Русия 1

• 1 143 092
  • 23 566
  •   1
Отговори
# 8 625
Вие като, че за първи път чувате за тях, като, че това им е за първи път да пътуват до берлин да положат цветя!  ooooh!
Аз лично за първи път тази година чух за това нахалство.
Кое наричаш нахалство?
Може ли да помоля ако ще цитираш постовете ми, да ги цитираш правилно?

...за първи чуват някои от вас? Вярно ли? Какви новини следите?  newsm78 Това е риторичен въпрос - моля да не се отговаря на него. И не, нямам в предвид руски новини!  Peace

Видео от тази година как пристигат и как полагат цветята:

Какво пък толкова ти е чудно? Да не съм длъжна
да знам всички близки добичета на Путин къде ходят и какво правят... Достатъчно ми беше да се информирам за кучетата му, за тия вълци сета чух.  

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 22:29 от Iris04

# 8 626
  • The QC to be!!!
Скрит текст:
Вие като, че за първи път чувате за тях, като, че това им е за първи път да пътуват до берлин да положат цветя!  ooooh!
Аз лично за първи път тази година чух за това нахалство.
Кое наричаш нахалство?
Може ли да помоля ако ще цитираш постовете ми, да ги цитираш правилно?

...за първи чуват някои от вас? Вярно ли? Какви новини следите?  newsm78 Това е риторичен въпрос - моля да не се отговаря на него. И не, нямам в предвид руски новини!  Peace

Видео от тази година как пристигат и как полагат цветята:

Какво пък толкова ти е чудно? Да не съм длъжна за знам всички близки добичета на Путин къде ходят и какво правят... Достатъчно ми беше да се информирам за кучетата му, за тия вълци сета чух. 
  Joy аха, чула, но не баш дочула и нищо не разбрала.  Peace

# 8 627
пътя на Победата Peace
и аз ги гледам с удоволствие всяка година
харесва ми как тръгва малка група и набъбва ли набъбва по пътя Grinning
френските рокери пък се жалваха,че не могли да се включат
не може ли ли да минат през Франция Mr. Green
то и аз това искам,пък и годинките да са ми по-малко Joyще остане само мотор подходящ да си намеря
цветя съм поднасяла и поднасям и сега
тук (във Франция) не се смята за нахалство

# 8 628
  • The QC to be!!!
ха ха ха, франсетата са култови  Joy
17 държави, никак не са малко. Франсетата да се не ослушват, че последни ще останат.
То никой с малко разум в главата си, не би сметнал за нахалство полагането на цвета и таченето на паметта на загинали във война, еле пък във 2СВ каито са се били срещу нацистите.  Peace

# 8 629
руснаци, загинали във война на бг територия няма, хайде да не прекалявате толкова ....

# 8 630
  • The QC to be!!!
руснаци, загинали във война на бг територия няма, хайде да не прекалявате толкова ....
ooooh!

# 8 631

Не знам колко са загинали, но мисля, че погребаните са към 2000. /от Втората Световна/ - включително ранените в Сърбия, но починали в български болнице, подводничарите, сапьори и пр.

# 8 632
Да, разбира се, че няма, какво се почесваш,
тия рокери навсякъде са ''радваха'' на средни пръсти и неприязън към руското, замисляш ли се над това,
или цяла Европа е пълна с Асен Генов-ци !?!

# 8 633
тия рокери навсякъде са ''радваха'' на средни пръсти и неприязън към руското, замисляш ли се над това,
Тия с картечниците и колесниците ли?
Е, да те са си много страшни Joy

# 8 634
  • The QC to be!!!
Тия с картечниците и колесниците ли?
Е, да те са си много страшни Joy
за глупака всичко е страшно!

eau прочети какво написа, и ще разбереш защо се почесвам!  Joy  Ще излезе, че аз мога да чета, а ти пишеш без даже да ти е минала мисълта през главата…

# 8 635
Ами хората са наплашени бе, знаят руския солдат с какво се занимава в Европа. Нищо чудно, че им се привиждат картечници.

Апропо, докато сме на тоя въпрос, някой от руснаците в темата дали е чел Танкист, на Бояшов, по която е филма на Шахназаров Белый тигр? Егаси яката книга.

# 8 636
Започвам да мисля,че сте близки роднини на Асен Генов.От кога да си патриот,значи да караш мотор само родно производство.

Вълците са патриоти на чужди мотори, щото техните не могат да стигнат до Берлин.
 Отдавна го знаем. Joy
 Ако им свършат парите или пък никой не им даде мотори ще трябва да вървят пеш. А и визи ако не им дадат съвсем ще я закъсат горките.
 Жалка работа.
 Развяха сърпа и чука като прани гащи и само станаха за резил. Но пък победители били.
Победители, пък молят да ги пуснат в страната, която били победили... hahaha

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 23:30 от weissbier

# 8 637
ooooh! Shocked
и аз по-голяма глупост от това през живота си не съм чувала
цветя се поднасят символично и е израз на уважение към хората ,загинали в тази(а и не само в тази) война
не са само руснаци,а има и българи,поляци, сърби,немци,евреи,цигани,помаци,криминални престъпници и т.н.
не напразно има навсякъде гроб на "незнайния воин" ,а и също някакво място (парк,мост,църква,гробище,...) посветено И на загиналите чужди войници
в Париж моста Александър Трети е за руския цар и загиналите в Първата Световна Война руснаци (били се за Франция)
на различни места в страната има гробища на руснаци,англичани,американци и...на немци (воювали срещу французите Wink)
аз не видях никъде среден пръст да се показва на руснаци,но не съм виждала и французите да показват среден пръст на немци
вода  Laughingвместо да висиш по форумите,ходи малко да почетеш нещо по-сериозно

# 8 638

аз не видях никъде среден пръст да се показва на руснаци,но не съм виждала и французите да показват среден пръст на немци

На немците няма и да видиш да им покажат среден пръст. Никой не смее вече.
Докато на вълците си им го показват...те самите явно имат малко акъл и предизвикват тази реакция с дебилното си поведение. Но такава е политическата линия на деспота им-дебилна, недалновидна и губеща...

# 8 639
  • София - Рим и обратно
Брей, егаси якото, показвали им среден пръст, лелейй.

Общи условия

Активация на акаунт