а заседнал косъм между зъбите(мъжките) при целуването на 'цица'(женска)???
За протокола - ами нека 1/2рата да си каже...
ПП:Бизти-пак ма умори от смях...
добре, че е рус поне
Като бях бременна се майтапихме, че ако е момиче цял живот за лазерна епилация трябва да работи
Мажът ми не си маха нищо щото аз неискам. Не че тои е заритал да си махне нещо. Той е доста по светъл от мен, няма косми по гърба и гърдите..Що се отнася до интимните части там си ги има, но не са прекалено много и на мен ми е много приатно да ме гадилкат, стото аз почти нямам - махам си ги но не изцяло. За махането - само с кола маска другото не си е работа. А за подмишниците никога досега не сам установила да му миришат. И двамата изполваме стикчетата на Rock и нямаме проблеми. 
Не искам да обидя никого!
Не искам да обидя никого!
Да се издрайфаш!!! Та откакто съм минала пуберитета си ходя на кола маска, а откакто водя полов живот не си спестявам и "удоволствието" от гладка "сладурана" (както се изразява една приятелка). Нищо не бръсна - или епилатор или козметик. Виж мъжа ми не го тероризирам - само да си бръсне мишниците. Иначе той дори брада много няма. По принцип не харесвам само такива дето си махат космите на краката - честно казано са ми като голи охлюви. Пък важно и човек да се къпе!!! Поне да не мирише на спарено!