Русия 1

• 1 143 324
  • 23 566
  •   1
Отговори
# 8 550
Аз сериозно започвам да подозирам, че ще завъртят някой лупинг за Белене и отново ще го изкараме на дневен ред Sunglasses.
За ЮП не се съмнявам, така или иначе всички политици го искаха, просто така се случи, иначе щеше да стане.

# 8 551
Аз сериозно започвам да подозирам, че ще завъртят някой лупинг за Белене и отново ще го изкараме на дневен ред Sunglasses.
За ЮП не се съмнявам, така или иначе всички политици го искаха, просто така се случи, иначе щеше да стане.

Не ми се вярва за Белене. За КАМАЗ и кораби по - ми се вярва. Белене се строи още от бай Тошо и никое правителство не го построи . Според мен връщане няма да има.

# 8 552
Вчера гледах "Референдум" по тв -  е прежалих се... и времето и нервите...  newsm12
Ма големи МАЗНИ смешници са нашите ...  ooooh! ooooh! Outta Joint ooooh! Outta Joint
Ама как на излизане не се спъват в  Outta Joint носовете си hahaha  
Ма всички пак  ...като на комсомолско събрание от 80-те год...Получили са пак опорни точки и ...Рапорт даден ... Глейте сЯ кво става... Русия, ся ще я ухажваме, но с камофлажно секс бельо, пък ако може и с бомби в сутиена...  

Как пък за една вечер преспаха и обърнаха палачинката  ooooh! Гнусна работа...Щях да повърна...ВЪЛЦИ В ОВЧИ КОЖИ на екрана.... ooooh!  

Айде... сега пък взеха да говорят как да си отглеждаме местните криви краставици, как трябва ЕС да се промени като общ пазар, пък политически да се "разведем" с Брюксел....

От километър личи, че бъркат нов голям гаф... и не се съмнявам, че ще е за наша сметка...
 Crossing Arms Времето ще покаже...а и нещо пришпорват яко въвеждането на еврото, явно сметките не излизат и искат и последната ни кръв....БЪЛГАРСКИЯТ ЛЕВ!!!   Това ще е голяма грешка!!!

Не трябва много акъл, за да разбереш, че сме до шия в лайкучката...   Sick

# 8 553
  • Galaxy 13197853088
Няма лошо да се прави бизнес, стига да е изгоден за двете страни.
Кораби, двигатели, консерви, реактори, ракети ... каквото и да е...

# 8 554

Не ми се вярва за Белене. За КАМАЗ и кораби по - ми се вярва. Белене се строи още от бай Тошо и никое правителство не го построи . Според мен връщане няма да има.

Да видим, аз както казах имам предчувствия, нищо конкретно не знам Hug.
В Белене стои готова лицензирана площадка и току-що ни осъдиха да пращаме за един произведен реактор за там. Сериозна сума при това, която естествено на БЕХ ще му е проблем да плати.
Да видим дали ще търсят вариант да го препродадат  - този вариант не може да се случи без помощта на руснаците или нещо друго. Не случайно ББ иска мнението на ЕК за Белене.

Да добавя - кораби и камази няма да има, ако им цакаме енергийните проекти и това им е кристално ясно на нашите..

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 15:51 от flambe

# 8 555
Няма лошо да се прави бизнес, стига да е изгоден за двете страни.
Кораби, двигатели, консерви, реактори, ракети ... каквото и да е...
Whistling не вярвам .... къпят ни в мечти...  
Това е печелене на време и потушаване на напеченото положение. Отпускане на примката.
Нервите са им опънати обаче, личи и прозира неестественото им поведение... Дори думите им са премерени и ограничени за дружелюбни комплименти и мнения. Съскат и пелтечат...  Thinking

Преди няколко месеца говореха за борба с влиянието на Русия, дори и закон имаше, който  го вкараха за гласуване, а не си го приеха... ooooh! Те това са марионетки .
До обед каквото мислят, след обед каквото им кажат... ooooh!

Докато сме в НАТО...по добре да не лицемерничат,  че вече преядохме от тлъсти говежди очи...
Сега повече ме плаши това добронамерено уж сближаване...  newsm78

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 17:54 от маманет

# 8 556
Разтичаха се нашите към Москва.
Министри се разходиха, Лукарски чак кораби заедно иска да правим и за КАМАЗ мостове да произвеждаме, сега и Митов
http://www.segabg.com/article.php?id=810816
Каква среща ще бъде между един дипломат и нашето момче за всичко

# 8 557
  • The QC to be!!!
Министри се разходиха, Лукарски чак кораби заедно иска да правим и за КАМАЗ мостове да произвеждаме, сега и Митов
Е как няма да тичат?! То и други тичат…  Изчакайте малко и ще излезе бобчето!  Wink

# 8 558
Е как няма да тичат?! То и други тичат…  Изчакайте малко и ще излезе бобчето!  Wink
Моля ви кажете,какво става с протестърите в тази държава.Те не даваха дума да се каже за Русия и Путин,ся си траят като пръднали,че онзи смешко гелосаното момче ще се среща с дясната ръка на Путин.На къде отива този протестърски свят,накъдеее?

# 8 559
Току-що чух клюка, че ЮП и съответно хъб няма да има, турците и руснаците са се разбрали за турския.

# 8 560
Току-що чух клюка, че ЮП и съответно хъб няма да има, турците и руснаците са се разбрали за турския.
Ти пък,Баце вчера плещеше глупости за хъбчето Му,сега му разбивате мечтите,ако се окаже вярно

Ако това се окаже, истина Орешарски е виновен 100%

# 8 561
Клюка е, но все пак от информиран човек и не случайно Митов така се изстреля да си говори по енергийни въпроси с Лавров. Те май до сега въобще не са се срещали newsm7.
От друга страна тръбите във Варна постоянно пристигат.

# 8 562
  • Galaxy 13197853088
ЮП няма да има, освен ако САЩ не кажат  "да".
Т.е. може и някой да си мисли, че ще има,но не
би.

# 8 563
кораби ще построят, колкото и комунизма постоиха ....

ти преди това противоположената клюка беше чула,
проектът е спрян, но парите вървят, изсмукаха стотици милиони лева заради един фейк проект,

същата работа и с реакторът, който не съществува, атомна централа никога не е планирана, естествено, но и там ще ни одерат с над един милиард, ей така по братски, дано им приседнат на тия кръвопийци ...

# 8 564
Вовката само пАтоци сънува. Северни, южни, бежански ... Всякакви многоходовки правят само и само де се строят потоци.  Вижте каква „новина” пуснаха скоро:

http://tass.ru/ekonomika/3394148

И после опровержението:

http://tass.ru/ekonomika/3395462

Висш мениджър на компания от подобен мащаб лъже като дърта циганка.

Общи условия

Активация на акаунт