  Wink

# 104
  • Варна
Намаленията из моловете почват след 15 август. Объркали сте се нещо, освен ако няма мид сизън сейл някъде.

Със сигурност не са след 15.8. Тогава съм към края си.

Имам фотографска памет, май така се казва и помня табелите за намалението миналото лято, специално в Зара, когато то беше към края си, а аз дебнех някои неща, че пишеше 27.7.

Аз съм запомнила, че стартират около 27.6, но като чета в темата за намаленията, всички тях чакат с нетърпение, като дори се споменава 20.6 за начало.

Последна редакция: ср, 11 юни 2014, 16:21 от missNoir

Общи условия

Активация на акаунт