Русия 1

• 1 130 164
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 16 890
Лоши новини за Украйна: от утре спират гражданските полети над нея за две седмици. Защото британските застрахователни компании отказват да застраховат самолетите, летящи над Украйна, съответно превозвателните компании не искат да поемат рисковете.
Тия май наистина се готвят за война. Но защо две седмици? Така ли смятат: две седмици ще продължи?
Превантивни мерки за да не свалят руснаците още някой пътнически. Ако обстановката остане същата, тези две седмици е много лесно да бъдат удължени.

Аз не мисля, че ще стане голяма война, никой няма полза от това. Доколкото разбрах, САЩ са изтеглили войниците си от Украйна, някой ми каза нещо такова. Може би, ще се успокоят нещата и нищо фатално няма да се случи.
Там доколкото е имало военни те бяха инструктори. Военни части не е имало.

# 16 891
  • Русия
Войниците не, а част от дипломатите да. Британия нещо и знамето си свали от посолството си в Киев. Sad  Плюс САЩ и Британия днес  са превели сътрудниците си в ОБСЕ от Донбас в други региони на Украйна.

Пишат, че Шойгу е питал британския си колега, защо Британия е въвела спецназа си в Украйна. Отговорът е бил, че войските са там за обучение на местните военни и скоро ще бъдат изведени.

# 16 892
Можеш ли да ми напомниш кои територии си присвоява САЩ?
Няма да посочвам всички държави,  предимно в Близкия изток, в които има петрол и в които Щатите внасяха демокрация... Но бога ми, забравихте ли Fuck EU? Забравихме ли един разговор между двама американски висши дипломати, които обсъждат кой трябва да е президент на Украйна?! Нужно ли е да има actual invasion,  за да твърдим, че една страна е агресор?

# 16 893
Войниците не, а част от дипломатите да. Британия нещо и знамето си свали от посолството си в Киев. Sad  Плюс САЩ и Британия днес  са превели сътрудниците си в ОБСЕ от Донбас в други региони на Украйна.

Пишат, че Шойгу е питал британския си колега, защо Британия е въвела спецназа си в Украйна. Отговорът е бил, че войските са там за обучение на местните военни и скоро ще бъдат изведени.
Сигурна ли си, че превеждаш правилно? Защото британският спецназ или SAS са под 1000 души и надали са ги изпратили всички. Сигурно са изпратили 100-200 инструктора и да се говори за войски е пресилено.

# 16 894
  • Русия
Тя думата "спецназ" и на руски си е "спецназ". Защо е използвал тая дума и дали не са журналистски измишльотини, не знам.

# 16 895
  • СИ

... П.П.  Съветския съюз приключи отдавна. Има планове за евразийски съюз, ама с това имперско мислене на Русия, трудно ще намери кандидати. Simple Smile

Съветският съюз може да е приключил, но все още си стои в главите на много руснаци, че и на българи. Има промити мозъци в големи количества. Даже преди малко бях с един такъв. Заболя ме главата да слушам глупости. Как България трябвало да напусне НАТО и ЕС, как гадните американци проваляли всичко. Как Русия въобще не искала война и територии. Колко добре било по време на социализма и как "демокрацията" развалила всичко. Стана и въпрос за един наш общ приятел стар ерген, който ще се жени в скоро време за рускиня. Рускинята от Петербург, сравнително младичка. Иска да се изнесе от Питер-а, защото деньги не хватить...! И питам го, защо рускинята не ще да стои в Русия, където всичко е толкова добре и имат много добри заплати и пенсии...?! Мънка и не може да каже нищо смислено...!

# 16 896
Тя думата "спецназ" и на руски си е "спецназ". Защо е използвал тая дума и дали не са журналистски измишльотини, не знам.
https://ua.korrespondent.net/ukraine/4446896-ssha-evakuuivaly-vi … uktoriv-z-ukrainy
Освен тях, според украинците, САЩ отзовават и 150 военни инструктура, които са военнослужещи в Националната гвардия на Флорида. Не знам какви са тия военни части, звучат ми много висококвалифицирани.

# 16 897
Тя думата спецназ си е само руска. Другите държави си имат други наименования за такива подразделения в OК са SAS.

# 16 898
  • Русия
Добре, "специални части" по-добре ли ти звучи? Или просто си търсиш повод за заяждане?

# 16 899
Къде пък видя заяждане?

# 16 900
https://ua.korrespondent.net/ukraine/4446896-ssha-evakuuivaly-vi … uktoriv-z-ukrainy
Освен тях, според украинците, САЩ отзовават и 150 военни инструктура, които са военнослужещи в Националната гвардия на Флорида. Не знам какви са тия военни части, звучат ми много висококвалифицирани.
Значи САЩ и Великобритания си пращат военните в Украйна, но държат сметка на Русия къде си държи нейните на нейна територия. Демокрация в действие.

# 16 901
Аз не мисля, че държат сметка къде Русия си държи танковете, просто изтъкват, че не биха одобрили вкарването на танковете в други страни.
И каквито инструктори от НАТО има в Украйна, са там по покана на местното правителство, така че има разлика, и няма драма.
Не знам кой иска война, но докато Путин не прати танковете си през нечия граница, война няма да има, така че топката е изцяло в неговото поле - пак няма никаква драма.
Затова и всички спим спокойно, защото всички знаем колко миролюбиви са руснаците - отново, няма драма.

# 16 902
Шимон Перес към Путин:

"Америка ще спечели,без значение какво правите." - (от Фейсбук). Laughing

# 16 903
Значи САЩ и Великобритания си пращат военните в Украйна, но държат сметка на Русия къде си държи нейните на нейна територия. Демокрация в действие.
Искат от Путин да изтегли руската армия от Русия.

# 16 904
  • инфантилно и разглезено хлапе
Не съм русофоб. Обикновен човек съм. Руснаците и Русия са ми безинтересни.

Морският кон не е русофоб и руснаците хич не го интересуват...      затова непрекъснато кисне в темата за Русия... ха-ха-ха Smile Smiley

Общи условия

Активация на акаунт