Русия 1

• 1 143 553
  • 23 566
  •   1
Отговори
# 9 075
съжалих ги, клетите... промити мозъци до мозъка на костите!

Това болни промити мозъци, съчетано с тежък 300 годишен имперски комплекс, половината са едни Путиновци по душа,
отделно Щатите ги издухаха отвсякъде, та и това им тежи ... Откачена работа  ...
А на теб кой ти е издухал мозъка ,не ми е ясно,но да дрънкаш простотии за имперски комплекс.......явно теб те тресът сериозни комплекси

# 9 076
Те масово страдат от тежки имперски комплекс, от руснаци го знам, те най-добре обясняват собствената си народопсихология, затова им е неприятно

Ех, а имаше израз-  „Курица не птица, Болгария не заграница”,
ама времената се менят, само Беларус и Казахстан им останаха .... : ))

Направо ме развесели тази история ; )) ...

# 9 077
А на мен не ми е весело... Вечно се имаме за нЕкви особено значими, а то... Tired

# 9 078
Не, казаха ми- вече не учите руски, учите само американски, защото си играят с вас...заяждаха се, А ние сме просто туристи, които по никакъв начин не сме  се държали лошо. Може би трябваше да им говоим на английски, а не на руски.
Аз проблеми нямам, просто ми стана мъчно за тях...колко са залрепостени. Колко не гледат своитв си проблеми , а са тръгнали нас да ни мислят.
Изобщо не им влязох в тона, което още повече ги озадачи . Бях пртиключила с вечерята,оставих бакшиш на сервитъора, пожелах им приятна вечер и си тръгнахме. Оставих ги да ни коментират, дано им стане по-добре.

Съвсем нормално е държанието им предвид факта, че официално България е във вражеския лагер. Аз също не мога да понасям турци, украинци, прибалтийци и поляци предвид политическите събития напоследък. И изобшо не ме вълнува те просто туристи ли са и подкрепят ли позицията на правителствата си. Бих мразила и българите ако не бях и аз такава. Вече ме е срам да казвам каква съм.
Спорен е факта на кого е по-промит мозъка в твоя случай.

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 09:22 от Pollux

# 9 079
  • Galaxy 13197853088
След няколко изказвания на нашия смешко изпълняващ длъжността
"президент" е нормално да се промени отношението  към нас.

# 9 080
Нямаше никакъв смисъл да хабя енергия и да започвам спорове...съжалих ги, клетите... промити мозъци до мозъка на костите!
Нали?
Държим се с тях като с изроди; спираме напук всички енергийни проекти с тяхно участие; обвиняваме ги ни в клин, ни в ръкав в хибридна война и всякакви други глупости; вместо да ги подкрепим за усилията им в Сирия, тихичко злорадстваме че са свалили самолетите им и са загинали техни сънародници; и още, и още...

Да се чудиш защо тия руснаци се държат така с нас, да се чудиш...

# 9 081
  • София - Рим и обратно
С мен по никакъв начин не са се държали гадно. Таксиджията чак се разчувства като разбра, че съм българка, защото в училище си пишел с българско момиче. А в аптеката ми продадоха българския крем като "много хубав, вносен" Simple Smile.

# 9 082
Нямаше никакъв смисъл да хабя енергия и да започвам спорове...съжалих ги, клетите... промити мозъци до мозъка на костите!
Нали?
Държим се с тях като с изроди; спираме напук всички енергийни проекти с тяхно участие; обвиняваме ги ни в клин, ни в ръкав в хибридна война и всякакви други глупости; вместо да ги подкрепим за усилията им в Сирия, тихичко злорадстваме че са свалили самолетите им и са загинали техни сънародници; и още, и още...

Да се чудиш защо тия руснаци се държат така с нас, да се чудиш...
Ааа, изведнъж онзи дърт клоун Ю ни разреши проектите.Ама на ужким де ,само да изберем Баце или който там посочи за президент.Кеф ми е колко е кисъл баце заради ганерала.....

# 9 083
съжалих ги, клетите... промити мозъци до мозъка на костите!

Това болни промити мозъци, съчетано с тежък 300 годишен имперски комплекс, половината са едни Путиновци по душа,
отделно Щатите ги издухаха отвсякъде, та и това им тежи ... Откачена работа  ...
Вие как установихте,  че няколко десетки милиона руснаци имат такъв комплекс?
Може би сте участвали в мащабно изследване на руската психология? Нещо,линкове, факти?

# 9 084
  • На земята, която е всъщност звезда.
Говорителят на президента Ердоган благодари на руския президент за подкрепата, оказана на Турция след преврата:

http://dnes.dir.bg/news/rusia-erdogan-prevrat-turtzia-svali-rusc … zia-23539080?nt=9

Въпросът, защо не учим руски език, а английски, е изключително глупав. Английският е третият най- разпространен език в света (след китайския и испанския) и се говори от два пъти повече хора спрямо руския. В същото време английският е на първо място по брой изучаващи го, френският на второ, на трето е китайският. Руският е на осмо място и по брой говорящи, и по брой изучаващи го. Следователно, ако искаш да се отвориш към света и да говориш с повече хора от различни националности, ако искаш да правиш международен бизнес, е логично да изучаваш английски.

# 9 085
Говорителят на президента Ердоган благодари на руския президент за подкрепата, оказана на Турция след преврата:

http://dnes.dir.bg/news/rusia-erdogan-prevrat-turtzia-svali-rusc … zia-23539080?nt=9

Въпросът, защо не учим руски език, а английски, е изключително глупав. Английският е третият най- разпространен език в света (след китайския и испанския) и се говори от два пъти повече хора спрямо руския. В същото време английският е на първо място по брой изучаващи го, френският на второ, на трето е китайският. Руският е на осмо място и по брой говорящи, и по брой изучаващи го. Следователно, ако искаш да се отвориш към света и да говориш с повече хора от различни националности, ако искаш да правиш международен бизнес, е логично да изучаваш английски.
Брагодаря за пояснението,това въобще не го знаех.😂Пък после руснаците с промити мозъци.Абе вие четете ли се кви ги пишете,и въобще има ли човек на който да не му е ясно това с англииския,испански и прочие .От мухата слон правите и сте повече от смешни вече

# 9 086
  • На земята, която е всъщност звезда.
Точно за теб съм сигурна, че не го знаеш.

Скачаш на всеки пост като ухапана и въртиш една и съща плоча, човек ще каже, че лично те е обидил. Само забрави да напишеш, че съм гаден и злобен трол. Пък после ние сме били смешни. Погледни себе си. Laughing

# 9 087
Те масово страдат от тежки имперски комплекс, от руснаци го знам, те най-добре обясняват собствената си народопсихология, затова им е неприятно

Ех, а имаше израз-  „Курица не птица, Болгария не заграница”,
ама времената се менят, само Беларус и Казахстан им останаха .... : ))

Направо ме развесели тази история ; )) ...
За Казахстан не си права. Огромното руско малцинство там вече го няма. Много руснаци избягаха от Казахстан. Изгониха ги с ритане по кокалчетата. Също и от Туркменистан и от много от републиките след като СССр се срутИ.
 Сега ги гонят и от Украйна.

# 9 088

Вселена, нали разбираш, че въпросът е в контекста на нас като бивша колония Simple Smile - някои руснаци (не са всички, наистина, но има много такива, и аз съм се сбъсквала с тях) чрез него изразяват съжалението си за изгубените си колонии.

Иначе не разбирам как така англйиският се говори от два пъти повече хора спрямо руския - на мен ми се струва, че е много по-голяма разликата. Австралия, Канада и САЩ  са 400 милиона плюс Индия (където английския е официален) 1,2 милиарда, и стават 1,6 милиарда говорещи английски, без да броим коко души го говорят в ЕС, Япония, Корея и Китай - все пак е лигва франка в света. Откъде излязоха 800 милиона говорещи руски? Дори с републиките им и целия бивш со. лагер пак не ми се вързва сметката.  

Като се замисля, английският би трябвало да е преди испанския (въпреки Латинска Америка и САЩ), заради Индия - там са толкова много различните езици, че английският (във всякакъв развален вид Simple Smile) им служи за общуване помежду им. Освен това, китайски език няма, ако говорим за мандарин, са 885 милиона, което пак е по-малко от Индия. Така че английският може и да излезе първи в света.

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 15:36 от Анонимен

# 9 089
  • The QC to be!!!

Вселена, нали разбираш, че въпросът е в контекста на нас като бивша колония Simple Smile - някои руснаци (не са всички, наистина, но има много такива, и аз съм се сбъсквала с тях) чрез него изразяват съжалението си за изгубените си колонии.

Иначе не разбирам как така англйиският се говори от два пъти повече хора спрямо руския - на мен ми се струва, че е много по-голяма разликата. Австралия, Канада и САЩ  са 400 милиона плюс Индия (където английския е официален) 1,2 милиарда, и стават 1,6 милиарда говорещи английски, без да броим коко души го говорят в ЕС, Япония, Корея и Китай - все пак е лигва франка в света. Откъде излязоха 800 милиона говорещи руски? Дори с републиките им и целия бивш со. лагер пак не ми се вързва сметката.  

Като се замсиля, английският би трябвало да е преди испанския (въпреки Латинска Америка и САЩ), заради Индия.
А къде Вселена написа, че са 800 мил. говорещи руски? Не виждам да е писала такава цифра.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт