Русия 1

• 1 130 536
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 16 965
  • СИ

Те и руснаците предпочитат да ходят в тези държави... Grinning
Хм-м-м-м... и с какво казваш си по-различен от руснаците?  /Или СМЕ по-различни, ако предпочиташ/

Обаче с едно уточнение. За редовия руснак е немислимо да обикаля из Европа или по-света. Имат визи почти за навсякъде и нямат доходи. Да, дори и ниските доходи на българина са по-високи от средните в Русия. В Сочи например, за редовите руснаци се водеше безумна скъпотия. Докато цените на мен ми изглеждаха, като във Варна примерно. Лъскавите централни части на Москва и още няколко града не са Русия. Не е случаен израза "потьомкински села". И не случайно се казва, че в Русия фарса и лъжата са официална държавна политика.

# 16 966

Путин е най-влиятелната личност на годината в класацията на "Форбс"

[
Скрит текст:
i]Руският президент Владимир Путин за четвърта поредна година стана най-влиятелната личност на годината според класацията на списание "Форбс".

От Русия до Сирия, като се мине и през изборите в САЩ, Путин продължава да постига целите си, пише списанието като аргументация на избора.

Конвенционалните световни стандарти не могат да спрат неговото влияние, което се увеличи през последните години. [/i]

Те ли бяха обявили и Хитлер за човек на годината, или беше Таймс?
Таймс.

# 16 967
  • инфантилно и разглезено хлапе
Ми какво да правят хората, опитват се да му налеят малко акъл - сал той остана в 21 век да лангърка танкове из Европа.
Тотев, пак не си в час.
Моли се Путин да не ви залангърка наистина, че само след 15 минути земята ви ще е радиоактивна пустиня.
Ние в Европа може и да оцелеем, тъй като при външна агресия към РФ, военната доктрина на руснаците включва изпреварващ ответен ядрен удар по територията на САЩ...

При вас в Щатите колко струва да ти построят подземен бетонен бункер със запаси от храна, вода, и филтрация на въздуха?
Ти имаш ли в къщата си такъв автономен бетонен бункер, зареден със суха храна и вода?

# 16 968
военната доктрина на руснаците включва изпреварващ ответен ядрен удар по територията на САЩ...
Изпреварващ ответен удар е нещо вече съвсем безнаналогово. Laughing

# 16 969
военната доктрина на руснаците включва изпреварващ ответен ядрен удар по територията на САЩ...
Друго са си превантивните санкции за Русия, дето Украйна ги иска.Joy

# 16 970

Чини ми се, че от едното до другото има някаква разлика, ама не съм експерт, и не се наемам да давам категорично мнение.
Наистина за повечето хора е трудно да видят разликата между “ответен превантивен удар” с атомни оръжия, и налагането на икономически санкции.

# 16 971
  • Варна
Обаче с едно уточнение. За редовия руснак е немислимо да обикаля из Европа или по-света. Имат визи почти за навсякъде и нямат доходи. Да, дори и ниските доходи на българина са по-високи от средните в Русия. В Сочи например, за редовите руснаци се водеше безумна скъпотия. Докато цените на мен ми изглеждаха, като във Варна примерно. Лъскавите централни части на Москва и още няколко града не са Русия. Не е случаен израза "потьомкински села". И не случайно се казва, че в Русия фарса и лъжата са официална държавна политика.
Посмали малко. За визите съм съгласна - в Европа и Щатите им трябват.
Но иначе турските курорти разчитата на тях, доста от гръцките също. Вярно че има райони където е доста зле, но като цяло картинката не толкова черна.
Скрит текст:
Имам познат дето се ожени за рускиня и понеже на нея не й дадоха българско гражданство въпреки брака, то той замина да живее при нея. В Екатерининбург - Урал. Вярно не му е голяма заплатата, но квартирата , тока и водата му са практически без пари. Природата е прекрасна, успя даже да гледа няколко мача от световното по футбол, което се проведе в Русия и единия от стадионите беше в техния град.
Като цяло е доволен от живота си, но пък и никога не е държал на лъскавите опаковки.

# 16 972
Скрит текст:

Чини ми се, че от едното до другото има някаква разлика, ама не съм експерт, и не се наемам да давам категорично мнение.
Наистина за повечето хора е трудно да видят разликата между “ответен превантивен удар” с атомни оръжия, и налагането на икономически санкции.
Превантивни санкции как ти се виждат? Утре ако ЕС реши, че САЩ ще нападат, опс, освобождават някоя клета държава, могат ли да решат да й наложат превантивни икономически санкции?
А ти какво очакваш, някой напада Русия, и тя му налага санкции ли, няма да отговори с военни действия? Атомните оръжия са за това, да възпират.

# 16 973
Wink
Превантивен и ответен не вървят в едно изречение.
Или удряш превантивно преди протовника ти, или отвръщаш на неговия удар.
И когато някой нападне Русия, тя ще е в пълното си право да отвърне на атаката.
Ако обаче първо тя атакува “превантивно”, ще е агресора, и с основание ще очаква да и се стоварят “ответни” удари от жертвите и.

# 16 974
  • инфантилно и разглезено хлапе

Някой насила ли ви кара да провокирате и да посягате на руснаците?
Вие сами се напъвате.

Прегледай кратка част( от 11:20 до 18:00) от интервюто на вашата журналистка Мегин Кели, и ще разбереш, че военната доктрина на руснаците включва 2 сценария. Путин ще ви изпепели само в 2 случая:
- ако вие започнете нападение с ядрени оръжия към РФ
- или ако предприемете нападение над РФ с конвенционални средства, но при това застрашите съществуването на руската държава.  

------------

Вашите супер-богаташи си подготвили бункери, в които евентуално да оцелеят. Затова те попитах ти дали имаш такова убежище.

# 16 975
  • СИ

... Моли се Путин да не ви залангърка наистина, че само след 15 минути земята ви ще е радиоактивна пустиня.
Ние в Европа може и да оцелеем, тъй като при външна агресия към РФ, военната доктрина на руснаците включва изпреварващ ответен ядрен удар по територията на САЩ...

Пак се повтарям, но откъде се очаква външна агресия в посока РФ? Практиката показва, че обикновено агресията е откъм РФ. И не знам защо, русофилските мозъци как не можаха нищо друго да измислят освен заплахи? Все бомби, все ракети, все заплашват някой как щели да го сринат...! Все танкове и  учения им се въртят в главите. Как веднъж не заговориха за нещо красиво и смислено? Болни съветски мозъци...!

# 16 976

Пак се повтарям, но откъде се очаква външна агресия в посока РФ? Практиката показва, че обикновено агресията е откъм РФ. И не знам защо, русофилските мозъци как не можаха нищо друго да измислят освен заплахи? Все бомби, все ракети, все заплашват някой как щели да го сринат...! Все танкове и  учения им се въртят в главите. Как веднъж не заговориха за нещо красиво и смислено? Болни съветски мозъци...!
Тъй - ами следиш новини - на 12.2 подводница на САЩ, клас Вирджиния, нарушава териториалните води на РФ, използвайки лъжливи цели - т.е. напълно съзнателно. Гледайки Флайтрадара, току-що над България премина РЦ-135 Ривет Джойнт в посока Крим. Един дрон РКю-4 кръжи цял ден на територията на Украйна по границите ѝ с РФ и Беларус. Гледам и над Щатите ма нито една Мечка или Блекджек, камо ли па А-50 не съм видял досега в района.

И допълвам - ако следите руските изказвания - т.нар. ПРО установки са пригодени да изстрелват и Томахоук, а са разположени в Румъния и Полша вече. РФ не желаят да бъдат разположени и в Украйна.

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 16:43 от player82

# 16 977
Уж беше за сряда, ама имайте си едно на ум и за утре:
https://fakti.bg/world/652982-sasht-predupredi-izrael-rusia-moje … mqw_S8FkXKWBKbNoU

# 16 978

Някой насила ли ви кара да провокирате и да посягате на руснаците?
Вие сами се напъвате.

Прегледай кратка част( от 11:20 до 18:00) от интервюто на вашата журналистка Мегин Кели, и ще разбереш, че военната доктрина на руснаците включва 2 сценария. Путин ще ви изпепели само в 2 случая:
- ако вие започнете нападение с ядрени оръжия към РФ
- или ако предприемете нападение над РФ с конвенционални средства, но при това застрашите съществуването на руската държава.  

------------

Вашите супер-богаташи си подготвили бункери, в които евентуално да оцелеят. Затова те попитах ти дали имаш такова убежище.

Wink
Ма те руснаците все провокирани и заплашени се чувстват.
120 души от флоридската гвардия (служат по една седмица всеки месец) отидоха в Украйна, и чюфствителните руснаци панически пратиха 100 хиляди армия на границата?
Значи Путин признава, че на всеки флоридски войник-любител трябва да противопостави 1000 руски солдата, за да имат шанс?
Това е провокацията??? От това се уплаши Путин, че дори заплаши с атомни атаки???

Последно какво се опитваш да кажеш - че Путин ще ни удря само ако го нападнем, или че ще ни удари превантивно, без да е нападнат?

Не бери кахър, аз съм на плажа, далеч от всякакви цели, Чернобил щом преживях, и путинистите фишеци ще оцелея, ако се стигне дотам.

# 16 979
Днес, в някакво село до Мариупол, 3- ма военнослужещи в УА са застрелял 2- етнически гърци. На бандеровеца много малко му трябва, да му лъсне расистката, мизантропска натура. За това ги мразят в Източна Украйна и за това, ако влезнат руски войници, с хляб и сол ще ги посрещнат. Бесарабските българи ще са първи на опашката, освен ако пак не получат повести и не ги сложат най-отпред, щото бандеровците са смели само като са повечко или зад гърба на някой друг.

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 19:44 от milalena

Общи условия

Активация на акаунт