Русия 1

• 1 130 458
  • 23 588
  •   2
Отговори
# 16 950
Не помня някой да се е хвалел пред камерите, че е свалил чуждестранен пътнически самолет. Помня някакви записи уж на прехваната телефонни разговори между сепаратисти, в които уж ставало въпрос за същия самолет. Мноого слабо като доказателство.
Аз чаках американците да публикуват сателитните снимки, с които твърдяха, че разполагат. И които уж доказвали несъмнено как е станала цялата работа и кой бил виновника. Ама така и не дочаках. На теб показаха ли ти ги?  Wink
Глупости! Има една камара доказателствен материал за този БУК откъде е дошъл, откъде е стрелял, и после как се е изнесъл обратно към Русия на следващата сутрин с липсващата ракета.
А системата за ранно предупреждение не прави снимки. Това са спътници, които са на висока геостационарна орбита, обхващат огромни територии и засичат източници на инфрачервени излъчвания. Тези дето правят снимки летят на ниска орбита, покриват много малък район и не стоят над него, а минават периодично.

# 16 951
Сега го чакаме да видим какво ще реши - ако се прибере в къщи с подвита опашка, рейтинга му в къщи ще пострада, и никой по света повече няма да му се връзва на мероприятията, съшо както корейския ракетчик.
От какво ще му пострада рейтингът? Разиграва целия свят, всички му се връзват и стават за посмешище, човекът си прави каквото иска у дома си. Още повече даже ще се вдигне, защото показва, че само да се почеше и другите да не казвам какво правят.

# 16 952
Ако иска да завладее Украйна /въпрки, че въобще не ми ясно за какво му е да завладява тази страна - само за пътища трябва да набият милиарди/,точно това трябва да направи - да се прибере.  След 4 месеца - пак на границата за учения. Американците пак да обясняват, че на 15.08, около 4-4и15 часа,Путин ще напада, да се евакуират чуждестранните граждани, посолствата и да се спрат гражданските полети. Путин пак да прибере  войските. И след това,при оследващи учения, никой вече няма да се връзва на американците - и руснаците ще са след10-тина часа в Киев.
Украинският посланик в Англия, е казал, че ако обстоятелствата го налагат, Украйна няма да встъпи в НАТО.

# 16 953
Аз въобще не мисля, че е смятал да напада. Но да, хубаво ще е така през няколко месеца да прави учения до границата, за поддържане на тонуса на НАТО и Украйна.

# 16 954
  • инфантилно и разглезено хлапе
Не помня някой да се е хвалел пред камерите, че е свалил чуждестранен пътнически самолет. Помня някакви записи уж на прехваната телефонни разговори между сепаратисти, в които уж ставало въпрос за същия самолет. Мноого слабо като доказателство.
Аз чаках американците да публикуват сателитните снимки, с които твърдяха, че разполагат. И които уж доказвали несъмнено как е станала цялата работа и кой бил виновника. Ама така и не дочаках. На теб показаха ли ти ги?  Wink
Глупости! Има една камара доказателствен материал за този БУК откъде е дошъл, откъде е стрелял, и после как се е изнесъл обратно към Русия на следващата сутрин с липсващата ракета.
-------------
Аз пък имам снимка как "злият" Путин лично натисна копчето на ракетата.
Беше по погрешка - изпусна си химикалката, и без да иска стана белята.

# 16 955
От какво ще му пострада рейтингът? Разиграва целия свят, всички му се връзват и стават за посмешище, човекът си прави каквото иска у дома си. Още повече даже ще се вдигне, защото показва, че само да се почеше и другите да не казвам какво правят.
Ако нахлуе ще има клипове ютуб как Джавелин-и пукат руски танкове и как Стингър-и пукат руски су-та и хеликоптери, което е кофти за имиджа. И какво стана от струпването на 100000 армия? Пораздвижи се леко НАТО и това е. Сега цял свят седи и му гледа сеира как няма успешен ход след неуспешния блъф. Ако се прибере за какво беше всичко? Ако нападне, защо напада суверенна държава? Искаше НАТО да спре активността си в бившия соц. лагер, а постигна точно обратното, като дори финландците взеха да се замислят дали да не се присъединят към НАТО.

# 16 956
Путин се пробва дали САЩ ще му разрешат поне Украйна да бъде в неговата сфера на влияние...

# 16 957
  • СИ

Ако нахлуе ще има клипове ютуб как Джавелин-и пукат руски танкове и как Стингър-и пукат руски су-та и хеликоптери, което е кофти за имиджа. И какво стана от струпването на 100000 армия? Пораздвижи се леко НАТО и това е. Сега цял свят седи и му гледа сеира как няма успешен ход след неуспешния блъф. Ако се прибере за какво беше всичко? Ако нападне, защо напада суверенна държава? Искаше НАТО да спре активността си в бившия соц. лагер, а постигна точно обратното, като дори финландците взеха да се замислят дали да не се присъединят към НАТО.

Мисля, че не се е разминало още. Руснаците не очакваха, че Украйна ще получи помощ и оръжие. И вероятно ще сменят тактиката. Могат да нагнетят още положението в Донбас и Приднестровието. Поводи ще измислят всякакви. Така или иначе искат да отцепят още територии и да разчленят Украйна. Това просто е поредното потвърждение, че на Русия не може да се вярва, а Украйна и Балтийските републики трябва да бъдат натъпкани с високотехнологично оръжие и техника, за да си стоят руснаците на задниците. Иначе не става. За съжаление...!
Гледах тия дни брутални клипове в Тубата, как се унищожава руски танк с екипажа му. Не е за хора със слаби нерви... Мисля, че нормалните хора в Русия въобще не одобряват идиотската политика на държавата си, но никой не ги пита.

# 16 958
  • София
Русия уж голяма бензиностанция, уж никой не я бръсне за нищо, но цяла Европа му ходи на крака на диктатора, а Байдън му се обажда през ден.

# 16 959
  • СИ
Русия уж голяма бензиностанция, уж никой не я бръсне за нищо, но цяла Европа му ходи на крака на диктатора, а Байдън му се обажда през ден.

Оф-ф-ф-ф...! Това е коментирано сто пъти! Путин не може ли да заслужи малко уважение по някакъв друг начин? За съжаление май, това им е руския капацитет.

# 16 960
Ми какво да правят хората, опитват се да му налеят малко акъл - сал той остана в 21 век да лангърка танкове из Европа.

# 16 961
  • инфантилно и разглезено хлапе
Даже и западните медии го признават. Smiley

Путин е най-влиятелната личност на годината в класацията на "Форбс"

Руският президент Владимир Путин за четвърта поредна година стана най-влиятелната личност на годината според класацията на списание "Форбс".

От Русия до Сирия, като се мине и през изборите в САЩ, Путин продължава да постига целите си, пише списанието като аргументация на избора.

Конвенционалните световни стандарти не могат да спрат неговото влияние, което се увеличи през последните години.

# 16 962
  • СИ

... Руският президент Владимир Путин за четвърта поредна година стана най-влиятелната личност на годината според класацията на списание "Форбс"...

Хм-м-м-м...! И най-влиятелната личност управлява държава, където средната заРплата е цели 350 долара! Нищо де... Те руснаците се хранят с влиянието на Путин. Да си го ползват със здраве.
Аз сякаш предпочитам да ходя в държави, където не управляват толкова влиятелни хора. Франция, Германия, Италия, Австрия... Все хубави и наредени държави. Ама на... Не случили на управляващи с влияние...!       Wink

# 16 963
  • Варна
Хм-м-м-м...! И най-влиятелната личност управлява държава, където средната заРплата е цели 350 долара! Нищо де... Те руснаците се хранят с влиянието на Путин. Да си го ползват със здраве.
Аз сякаш предпочитам да ходя в държави, където не управляват толкова влиятелни хора. Франция, Германия, Италия, Австрия... Все хубави и наредени държави. Ама на... Не случили на управляващи с влияние...!       Wink
Те и руснаците предпочитат да ходят в тези държави... Grinning
Хм-м-м-м... и с какво казваш си по-различен от руснаците?  /Или СМЕ по-различни, ако предпочиташ/

# 16 964

Хм-м-м-м...! И най-влиятелната личност управлява държава, където средната заРплата е цели 350 долара!
Пак боравите със стари данни. Или измислици.
https://gogov.ru/articles/average-salary
Около 640 евро е средната заплата, което не е кой знае колко, но е точно два пъти повече от Вашите предположения.

Общи условия

Активация на акаунт