Русия 1

• 1 113 091
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 1 230
Аз не се сещам какъв зъб има Саудитска Арабия на Русия, че я удари по петрола?

# 1 231
Саудитска Арабия няма зъб на Русия, освен ако не броим това, че и е основния конкурент на петролния пазар. Това цялото е под давлението на САЩ. СА са само изпълнители и понеже не губят кой знае колко много, а и нанасят удар по този начин на основния си конкурент Русия, няма никакъв проблем да "държат  отворени кранчетата"(както те обичат да казват).

# 1 232
Аз не се сещам какъв зъб има Саудитска Арабия на Русия, че я удари по петрола?

коментират , че е заради подкрепата на Русия и Иран към Б.Асад,
все ми се струва , че всичко това е с одобрението на Щатите ....

# 1 233
Започвам да не разбирам какво искат от Русия.  newsm78

# 1 234
  • София
Започвам да не разбирам какво искат от Русия.  newsm78

Искат от Русия да стане "по-демократична" - да почне да вика ура на гейпарадите, да не си бие негрите, циганите и арабите, да даде изкючителни права на престъпниците, а честните граждани да бъдат навирани в миша дупка, руснаците от блондини да станат квартерони и да се надупи на Запада.  

# 1 235
Мисля си, че се надяват като обеднеят руснаците, да освирепеят и сами да свалят Путин. Ама незнам това въобще дали е възможно. Като се има предвид, че са свикнали на глад и кризи, а и подкрепят Путин някъде към 80% (в началото на кризата) се съмнявам да го свалят.

# 1 236
  • София
Мисля си, че се надяват като обеднеят руснаците, да освирепеят и сами да свалят Путин. Ама незнам това въобще дали е възможно. Като се има предвид, че са свикнали на глад и кризи, а и подкрепят Путин някъде към 80% (в началото на кризата) се съмнявам да го свалят.

Няма да го свалят, защото тези методи могат да вървят в Украйна, но не и в Русия. Както казах по-назад, не познават руската душа. Путин изповядва изконните руски ценности, затова и народа му го подкрепя. Време е вече някои хора да разберат, че американският тип демокрация е неприложим в други части на света, където исторически и културално нещата са много по-различни от тези в САЩ.

# 1 237
Путин изповядва изконните руски ценности, затова и народа му го подкрепя.

Ще го подкрепя ами, къде ще иде?
Аз от руснаци знам други работи, но пък те всичките са от избягалите от т.нар. ценности.

# 1 238
  • София
Путин изповядва изконните руски ценности, затова и народа му го подкрепя.

Ще го подкрепя ами, къде ще иде?
Аз от руснаци знам други работи, но пък те всичките са от избягалите от т.нар. ценности.

Все пак, живеем в отворен свят. Тези, които са избягали, е добре да обърнат повече внимание на живота по местата, в които са избягали. Човек, когато направи своят избор, е добре да си го следва и да си носи последствията. Няма само черно и бяло на този свят. И няма перфектно общество никъде.

# 1 239
  • На земята, която е всъщност звезда.
.... Путин изповядва изконните руски ценности, затова и народа му го подкрепя....

Кои са изконните руски ценности, които Путин подкрепя? Досега никой в тази тема не можа да ги посочи.  newsm78

# 1 240
  • София
.... Путин изповядва изконните руски ценности, затова и народа му го подкрепя....

Кои са изконните руски ценности, които Путин подкрепя? Досега никой в тази тема не можа да ги посочи.  newsm78

1. Обожават си Родината, за нея са готови да влязат в огъня, буквално.
2. Руснаците винаги са имали имперски амбиции, обичат да играят важна роля в световния ред.
3. Уважават силните и справедливи властимащи, защото се олицетворяват с тях.
4. Не са претенциозни, човечни и хуманни са.
5. Изключително много държат на приятелите си, готови са да умрат за тях.
6. Романтични са.
7. Обичат да си пийват и да се веселят в компания, руските запои са тяхна запазена марка.
8. Имат самочувствие на владетели на света, смятат че им се полага по рождение, защото са силни, смели, всеотдайни и справедливи.
9. Враговете си наказват жестоко (силно любят, но и силно мразят).

# 1 241
Сащ крепи позицията на "Световното правителство в сянка"..

Русия подкрепя опозицията на въпросното правителство и се бори за задкулисната смяна на властта...

Русия не се бори за премахването на така нар."Задкулисно световно правителство"
Просто иска смяна на борда на директорите.

Няма смисъл да я слагаме в мъченическата позиция на герой радетел за човешкото благо..

Керванът си върви,а кучетата си лаят..

# 1 242
Сега ако някой изброи и ценностите на американците, ще бъде интересно.

# 1 243
Мисля си, че се надяват като обеднеят руснаците, да освирепеят и сами да свалят Путин.

накъде да обеднеят ?
над 50 % от тях нямат спестявания , нито купуват западни стоки , нито собствено мислене ...
те пряко ефекта от санкциите няма да усетят , така или иначе едва преживяват ,
той ги кара да се чувстват въображаемо велики и на тях дори им е добре ...
само 10 % от руснаците имат паспорти -толкова горе-долу не го одобряват /+ някакъв % интелигенция / ....
Западът не иска да сваля Путин ,
но той съвсем се самозабрави и още не се е осъзнал - никой , никой не се държи като него -нито Ердоган , нито китайци , нито араби -никой не подрънква оръжие с/у Европа ,
а Европа нова война на своя територия няма да допусне ,
дори закъсняха с реакцията си с/у него / както е казал Чърчил -избраха позора , но и войната взе да чука на евр. врата /,
санкциите са съвсем хуманна и мека реакция ...

# 1 244
  • София
Сега ако някой изброи и ценностите на американците, ще бъде интересно.

Там нещата са много шарени - има твърде много разновидности на американци - бели, афро-, латино-, азиато-, и пр. пр. американци. В САЩ няма народност, има мирно съвместно съществуване. Точно затова техният тип демокрация е трудно приложим на други места по света с ясно изразена народност, раса, религия, език и култура.

Общи условия

Активация на акаунт