На пазар във Варна - 34

• 46 540
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
От къде да купя детски вратарски ръкавици на прилична цена.

# 121
От къде да купя детски вратарски ръкавици на прилична цена.

В подлеза на катедралата има спортен магазин,особено от към футболния сектор са заредени от до.Аз на синът ми от там купувам всичко което му е нужно.Говоря за подлеза посока център след цветята.

# 122
  • Някъде там
  bouquet

# 123
  • Някъде там
Гледах в нета, но и тук да питам.

Търся матраци Нани, във Варна има ли борса, склад, с разнообразни модели и на по ниска цена?

Рея Ако не ти е късно бих те насочила в няколко магазина за матраци!!!Единия е Дом на матрака http://domnamatraka.com/ преди бяха на ул Пловдив, но сега явно са се изместили. Другия магазин е в търговския център точно под кауфланд  в кв.Възраждане не му знам името  Blush  Има още един магазин, който е в търговски център Камко над гранда на бул.Сливница и друг за който се сещам е точно срещу голямата община в новите сгради отдолу ще се ориентираш има изкарани матраци навън. Засега това се сещам  Peace

# 124
  • Варна
Здравейте, някой знае ли откъде мога да си купя хубаво и ГОЛЯМО парео?

# 125
  • Където си поискам:)
Здравейте, аз както винаги чаках до последния момент Whistlingтаа утр Whistling сме на гости на приятелка да поздравим новия член на семейството. Та аз нищо не съм купила.
Моля ви кажете ми утре къде мога да мина и какво мога да куп. Минах през джъмбо, огледах проходилките, столчетата за хранене, гимнастиките, играчки, които се закачат на леглото... но нищо не ми грабна погледа.
Утре мисля да мина през ''Рая'' и разбрах, че на Образцов дом ,на 2 ри етаж имало също някакъв детски магазин.
Моля ви дайте идеи Hug

# 126
  • Варна
В 'Сладури' има много хубави комплекти за новородено на 'Minene'.(казвам ти там, защото марката се продава само там, а имат хубави и качествени неща). Има комплекти с дрешки, с играчки, с кутия за спомени-интересни са. Ако искаш някаква играчка има във всеки магазин. Другото, което ще влезе в добра употреба за бебе е шезлонг, но не знам дали вече нямат, иначе и майка, и бебето ще са доволни Simple Smile активна гимнастика също ще влезе в употреба, но не знам за колко. Избор на активни гимнастики има и в Хиполенд. Ако ходиш до 'Рая' върви в голямата на 'Цар Освободител'(горе към Метро, която е). Там първия етаж е само играчки. Simple Smile

Аз пък се чудя къде да намеря калъф за дъската за гладене, че за бебо искам нов newsm78

# 127
Здравейте! Трябват ми около 8 бр. фунийки за сладолед във формата на конус, като тези http://atibg.com/vafleni-funiiki-konus.html В Кауфланд има, но формата им не ме устройва. Много са тесни, а отворът изведнъж става широк, като факла.
Благодаря, предварително!   bouquet

# 128
  • Варна
За проходилки, столчета за хранене и други по-големи вещи питай майката дали ги има.

Моето дете, като беше бебе не му харесваше на шезлонга.

Аз съм подарявала активна гимнастика, както и на мен са ми подарявали. Килимчето го ползвах дълго време.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
allaaa,
да не те подведа, но ми се струва, че такива фунийки съм виждала в магазин Обнова, в който продават сладолед, насипни сладки и ядки, семена. Намира се в ляво от Пикадили център, по еднопосочната улица, която се спуска от РПУ-то.

# 129
  • Където си поискам:)
missNoir , eli70o0 Hug

Аз пък се чудя къде да намеря калъф за дъската за гладене, че за бебо искам нов newsm78

Калъфи за дъската има в Кауфланд със сигурност Heart Eyes

# 130
Здравейте, знам че въпросът ми не е за тук, но във другите две теми за фризьори нямам отговор и реших тук да пробвам. Та по същество:
   Интересува ме на ул."Морска сирена" има салон на "Красен стил" там подстригва един мъж и още едно, две момичета. Някой има ли информация за него как подстригва, колко време преди това трябва да си запишеш час и може ли направо на място да отидеш без час?

# 131
Калъфи за дъски има и в Метро, но си вземи предварително размерите, че дъските са с най-различни

# 132
  • Варна
В Кауфланд ще има на промо другата седмица калъф за маса за гладене - 7.99 лв

# 133
  • Варна
Smile_K, KOTE, Kuca много благодаря!

# 134
Благодаря, missNoir!   bouquet  bouquet  bouquet Отидох и в магазина има, но в събота почиват.

Общи условия

Активация на акаунт