Русия 1

• 1 130 657
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 23 355
Украинците имат успехи само в Харков, където руснаците не бяха разположили редовни въоръжени сили за защита. Явно този регион не им е важен засега. Само милиции и росгвардия, които не са обучени да водят битки с комбинирани оръжия и затова отстъпват в този регион. Херсон и Запорожие са добре укрепение и там украинците нямат успехи, няма и да имат.
Странно, аз прочетох, че в Харковска област първо от Купянск, а вчера и от Лиман (вече в "ДНР"), е избягала прославената Кантемировска дивизия, която принципно трябваше да защитава Кремъл от НАТО. Освен това сред руския Ленд-лийз в Харковско се срещат любопитни екземпляри като танковете Т-90М, последна дума на руската бойна техника.

# 23 356
Украинците имат успехи само в Харков, където руснаците не бяха разположили редовни въоръжени сили за защита. Явно този регион не им е важен засега. Само милиции и росгвардия, които не са обучени да водят битки с комбинирани оръжия и затова отстъпват в този регион. Херсон и Запорожие са добре укрепение и там украинците нямат успехи, няма и да имат.
Елитната 4-та гвардейска танкова дивизия от нередовните ли беше? Или стана нередовна след като беше разгромена позорно?

# 23 357
Елитната 4-та гвардейска танкова дивизия от нередовните ли беше? Или стана нередовна след като беше разгромена позорно?
Нищо ич няма, ще им зачислят малко новобранци и Т-62 и пак ще са готови за следващото поражение.

# 23 358
Този чаршаф с безумни бълнувания дали някой наистина го прочете?
Аз опитвах около 30 минути. Стигнах до средата и се отказах. Интересно ми е кой му я писа тази реч? 🙄

# 23 359
  • София
Странно, аз прочетох, че в Харковска област първо от Купянск, а вчера и от Лиман (вече в "ДНР"), е избягала прославената Кантемировска дивизия, която принципно трябваше да защитава Кремъл от НАТО. Освен това сред руския Ленд-лийз в Харковско се срещат любопитни екземпляри като танковете Т-90М, последна дума на руската бойна техника.

Още март месец разбиваха Кантемировската дивизия

https://www.youtube.com/watch?v=dwfp_DYxPBI&ab_channel=MemoirEnchordis

# 23 360
  • София
Русия няма нито ресурса, нито опита на НАТО, за да воюва като него. Затова не е и разрушена инфраструктурата на Украйна.

# 23 361
вЕрвайте си!

Както и щяхме да фалираме Путин и Русия още през април...

И ракетите още тогава свършиха, да, да знам...

# 23 362
  • София
Къде са тези ракети, за да спрат украинското настъпление?
Къде е тази нефалирала икономика, за да сложи чипове на новите лади?

# 23 363
вЕрвайте си!

Както и щяхме да фалираме Путин и Русия още през април...

И ракетите още тогава свършиха, да, да знам...
Къде го четеш това? Аз не помня някой да е казвал, че Русия ще фалира през април, или че ракетите са свършили пак тогава. Доколкото си спомням, фалита го очакваха някъде второто тримесечие на 2023 г. и според мен е съвсем реалистично. А ракети Русия има много още от съветско време, само че няма от точните и модерните. Не че и другите не нанасят поражение, но е в радиус плюс-минус 10 километра, част от тях си падат обратно, та затова са тези съобщения за "хлопки" на руска територия или неизвестно защо бомбардирани цивилни обекти. Според някои изчисления ще им стигнат за около година активна война. Нови обаче не могат да произведат вече.

# 23 364
  • София
Боже, държава извън НАТО разби професионалната армия на руснаците, та опряха до мобилизация, за какво сравнение Русия-НАТО да говорим. Пуре, Русия е с технически фалит по външния си дълг, не във фалит поради липса на денги.

# 23 365
Във война са, не помниш ли, че ги нападнаха?

# 23 366
  • СИ

Славната и непобедима Червена армия не е обучена? Какво искаш да ни обясниш, че руското военно командване е некадърно и не може да организира обучение на личния състав?
Между другото, сега четох статия в руски сайт по повод на мобилизираните. Някои ги пускат в отпуск из градовете, за да си купуват зимни обувки и неща, които ще им трябват. Подчертавам в руски сайт. Как ти звучи?

# 23 367
След патриотичния митинг в Москва.

# 23 368
  • София
Така става, когато митингуващите са докарани с автобуси и са им раздадени знамена и плакати. Стадо, събрано от господаря и тъпо изпълняващо заповеди.

# 23 369
Така става, когато митингуващите са докарани с автобуси и са им раздадени знамена и плакати. Стадо, събрано от господаря и тъпо изпълняващо заповеди.
Така беше и след марша на Безсмъртния полк. Камари с портрети на "деди" по малките улички в близост.

Общи условия

Активация на акаунт