Русия 1

• 1 130 233
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 16 905
Шимон Перес към Путин:

"Америка ще спечели,без значение какво правите." - (от Фейсбук). Laughing
Щеше ,ама нещата се промениха и американците са все по-малко щастливи.

# 16 906
Значи САЩ и Великобритания си пращат военните в Украйна, но държат сметка на Русия къде си държи нейните на нейна територия. Демокрация в действие.
Когато бях в казармата питах един от офицерите дали Гърция не може да ни нападне внезапно /нашата част беше за отразяване на нападение от Гърция/. Той ми обясни, че не става така, защото Гърция за да ни нападне трябва първо да се подготви за това като струпа сили до нашата граница, а това няма как да стане незабелязано. Струпването на военни сили до нечия граница означава вероятност от нападение особено когато са обтегнати отношенията между две държави. Такива ни бяха и ученията, излизаше командира пред полка и съобщаваше, че в еди колко си часа гръцки сили са започнали да се придвижват към нашата граница и ние трябва да заемем позиции за отблъскване на евентуално нападение. Путин когато започна да струпва войски до украинската граница създаде точно подозрения за готвещо се нападение. Военните изпратени в Украйна по никакъв начин не са индикация за готвещо се нападение срещу Русия, колкото и да се опитват руснаците да го представят за такова, просто са твърде малко.

# 16 907
Аз не мисля, че държат сметка къде Русия си държи танковете, просто изтъкват, че не биха одобрили вкарването на танковете в други страни.
И каквито инструктори от НАТО има в Украйна, са там по покана на местното правителство, така че има разлика, и няма драма.
Не знам кой иска война, но докато Путин не прати танковете си през нечия граница, война няма да има, така че топката е изцяло в неговото поле - пак няма никаква драма.
Затова и всички спим спокойно, защото всички знаем колко миролюбиви са руснаците - отново, няма драма.

Не биха одобрили, защото все още системите им не са унифицирани с тези на американските танкове, които вече са там. Заедно с инструкторите.
Същите инструктори, които ходиха да обучават афганистанска армия  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Trollface

# 16 908
150-те британски обучаващи инструктори са напуснали Украйна, в посолството са останали съвсем малко хора- неизбежния минимум, другите са напуснали страната, според тях 16-ти февруари е датата, когато Русия ще нападне- три дни преди края на Олимпиадата, както миналия път ...

# 16 909
Кои системи не са унифицирани с кои американски танкове, които са къде?

# 16 910
Неизбежния минимум ще напусне с хеликоптери от покрива на посолството. Добре  и отдавна отработена тактика.

# 16 911
  • Русия
Почти час красива Русия за отмора.

# 16 912
Кои системи не са унифицирани с кои американски танкове, които са къде?
Украинските с американските не са...доколкото разбрах...

# 16 913
Почти час красива Русия за отмора.

Красиво е - хубаво беше да казваха къде точно са снимали.
Леснодостъпни ли са тези места, в смисъл има ли пътища, хотели наоколо?

# 16 914
Мисля си, че това в крайна сметка е целта на цялото "нападение" срещу Украина.

"Президент Украины также заявил о необходимости введения превентивных санкций против РФ с целью сдерживания агрессивных намерений Кремля".

https://www.president.gov.ua/ru/news/glava-derzhavi-obgovoriv-z- … oyi-radi-po-72865

Това не разбрах дали е вярно, но лига.нет е незалежна медия, затова приемам, че материалът наистина е на украинския представител в НАТО, който е наясно, че става дума просто за информационна война и то не водена от Русия.
https://www.liga.net/politics/opinion/bez-paniki-proishodit-sama … -v-interesah-mira

ПП Интересен е и материалът защо е избрана датата 16-ти. Явно тогава може да има маневри и при руските учения в Черно море, и при ученията в Белорусия. Че няма да прераснат в нападение вероятно на всички е ясно, но интересно дали при достатъчно подгрята публика няма да са достатъчен повод за въвеждане на превантивни санкции.

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 16:23 от Vapor

# 16 915
  • Русия
Западната част на Кавказ е достъпна. Доста пътувахме, пътищата са хубави, има хотели и подслони и се строят нови. Развива се ски-туризмът, много нови писти. Най-популярният курорт е Красная поляна до Сочи, построена за Олимпиадата. Високо в планините, разбира се, няма асфалтирани пътища. Чела съм, че доста пари се влагат през последните години и в източната част, големи реклами, курорти строят, но още не съм била там, планирам това лято.
За Алтай, Карелия и Байкал знам, че са достъпни, имам доста познати, които прекараха отпуските си там. Камчатка е заповедна зона с много ограничен достъп, може да се стигне само с вертолет. Някои места са си диви, популярни са сред богаташите за естремален туризъм, и то през зимата, много са популярни моторните шейни.
Общо взето, има места за всякъв вкус: и много достъпни, и съвсем диви.

# 16 916
Погледнах Airbnb за Краснодар , има доста голям избор, и цените са много ниски.
Как е престъпността, пътувам с много фотографска техника?

# 16 917
  • Русия
Няма проблем с престъпността. Не ти препоръчвам Краснодар, грозен е и няма какво да се гледа, освен новия им парк. По-добре иди в Сочи, но да не е през лятото, че е претъпкано. Септември е идеалното време - още е горещо, но туристите са по-малко, морето е топло до средата на октомври. Или през зимата, ако искаш да караш ски.

# 16 918
Не обичаме градове или курорти, море пък още по-малко ни трябва - живеем на плажа във Флорида.
Красива природа и планините ни интересуват, затова питах дали  е лесно да се стигне до тези места от клипа.
Тук парковете са сравнително добре развити  и достъпни, и сме обикололи повечето, които ни привличат, затова търсим нови места, които все пак да стигнем с кола.

# 16 919
  • Русия
Да, такова има много.

Общи условия

Активация на акаунт