При мен няма нищо ново като цяло. Все пак преди около седмица реших да напиша един смс, в който признах, че съм се почувствала наранена от него но, че все пак ще се справя някак си (така или иначе нямам друг избор), и въпреки че аз все още желая този човек като мъж и партньор до мен, реших да предложа приятелството си като възможност да не прекратим отношенията си на 100 %.
Честно казано не разбирам защо не би могло да съществува и една друга разумна, платонична, приятелска връзка между нас двамата а и по-принцип. Все пак за да бъдеш с някого (не визирам връзките за една вечер или от този тип) трябва да се харесвате и като личности а не само визуално, нали уж това ни прави хомо сапиенс и ни извежда на едно "по-високо" ниво сред останалите животни...
... така или иначе ефекта беше като да говориш/пишеш на стена.... без отговор, бил той отрицателен или положителен.
Започвам да се чудя дали изобщо човек трябва да бъде откровен с някого защото ако признаеш слабостта си и факта, че си се почувствал наранен можеш да отблъснеш, но не и да получиш отговор от отсрещната страна. Поне при мен се е случвало така неколкократно. Заключението до което достигнах е, че хората избират по-лесния вариант и бягат без да се обръщат дори за едно сбогом...
Като се замисля и аз бях така до не отдавна но по един или друг начин се опитвам да стана по-силна когато съм сама а не с другите (роднини, приятели..) може би този телец, който срещнах не е толкова силен колкото би трябвало да е, какъвто трябва да е за да бъде с мен... та сега се усмихвам вътрешно на себе си и казвам, че все пак съдбата не ми е обърнала гръб а ме е погалила нежно давайки ми нов шанс да намеря моят "ян"

Така че, My_Sweet_Evans нека с теб се считаме за невероятни късметлийки, особено след като такива "невероятни" мъже са предпочели НЕЩО ДРУГО пред НАС!
всички и моля ви поставяйте винаги себе си пред мъжа до вас защото иначе и той ще започне да го прави
. Такова, както казва Анита, трябва яко да се ръчка мине се не мине, за негово добро 
....

той, че беше почти винаги безчувствен към моите проблеми или аз, че не го забелязах а дори и да съм не реагирах по никакъв начин....
и май виждам светлината в тунела а вие?