Русия 1

• 1 121 948
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 465
Абсолютно ЗА.

Колкото и да подскачат русофобите - Русия няма по успешен политик от него, Европа и ХАмерика също.

# 466
С Русия шега не бива, руският народ е наш братски народ, дължим днешната си държава на много пролята кръв от руските войници. Срамота е да повтаряме като папагали постулатите на западната пропаганда. Неблагодарността е тежък грях.
Това не е ли пропаганда също? А за благодарността аз лично леко се колебая, предвид факта, че не се сещам за неосвободили се при разпада на Османската империя. Гърците и албанците на кого трябва да бъдат благодарни завинаги? А за "освобождението" през 1944 също не знам колко трябва да сме благодарни.
Така го усещам, не пропагандирам нищо.
Значи ако си русофил и не го криеш, се смята едва ли не за пропаганда.
Ако си русофоб, се смята за демократично и напредничаво. Защо тогава наричащите себе си демократи не дадат възможност на хората в Източна Украйна да се самоопределят, а не да бъдат бомбандирани и избивани?!

# 467
  • Русе

Защо тогава наричащите себе си демократи не дадат възможност на хората в Източна Украйна да се самоопределят, а не да бъдат бомбандирани и избивани?!
   Проява на висш патриотизъм ли е, ако утре районите на Кърджали и Шумен решат да се самоопределят.

Аз съм русофил, но не одоборявам политиката на Русия, както и много руснаци между другото.

# 468
кой пречи на руснаците да се самопределят ? - ''аз съм руснак '' и готово ...

# 469
Защо тогава наричащите себе си демократи не дадат възможност на хората в Източна Украйна да се самоопределят, а не да бъдат бомбандирани и избивани?!
"Самоопределянето" никой в Украйна не го оспорва - те са си етнически руснаци.

Ако мислиш  териториално отделяне под някаква форма от Украйна , пречи точно това, което пречи на "тюрма народов" да се разпадне - КОНСТИТУЦИЯТА !

Освен това св Русия самите призиви за сепаратизъм са наказуеми:

В РФ вступил в силу закон, который накажет за призывы к сепаратизму
http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/05/10/7024905/

Новые статьи в УК
http://ria.ru/politics/20131108/975557482.html

И едно дело срещу хора като тебе, които искат референдум в Русия  Laughing
http://igpr.ru/node/736

Така, че най напред протестирайте за промяна на собствената си Конституция а после гледайте другати страни

Последна редакция: сб, 19 юли 2014, 21:39 от plamenhk

# 470
Срамота е да повтаряме като папагали постулатите на западната пропаганда. Неблагодарността е тежък грях.

...
Така го усещам, не пропагандирам нищо.
Значи ако си русофил и не го криеш, се смята едва ли не за пропаганда.

Останах с впечатление от твоя пост, че ако не си русофил, значи "повтаряш като папагал постулатите на западната пропаганда".  Laughing

Иначе и аз съм за самоопределянето. Само не разбирам защо Русия не харесваше, когато косоварите се самоопределяха. Или пък чеченците. Може ли да представиш русофилската позиция по въпроса?

# 471
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Иначе и аз съм за самоопределянето. Само не разбирам защо Русия не харесваше, когато косоварите се самоопределяха. Или пък чеченците. Може ли да представиш русофилската позиция по въпроса?
Косоварите какви бяха последно? Албанци, турци или мюсулмани?

# 472
  • София

албанци

# 473

албанци
Ама не и косовари. И те като макетата - измислена нация.

# 474
  • София
Доколкото знам, не се разграничават от албанската нация и се самоопределят като косовски албанци.

# 475
Пламче, защо не коментираш двойните аршини на отвъдокеанския Голям брат, гази наред кеф им Ирак, кеф им Афганистан, а абсолютно идентични режими като Саудитците или Пакистан са им първи дружки.
Двойни стандарти имат всички империи, защо оплюваме само едната страна на монетката???

# 476
Пламче, защо не коментираш двойните аршини на отвъдокеанския Голям брат, гази наред кеф им Ирак, кеф им Афганистан, а абсолютно идентични режими като Саудитците или Пакистан са им първи дружки.
Двойни стандарти имат всички империи, защо оплюваме само едната страна на монетката???
Щом чичо Сам може, значи и Вова да може?
Малко като- Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак...
Ми така кажете де-че искате политика да правите и да грабите също като чичо Сам, а не само да ни обливате в братски славянски сълзи и сополи ...

# 477
# 478
Щом чичо Сам може, значи и Вова да може?
Малко като- Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак...
Ми така кажете де-че искате политика да правите и да грабите също като чичо Сам, а не само да ни обливате в братски славянски сълзи и сополи ...
Сълзите, сополите и пяната ги търси в този който виждаш в огледалото. Wink Жабата за която пишеш е бай ти Сам.

# 479
Направо ми се драйфа от про-руска пропаганда. Дали Путин, дали Медведев и т.н. ще ги управлява ми е все тази. Само да стоят по-далеч от България, което за съжаление не се случва.
А най-тъпото е как интелигентни хора пускат във фейса някакви тъпни, свързани с гейовете и Запада и как спасението от гадните гейове билов Русия  ooooh! Ще се пръсна от смях.

Общи условия

Активация на акаунт