Е, а от Африка и Латинска Америка пък разбира се, че сме по-добре и без всякакви анализи и разсъждения, ми то дори и официалните статистики го показват.
Така че добре сме си все пак. По-добре от нас са само Западна и Централна Европа, Канада и Австралия.
То и в Дубай и Кувейт има много по-висок стандарт на живот, ама по-добре ли са от нас? Вие бихте ли живяли там, особено пък както сте жени. Аз дето съм мъж, не бих живял там, пък за вас не знам.
От Русия сме много по-добре. Никой българин, който е живял там за някакъв период, няма да го оспори това. То не е като на Кафето работата, била за 3 дни в Петербург и колко връхта било. Я да поживее годинка в Петербург, да видим каква песен ще пее; а да не говорим за местата извън Москва и Петербург. По-добре в последното село в България, отколкото в големи руски градове, да не говорим за малките им градове и селата.
Разни мъжаги тука кой от Испания, кой от нам къде си от Западна Европа ръсят мозък по темата, ама не отиват да живеят в Русия, няма и да отидат.
Дори в задния ѝ двор, в който се намираме.