Русия 1

• 1 123 229
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 2 505
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мдаа, а всеки, който не мисли като нас, е неспособен на самостоятелно мислене Tired

# 2 506
Хипотезата с олигархичните кръгове е също малко вероятна и е често повтаряно клише, за което си дадоха сметка дори една част от западните анализатори.

1. Една част от олигарсите са лично задължени на Путин, за да станат такива - без него ще забравят за парите си много бързо и точно към тях са насочени санкциите.
2. Втора група са на негова страна, до степен в определени моменти да участват в политиката на Кремъл, така както властта иска от тях - вкл. раздаване на  кинти в чужбина за определени цели.
3. Има и месианска част.
4. Цялата силова машина е на страната на Путин - лично предани,
т.е. частта, която е недоволна и ще тръгне на интрига за смяна ще трябва да е доста авантюристична въобще да си помисли да се захване.
Последно - много пъти съм го писала, но понеже продължава линията за пречката Путин- Путин не решава всичко сам, в момента действията му са с хоризонт след неговото управление.

Това чисто схематично, иначе това би било най-лесния и безпроблемен начин, но аз не виждам оптимизъм за драстична промяна дори и да се случи.

# 2 507
целта на санкциите е да стопят резерва си и да се приберат в териториите си- без парите от петрола никога нямаше да се помислят за велики и пращат войска в Украйна , без войската в Украйна нямаше да има санкции ,
/а без санкции Литва вече щеше да е атакувана по същия начин /
===============
Убитият руски опозиционен политик Борис Немцов е имал информация за загинали в Украйна руски войници. Заплашван е главният свидетел на убийството.
Това заяви пред Ройтерс помощничката му Олга Шорин, съобщи "Фокус".

Докато провеждал проучването си за руското участие в украинската криза, Немцов бил потърсен от близките на загиналите войници, които според него са били изпратени в Източна Украйна. Немцов се е опитвал да убеди роднините да проговорят пред обществеността.

# 2 508
  • На земята, която е всъщност звезда.
Мдаа, а всеки, който не мисли като нас, е неспособен на самостоятелно мислене Tired

За теб не знам. Аз съм писала за конкретна потребителка, относно конкретен пост и конкретна препоръка от нейна страна. Има две потребителки, с които сме на различно мнение за повечето неща, но пишат с разумни и смислени доводи. За тях не бих го казала.

# 2 509
целта на санкциите е да стопят резерва си и да се приберат в териториите си- без парите от петрола никога нямаше да се помислят за велики и пращат войска в Украйна , без войската в Украйна нямаше да има санкции ,
/а без санкции Литва вече щеше да е атакувана по същия начин /
===============
Убитият руски опозиционен политик Борис Немцов е имал информация за загинали в Украйна руски войници. Заплашван е главният свидетел на убийството.
Това заяви пред Ройтерс помощничката му Олга Шорин, съобщи "Фокус".

Докато провеждал проучването си за руското участие в украинската криза, Немцов бил потърсен от близките на загиналите войници, които според него са били изпратени в Източна Украйна. Немцов се е опитвал да убеди роднините да проговорят пред обществеността.

И без и без и без. Всеки си играе козовете. Защо пък Русия да прави изключение.

# 2 510
нямате много козове , не можете да сте като тях , дали ще го разберете ,
лично на мен много ми се иска Путин да остане , защото ще ударите дъното с него ....

# 2 511
Да остане пък ще видим. Информация за загинали руски войници... И затова го убиха?  Shocked Странна логика.

# 2 512
Ще има да чакат някои Русия да загуби военна мощ и руснаците да спрат да се мислят за велики. Руската народопсихология им е много далечна, неразбираемо е как може да се умира само за идеята.

# 2 513
  • Русе

Руската народопсихология им е много далечна, неразбираемо е как може да се умира само за идеята.
     Много ми е позната тази психология. И ме плаши. Идеята винаги обслужва нечии конкретни интереси.

# 2 514
Най добре да са си твоите интереси, а не чужди.

# 2 515

Руската народопсихология им е много далечна, неразбираемо е как може да се умира само за идеята.
     Много ми е позната тази психология. И ме плаши. Идеята винаги обслужва нечии конкретни интереси.

И понеже винаги някой има полза, по-добре е нищо да не се прави? Оня ден беше Трети март, добре е да помним какво сме получили и колко чужди войници са загинали за нашата свобода.

# 2 516
В Испания празнуват победата на христяните над мюсулманите 3 дни точно. България помни? Шипка над 200 000 руски войници загинаха. България първа даде въздушен коридор на НАТО да бомбандира Югославия. Дори Румъния се замисли. И веднага подкрепи санкциите против Русия.

# 2 517
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Интересно къде ще свърши техния път?

Извънредно! 14 танка пътуват по магистрала "Тракия" към Бургас

http://www.flagman.bg/article/76798

В Испания празнуват победата на христяните над мюсулманите 3 дни точно. България помни? Шипка над 200 000 руски войници загинаха. България първа даде въздушен коридор на НАТО да бомбандира Югославия. Дори Румъния се замисли. И веднага подкрепи санкциите против Русия.
Във област Валенсиана дори го празнува по цяла седмица всеки един град по различно време през месец август. Феста е известен под името Moros y Cristianos
Миналата година бях един от операторите които го снимаха:

# 2 518
Нищо особено не намерих за посещението на Калфин, освен, че посланика ни там е анонсирал среща с Медведев, но не се е състояла.
Лично за мен това не е добре - не трябваше да допускаме такова изостряне на отношенията.

Затова малко предположения - отишъл е като аватар на Първанов да опипа почвата.
За никой не е тайна, че Първанов е човек с контакти в Москва. Предполагам, че имало и други срещи, които не са били в програмата му и  за тях няма да разберем.
В момента конфликта в Украйна върви към замразяване и явно използват възможността да направят личен контакт.

# 2 519
Нищо особено не намерих за посещението на Калфин, освен, че посланика ни там е анонсирал среща с Медведев, но не се е състояла.
Лично за мен това не е добре - не трябваше да допускаме такова изостряне на отношенията.

Затова малко предположения - отишъл е като аватар на Първанов да опипа почвата.
И от мен едно предположение - Медведев се е успал за срещата (позовавам се на това, което писа по-горе за него сайлънс)  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт