Русия 1

• 1 113 962
  • 23 588
  •   2
Отговори
# 855
А да ти кажа ли една тайна?-няма да измръзнем.. Joy
Като печка “циганска любов”  любовта към Русия ще грее русофилският бългаският народ. superuu  

# 856
  • София
Джаритта защо ще злорадстваш, че на българския народ му мръзне задника? Какво точно е виновна България, която просто е малка държава между чук и наковалня буквално и изобщо не е виновна за ситуацията, а бива използвана, притискана и изнудвана и от двете страни ?  Не ти ли е неудобно да пишеш такова нещо в български форум?

Защото съм гадна, признавам си, при това без грам ирония. Не сме виновни, че сме изнудвани, не сме виновни, и че такива политици сме избрали (честно казано, каквито и да бяхме избрали, пак същото щеше да бъде, такава пасмина са тези политици), не сме виновни, че нашите политици с кеф продават държавата, а каквото не могат да продадат, го съсипват.

Сега, според мен, ще се наблегне в тази насока, което е положително за Русия.

Така мисля и аз, само че не мога да го кажа толкова умерено.

# 857
Герри, не споделям лозунгите ти Simple Smile)) империята от 10 години е друга - а именно САЩ.  империята се определя по поведение, а не с лозунги. САЩ  се опитва да диктува директно на ЕС неща, които са против идеологията на ЕС, например ТТИП, и в момента се правят опити за прокарване на закони, които са против нашия интерес отгоре. А и бутане няма как да има, ще има разместване на пластове, стига да не се стигне до война.

# 858
Джаритта защо ще злорадстваш, че на българския народ му мръзне задника? Какво точно е виновна България, която просто е малка държава между чук и наковалня буквално и изобщо не е виновна за ситуацията, а бива използвана, притискана и изнудвана и от двете страни ?  Не ти ли е неудобно да пишеш такова нещо в български форум?

Защото съм гадна, признавам си, при това без грам ирония. Не сме виновни, че сме изнудвани, не сме виновни, и че такива политици сме избрали (честно казано, каквито и да бяхме избрали, пак същото щеше да бъде, такава пасмина са тези политици), не сме виновни, че нашите политици с кеф продават държавата, а каквото не могат да продадат, го съсипват.

Сега, според мен, ще се наблегне в тази насока, което е положително за Русия.

Така мисля и аз, само че не мога да го кажа толкова умерено.
България няма да се самоубива в името на руското благоденствие, защото на нас са ни важни други проблеми, а именно ние самите, интересът на България. Избрали сме конкретни партньори --НАТО и ЕС и в момента те са във война с Русия. Какво очакваш от България точно?  Тя не е започвала тази война нито има интерес някакъв от нея, поставена е пред свършен факт, решен от мощни влияния. След като дори Румен Орешарски, поставен от БСП, с шеф наполовина руснак, преустанови южен поток, значи пресата е била сериозна и последствията били сериозни  и по-важни от потенциалната печалба от Южен поток.
 Русия би ли се жертвала за България ?Simple Smile) Путин не се посвени да обвини нас, което е много смешно. Винаги малкият негър опира пешкира, и отново сме по всички международни медии, като и ЕС не се свени да си измива ръцете с нас. Например, немската преса. Само австрийците, като засегнати си казват нещата такива, каквито са. ебете си майката и Русия и ЕС, лицемери.

# 859
Сега Русия е враг номер 1
"Россия — сама себе враг."  (c)

A wounded economy - Тhе economist
http://www.economist.com/news/leaders/21633813-it-closer-crisis- … e-wounded-economy

# 860
Не ми казвай, че в Швейцария всички имат равен интелект и познания по всички въпроси. Всъщност ти какво разбираш под "равен глас"?

средно претеглено - да , убедена съм , че имат по-високо АйКю , уви ,

олеле луда ли си, в Швейцария някои кантони позволяват на жените да гласуват 90тте години. В друг кантон миналата година бяха гласували да не се позволява на чужденците да ходят на басейн. Хората с образование са много малко, защото системата им е такава, че хем повечето не ходят в нормални гимназии и не могат да продължат после към университет, хем се изкарват много добри пари и като бояджия, примерно. В следствие на това постоянно внасят чужденци за високо платените и изискващи квалификация длъжности. Чужденците най-често са немци. Какво по-високо ай кю... А и пред демокрацията всички сме равни -- и тъпи и умни, дори да сме тъпи е редно да се чуе нашето мнение.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 15:03 от OX'AMAH

# 861

България няма да се самоубива в името на руското благоденствие,.
България отдавна я "убиват" в името на руското благоденствие. Лошата новина за Русия е, че България никога не можеш да я убиеш напълно. Затова е тая злоба у господин Путин...
България просто ще стане на крака, когато Русия се свие там-където и е мястото- а то е-вън от Балканите и вън от Европа.

# 862

България няма да се самоубива в името на руското благоденствие,.
България отдавна я "убиват" в името на руското благоденствие. Лошата новина за Русия е, че България никога не можеш да я убиеш напълно. Затова е тая злоба у господин Путин...
България просто ще стане на крака, когато Русия се свие там-където и е мястото. а то е-вън от Балканите и вън от Европа.
Е, а да давам ли примери, в които са я убивали САЩ? И продължават да се опитват последна кръв да пият, но нека позная, ти си за фракинг, защото е безвреден. Ние сме последни негри, Герри, и на никой нему пука за нас. Който каквото може да вземе, ще вземе, няма да се стеснява.  това не е само спрямо нас, а изобщо си е световна тенденция в следствие на глобализацията, само дето при нас няма и закони да ни защитят, защото те се гласуват за по 15 лева сигурно.

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 15:12 от OX'AMAH

# 863

Е, а да давам ли примери, в които са я убивали САЩ? И продължават да се опитват последна кръв да пият, но нека позная, ти си за фракинг, защото е безвреден.
И след този гениален пример, Русия автоматично се обърна на братушка?
Ох-Аман-ти не беше ли преподавател в университет? Да ти подшушна ли, че или си слизаш под нивото, или не можеш да  прикриеш голямата мега-братска любов, която струи от теб към нашите душмани, и естествено изразявана от място далечно на Великая? Място, под крилцето на ония лошите-на ония фашистите...м?
 Я ми цитирай къде съм писала, че съм за фракинг? И какво общо има фракинга с това безумно заробване и пладнешки грабеж над България, наречен южен пАток? м?

# 864
Не, за разлика от теб съм учила логика и имам отличен. От  "лошотията" на едните не следва "добротата" на другите, но какво да си говоря с теб, досега никога не си се опитвала и грам да си обективна в подобни теми. и ти и пламен сте ми един дол дренки, заслепени сини бабички. Пламен изобщо сигурно е на хонорар.  Laughing Кво ми говориш прочети малко преса и виж кво пишат. Виновна е България, че не се бил подписал Южен поток.

# 865
Не, за разлика от теб съм учила логика и имам отличен. От  "лошотията" на едните не следва "добротата" на другите,
Добре, че професора който ти е писал отличен по логика, не ти е чел предпоследния коментар...

# 866

Е, а да давам ли примери, в които са я убивали САЩ? И продължават да се опитват последна кръв да пият, но нека позная, ти си за фракинг, защото е безвреден.
И след този гениален пример, Русия автоматично се обърна на братушка?
Ох-Аман-ти не беше ли преподавател в университет? Да ти подшушна ли, че или си слизаш под нивото, или не можеш да  прикриеш голямата мега-братска любов, която струи от теб към нашите душмани, и естествено изразявана от място далечно на Великая? Място, под крилцето на ония лошите-на ония фашистите...м?
 Я ми цитирай къде съм писала, че съм за фракинг? И какво общо има фракинга с това безумно заробване и пладнешки грабеж над България, наречен южен пАток? м?
Фракингът няма общо с това, а е само един пример (от много) как България бива убивана и в името на други идеали. А американците натискат за фракинг всяко ново правителство от години.
На България изобщо не й дреме за Южен Поток, според мен. Нито започването му, нито свършването му идва по наша инициатива. И нито е много зле нито е много добре за България икономически. Интересчиите и контраинтересчиите са други, ние сме само сцена.

# 867
Не, за разлика от теб съм учила логика и имам отличен. От  "лошотията" на едните не следва "добротата" на другите,
Добре, че професора който ти е писал отличен по логика, не ти е чел предпоследния коментар...

глупости.

# 868
България просто ще стане на крака, когато Русия се свие там-където и е мястото

Карту видишь? Так мы где-то тут, на глубине ущелья.  Laughing

# 869
Не, за разлика от теб съм учила логика и имам отличен. От  "лошотията" на едните не следва "добротата" на другите,

глупости.
А откъде дойде гениалният ти извод, че щом смятам Русия за наш душманин, значи одобрявам фракинга??? Това е за двойка по логика според мен...Жалко че не познавам професора ти.. Wink

Пламене... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт