Мъж Телец....1,2,3.....12

• 68 495
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте отново  Simple Smile
При мен няма нищо ново като цяло. Все пак преди около седмица реших да напиша един смс, в който признах, че съм се почувствала наранена от него но, че все пак ще се справя някак си (така или иначе нямам друг избор), и въпреки че аз все още желая този човек като мъж и партньор до мен, реших да предложа приятелството си като възможност да не прекратим отношенията си на 100 %.
Честно казано не разбирам защо не би могло да съществува и една друга разумна, платонична, приятелска връзка между нас двамата а и по-принцип. Все пак за да бъдеш с някого (не визирам връзките за една вечер или от този тип) трябва да се харесвате и като личности а не само визуално, нали уж това ни прави хомо сапиенс и ни извежда на едно "по-високо" ниво сред останалите животни...

... така или иначе ефекта беше като да говориш/пишеш на стена.... без отговор, бил той отрицателен или положителен.

Започвам да се чудя дали изобщо човек трябва да бъде откровен с някого защото ако признаеш слабостта си и факта, че си се почувствал наранен можеш да отблъснеш, но не и да получиш отговор от отсрещната страна. Поне при мен се е случвало така неколкократно. Заключението до което достигнах е, че хората избират по-лесния вариант и бягат без да се обръщат дори за едно сбогом...
Като се замисля и аз бях така до не отдавна но по един или друг начин се опитвам да стана по-силна когато съм сама а не с другите (роднини, приятели..) може би този телец, който срещнах не е толкова силен колкото би трябвало да е, какъвто трябва да е за да бъде с мен... та сега се усмихвам вътрешно на себе си и казвам, че все пак съдбата не ми е обърнала гръб а ме е погалила нежно давайки ми нов шанс да намеря моят "ян"    Heart Eyes

Така че, My_Sweet_Evans нека с теб се считаме за невероятни късметлийки, особено след като такива "невероятни" мъже са предпочели НЕЩО ДРУГО пред НАС!

Hug всички и моля ви поставяйте винаги себе си пред мъжа до вас защото иначе и той ще започне да го прави  Peace

# 121
Явно в целия си живот съм попадала само на телци психари,защото нито един не отговаряше на нещата описани от хората тук. Вярно предполагам зависи от средата, в която се развиват и от хората, които ги заобикалят. Но тези, които съм срещала са ужасно непостоянни,започват нещо,но ако няма кой да ги побутва, се отказват и го зарязват. В любовта избират някакви изгубени каузи,само и само да не им се налага да е много трудно. Да , влюбени ли са, ще направят невъзможното да спечелят някого, но спечелят ли го вече не е така забавно. Очите им шарят. А най-гадно е когато говорят едно,а в действията им си личи нещо противоположно. А още по-лошо е ,че често подкрепят думите си с действия, но накрая пак правят нещо абсурдно различно от това,което е казано.В крайна сметка мислят само за себе си,за своята паничка,за своето щастие, за своята гордост, за своето положение,чувства,емоции и прочие...всичко останало е аксесоар за тях. И за мен ( защото и аз съм същото говедо). Ако не са на кеф няма да ти се обадят с дни, с месеци,че и с година ще се правят,че не им пука, но след година,две ще те потърсят все едно нищо не е било и очакват да ги приемете все едно ви правят услуга връщайки се при вас. Това са качествата, които видях в бившите си любови,колеги и приятели, че и няколко роднини.... #Cussing out

# 122
Тъмната страна на Телеца, а Simple Smile? Момичета, не се косете, какво искате от второто бебе на зодиака Simple Smile...Проблемът им е един и същ във всеки случай - действат от позицията на притежатели на времето, на безсмъртни. Много добре влизат в крачка, ако осъзнаят, че времето "тече по друг начин само в техните глави" Simple Smile. Такива горчиви и дълбоки съжаления, каквито съм виждала от Телец, не са за приказка. И хич не са слепи, просто от инатлък и гордост, която крие яко страх от подвижни пясъци, ще се задавят ooooh!. Такова, както казва Анита, трябва яко да се ръчка мине се не мине, за негово добро Laughing.

# 123
Мили момичета Hug,какво да кажа,и аз съм страдала от тази черта на телето,но....

Hug всички и моля ви поставяйте винаги себе си пред мъжа до вас защото иначе и той ще започне да го прави  Peace
...това е истината....и не важи само за телето,а и за всеки друг,който се опитва да потъпка личността ви Peace
Вярно предполагам зависи от средата, в която се развиват и от хората, които ги заобикалят. Но тези, които съм срещала са ужасно непостоянни,започват нещо,но ако няма кой да ги побутва, се отказват и го зарязват. В любовта избират някакви изгубени каузи,само и само да не им се налага да е много трудно.
Абсолютно е така...  Hug

Тъмната страна на Телеца, а Simple Smile? - мда Mr. Green
 Момичета, не се косете, И хич не са слепи, просто от инатлък и гордост, която крие яко страх от подвижни пясъци, ще се задавят ooooh!.
   bouquet

Телето е виден собственик на всичко около себе си,но трябва да си знае,че не може да притежава вас(както и вие него).
И при нас,ТО,се опитваше да ми определя кое,как трябва да се случва с моята личност....ама...броя до три Hands Fist.... Whistling  hahaha
То,телето,нали иска силна жена до себе си,а се опитва да размие индивидуалността и според собствените си разбирания.Да,ама не...не се поддавайте,бъдете себе си,а ако не му харесва....не е единствен на земята..... Twisted Evil Wink Peace

Скрит текст:

Hug Прекрасен ден ви пожелавам!  bouquet

# 124
Вече започнах да си мисля, че проблема е на 80% в мен относно избора ми на партньор, относно отношението ми към него и какво изисквам обратно за себе си от същия. Научена съм да уважавам всички особено човека до себе си дори и да не го заслужава винаги... ето това е кофти номер, който са ми изиграли родителите ми без да знаят, че аз наистина ще се вслушам в казаното от тях за разлика от много други неща...   Blush
Така или иначе не бих могла да ги виня за изборите, които съм направила защото май и не съм ги питала за тяхното мнение, когато съм взимала решенията си  Whistling

Относно казаното от всички вас за егоистичната страна на телеца боже, като се замисля, как ако му е напечено или има нужда от нещо става като товарен влак и гази всичко и всички наред, особено ако не са в съответствие с моментните му желания и чувства  Close 
А като си спомня как всичко се въртеше винаги около неговата работа, ангажименти и проблеми (били то лични, здравословни или в службата) и аз постоянно насреща му за да го успокоя и подкрепям....  а накрая оставах не на заден план ами направо извън цялостната картинка, сякаш аз нямах нужда също да бъда подкрепена и да ми бъде повдигнат духът  newsm78
Ето сега се замислям кой повече заслужава  #2gunfire той, че беше почти винаги безчувствен към моите проблеми или аз, че не го забелязах а дори и да съм не реагирах по никакъв начин.... Rolling Eyes

Жалко, че съм уж вече пораснало момиче, защото заслужавам един здрав пердах за глупостта си  Embarassed

Вчера бях в уникално гадно настроение обаче днес съм от другата страна на барикадата  Joy и май виждам светлината в тунела а вие?

bouquet спокоен и слънчев уикенд на всички мили дами..... днешния ден вече не го броя Simple Smile

# 125
Жалко, че съм уж вече пораснало момиче, защото заслужавам един здрав пердах за глупостта си  Embarassed
Без майтап? Заради още една порция опит? Опитът си е опит, без + или -. Тази баба винаги съм я мислила за луда, ама е много здравомислеща луда:
http://www.highviewart.com/articles/view/1361
И на мен ми развиха теорията "За теб решаваш ти, за мен и за нас решавам аз." Затова понастоящем сме на годишен преговор на темите:
1. Да се срещнем по средата (с акцент на "да се срещнем"). Wink
2. Не искам да те командвам, не искам да ме командваш!.....
....aha, aha, give to me baby....and all the girls say I'm pretty fly for a Bull guy Party

# 126
Вече мисля,че мъжът телец не търси независима и силна жена, а напротив зависима, най-вече от него.. ooooh!
Поне в моя случай беше така.Ние и двамата сме добре реализирани и успешни в работната сфера,имаме си бизнеси -той тук в България,аз в чужбина. Разликата е,че аз всичко съм постигнала в живота сама,а той по наследство и с умело ръководство от страна на семейството си,не че има нещо лошо, но без семейството си ще затъне,така както е изплувал,защото все някой трябва да го побутва.Дори висшето си нямаше да завърши, ако не го буташе мама.Аз много уважавам родителите му,те са много умни хора,вряли и кипяли в бизнеса,техните съвети винаги са ми били в положителна полза. Но той се държи като дете общувайки с тях,а в бизнеса не може да се върви напред с инфантилен инат. След като бяхме заедно му дадох някои идеи и съвети за фирмата му,които с днешна дата виждам,че са му помогнали много в развитието на пазара. Уви той много се комплексира от мен,от моите лични успехи,дори в разговорите ни винаги водеща тема е бил той и неговата работа,неговите постижения,ако щете и неговата кола,неговата къща,неговите неща.....а аз нали съм гордо теле,никога не се поставих под него,защото и аз ги имам тези неща,може би някои по-добри от неговите,но никога не съм го поставяла под въпрос.Нищо не съм получила даром и от него нищо не исках. Той сигурно и за това ме остави.
Сегашната му приятелка му смуче парите и хич не й дреме,че бизнесът му не върви надобре,защото го държи толкова изкъсо,че и работата си не може да върши,наема хора да му вършат нещата,а те го цакат кой както може. Мъчно ми е за него и най-вече за семейството му,но той "не вижда". Всички му казват истината в очите,а той по детски се сърди и мръщи. Такъв тип хора не заслужават силни и независими жени! И вярвам,че всяка, която се има за такава ще бяга далеч от тях....

# 127
Скоро излизах да се видя с един познат също телец, и като се замисля независимо от възрастта им, и връзката ми с мъжете телци, било тя приятелска или интимна, поведението на всички е едно и също - АЗ правя еди какво си, АЗ мисля еди що си, АЗ съм постигнал тоооолкова много, и съм умен и съм борбен и на мен разчитат тооооолкова много всички останали, че те са загубени без мен.... това със сигурност е наистина характерно за тях. Ако няма кой да им повдига либидото и самочувствието като играе ролята на жертва, нуждаещ се и какво ли още не голямото биче ще се чувства като просто теле в стъкларски магазин.
Може би трябваше да запиша актьорско майсторство в НАТФИЗ, защото аз сценките от типа Многострадална Геновева и девойка в беда трудно ги играя, а явно това е едно от разковничетата за "сърцето" на тельо  Joy ooooh!
От друга страна имам много близка приятелка телец. Тя понякога толкова много се раздава за другите и се "втелясва" в техните проблеми, че чак излиза извън всякакви рамки на нормалното. Ето защо мъжете и жените са от различни планети, може да са родени с една и съща зодия, ден, час и всичко останало обаче разлика от небето до земята  Simple Smile

dragon8 прочетох 10-те принципа на Вивиан Уестууд за щастлив живот  Hug сега ми висят на видно място и си ги позачитам като минавам покрай тях  Blush дори се сетих за една позната на моя приятелка, която беше казала, че в живота няма лоши връзки, просто добър опит  Laughing и в този ред на мисли сега постоянно си припомням един от тези принципи -
Любовта винаги трябва да е лесна!
„Никога не съм правила усилия, за да получа любов. Защото ще получа трофей. Любовта трябва да е лесна и да идва сама. Другото е преследване и изнасилване, което завършва със самоубийство или в най-добрия случай с рецепта за по-силни успокоителни.“ 
... относно бягството ооооо мъча се и аз с всички сили да избягам, но мислите ми ме връщат постоянно назад. Защо ли е така нямам обяснение, но поне знам, че няма да продължи прекалено дълго Stop
http://www.youtube.com/watch?v=Q8Tiz6INF7I   леко поздравче за онези от вас, които са вдигнали мерника на мъжа телец  Wink  newsm68

# 128
Ayur стана ми любопитно,а ти коя зодия си?

# 129
Лъвче, но обратно на очакванията гривата и огнения темперамент са ми прибрани през повечето време, та дори учудвам хората около мен с търпението си  Crazy

# 130
  • Лутаща се
Лъв и телец.
И ние сме така.
Честно казано вече адски много се дразня на инертността му. На това че говори, говори много работи, а в крайна сметка постъпва както му подсказва моментният импулс. Твърде много очаква от околните и все е недоволен, че малко му дават. А за мърморенето да не говорим  ooooh!

Що ли е трябвало да се родя жена, като май съм с повече мъжко мислене за повечето неща  Crossing Arms

# 131
Аз сравнявам вече телеца с котка. Той по гръб никога не пада, не дай боже да разбере, че нещо е сгрешил тогава от девет реки вода ще ти донесе да обясни как всъщност грешката му не е грешка ами просто ти не си го разбрал и видиш ли той отново е постъпил по възможно най-добрия и правилен начин... #Cussing out

Е който е успял да се пребори с това нека сподели чудото и с останалите от обетованата земя, че мен със сигурност ме е подминало newsm78

# 132
Да и моята връзка теле-теле беше катастрофа. Но искам да отбележа,че има някаква съществена разлика между мъжете и жените от тая зодия,защото чертите,които аз имам, не виждам в нито един от познатите ми телци мъже. Но при мен от значение беше средата като малка,защото никои не ме остави да бъда теле  hahaha hahaha hahaha hahaha все бях натискана от двама лъва и един овен и от мен стана човек  Joy
Но повечето телци познати правят уникални избори,чак да се замислиш как уж толкова дълго премисляно решение, може да се окаже толкова тъпо  baby_neutral

# 133
Аз сравнявам вече телеца с котка. Той по гръб никога не пада, не дай боже да разбере, че нещо е сгрешил тогава от девет реки вода ще ти донесе да обясни как всъщност грешката му не е грешка ами просто ти не си го разбрал и видиш ли той отново е постъпил по възможно най-добрия и правилен начин... #Cussing out
Е който е успял да се пребори с това нека сподели чудото и с останалите от обетованата земя, че мен със сигурност ме е подминало newsm78
Ayur, как искаш да признае, че е сгрешил, като ще му коства усилия да поправи грешката. Енергоспестяването му е водещ принцип, къде по-лесно е да те постави пред свършен факт и точка. Точно там е моментът да приемеш или да откажеш, номерът или ще мине, или не. Какво, не можеш да кажеш "Не съм съгласна с теб." и да държиш на това? Връзката е взаимодействие, или и двамата участват в съгласие, или всеки дърпа към себе си и нещата приключват. Всеки си има лимити, другият трябва да ги зачита. Въпросът рядко е кой крив, кой прав, по-скоро какво е приемливо и за двамата. Всичко, за което не възразиш, на практика го приемаш. Ако искаш зачитане на лимити, първо ги указваш недвусмислено с думи и дела. Оттам нататък зависи от другия. И това "преборване" да беше еднократно ooooh!...
защото никои не ме остави да бъда теле  hahaha hahaha hahaha hahaha важно на макс Simple Smile.
Но повечето телци познати правят уникални избори,чак да се замислиш как уж толкова дълго премисляно решение, може да се окаже толкова тъпо  baby_neutral - вярно на макс, най-много ме кефи упоритият стремеж към минимизиране на текущи загуби, който създава условия за по-големи бъдещи ooooh!

# 134
Точно там е моментът да приемеш или да откажеш, номерът или ще мине, или не. Какво, не можеш да кажеш "Не съм съгласна с теб." и да държиш на това?
Ако трябва да бъда честна несъгласието ми почти винаги е водело до сериозни конфронтации Rolling Eyes Опитвала съм да държа на своето и да го убедя, до колкото имам сили и възможности, в правотата на своята позиция, или да му покажа грешките и/или слабостите в неговата. Само че "разговорите" почти винаги стават безконечни и накрая съм готова на всичко дори и да замълча само и само да спре тази агония... Дали е слабост или инстинкт за самосъхранение на собствените ми емоции и нервна система не мога да определя.
Но истината е, че с мълчание или без мълчание от моя страна телето в 99% от случаите си e правело каквото си е наумило. Факт... После се почват великите дебати, някои от тях са завършвали с обещание, че в бъдеще ще се съобразява и ще взима в предвид мнението ми но сигурно тези моменти се броят на пръстите на едната ми ръка.... и въпреки това как да се сърдя като дори тогава намира начин да ми влезе под кожата Blush

Общи условия

Активация на акаунт