ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 18

• 64 848
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
От Щерев искаме да се местим в Надежда.

# 616
Оооо и аз съм от 13.01 Simple Smile и аз смятам да сменям клиниката Simple Smile

Много се събрaхме от 13ти януaри Simple Smile предполaгaм, че и в един ден ще си вземем зaповедите Simple Smile В коя клиникa искaте дa прaвите опитa? И първия ни опит е в Щерев, д-р Гaневa - успешен, имaме син нa годинa и три месецa. Нaдявaм се и втория ни опит дa е с положителен резултaт Wink

# 617
Аз сменях клиника -
1. Когато ви се обадят заявявате, че ще смените клиниката, много вероятно е те самите да ви попитат, но все пак
2. В деня на получаване на заповедта се отива с готово попълнена декларация за смяна на клиниката, която ви е дадена в новата клиника или попълвате на място (първо се минава в стаята, където се подават документите)
3. След това ви дават нов номер, с който отивате да си вземете заповедта в друг кабинет на същия етаж.
4. Трябва ви лична карта и/или копие на личната карта с ръчно написано "Вярно с оригинала" и подпис, ако някой от партньорите си е сменил личната карта междувременно.

# 618
Здравейте момичета!
Преди малко звъннах в ЦАР и ми казаха, че утре ще напишат новите номера, тъй като момчето, което ги качвало било в отпуск.
Извиниха се забавянето, но "и те имали нужда от почивка"!

# 619
Здравейте момичета!
Преди малко звъннах в ЦАР и ми казаха, че утре ще напишат новите номера, тъй като момчето, което ги качвало било в отпуск.
Извиниха се забавянето, но "и те имали нужда от почивка"!

Благодаря, че сподели Simple Smile И аз звънях, но с въпрос дали ще получа обаждане скоро, защото ми се налага да пътувам в следващите дни и е много вероятно да нямам обхват. Пита ме за номера (23135) и каза, че имало време, колегата щял да ми звънне. И ме отряза буквално Sad

# 620
извинявям се но имам чувството че те всеки месец си излизат в отпуска.И аз искам да си почина и да отида на село но там няма обхват и си седя в града и какво в целия фонд само един човек ли се занимава с обажданията.

# 621
Целият фонд, доколкото знам, са 4-рима души, така че е твърде вероятно.

# 622
Е, нормално е хората да почиват. Ако сме на тяхно място, едва ли ще гледаме да раздадем всички номерца, а после да отделим време на семействата си. Грубо е, но е истина.

# 623
  • Пловдив
Имаше доста съкращения на персонала юли месец и останаха наполовина, затова един като излезе в отпуска и стават забавянията. Успех момичета и сбъдване на мечтата!

# 624
От фейса: "23071 toku6to polu4i obajdane za zapoved na 17.09. 2014"

# 625
От фейса: "23071 toku6to polu4i obajdane za zapoved na 17.09. 2014"

От коя дата е номера?

# 626
момичета статуса в сайта е обновен до 30.09. да очакват заповеди 23 100.Това означавали че като стигнат до този номер и ще спрат да звънят?

# 627
  • София
Дано да не спрат само до там  Praynig, защото остават още 29 номера, предвид, че номер 23071 е получил обаждане днес за 17.09.

# 628
  • В сърцето на любимия човек
момичета статуса в сайта е обновен до 30.09. да очакват заповеди 23 100.Това означавали че като стигнат до този номер и ще спрат да звънят?

Не мисля, за миналия месец на сайта им беше обявено, че ще се обадят на номерата до 22 650, а стигнаха до 23 000. Според мен по този начин се презастраховат  Peace
Предвид поста от днес, че са звъннали на номер 23 071, едва ли ще се обадят само на още 30 номера и ще спрат.

# 629

Не мисля, за миналия месец на сайта им беше обявено, че ще се обадят на номерата до 22 650, а стигнаха до 23 000. Според мен по този начин се презастраховат  Peace
Предвид поста от днес, че са звъннали на номер 23 071, едва ли ще се обадят само на още 30 номера и ще спрат.
здр ами искренно се надявам това което пишеш да стане реалност Simple Smile а някой беше писал номер 23 071 от коя дата е е от 06.01.

Общи условия

Активация на акаунт