След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 164

• 39 448
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Марти Hug кЪв балкон бе,къз newsm78
нЕма вече балкон  newsm12 - всичкото народ е изотдолека newsm11 - у краката ни - демек зад оградата Crossing Arms Joy Joy Joy Joy
Вай,вай - записвам си те във тефтеря за разследане - първа си, Naughty нема се локомиш само за бАмбоните Joy Joy Joy
Имаме си патетета цяло ято,че и аз даже приплясквам там понякогиш в гьола, сега и теле шИ ставам newsm78 newsm78 newsm78

Глей сега, Наде Hugкъде и ти се вреш в разни списъци - ние като по-така зрели жени ще направим брачна консултация , ама само за пешкин ергени,демек втора употреба

# 676
Момичета мили, моля за  извинение и макар и със закъснение все пак искам да Ви поздравя.

ТАНЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Бъди жива, здрава, обичана.

# 677
А, Наде, какви са тия приказки за разни списъци - нали знаеш, че за там ред няма.  Mr. Green И, вместо да настиваш на балкона, скачай тук по-честичко, че ни липсват топлите ти думи  Grinning Peace

Така че, давайте по почина на БСП-то да си организираме клубове по интереси - Димето вече си избра Брачната консултация, ще ръси умни и ползотворни съвети и ще си излива цялата житейска мъдрост, дето е събрала на собствен гръб  Joy Joy Joy Аз пък си заплювам Детективското бюро и общевам, че ще го следя нашия "пешкин ергенин" денонощно - даже и в леглото, че да не му се случи и там някоя случка.  Joy Joy Joy Няма да ям, няма да пия, няма да спя, само ще пуша отвереме навреме, но очите си от него няма да откъсвам  Joy Joy Joy

# 678
ВЕСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

ВЕСИ,
" Не спирай да мечтаеш нощем,
когато всички спят.
Не спирай ветрове да гониш,
дори когато няма път.
не спирай брод да търсиш в мрака,
след него има светлина.
Не спирай любовта да чакаш –
тя идва някога сама.
Не спирай да летиш свободно,
дори когато те боли.
Не спирай детството да носиш,
в сърцето си го запази.
Не спирай да обичаш лудо
живота шарен, променлив.
Не спирай да очакваш чудо...
Не спирай да се чувстваш жив! " baloni

# 679
Наде, Hug

Вай,вай - записвам си те във тефтеря за разследане - първа си, Naughty нема се локомиш само за бАмбоните Joy Joy Joy

Дими,веднага помагам - цял живот - теле  Peace Дори до патка трудно го докарвам!

Глей сега, Наде Hugкъде и ти се вреш в разни списъци - ние като по-така зрели жени ще направим брачна консултация , ама само за пешкин ергени,демек втора употреба

Викам да разширим обема на базата данни - трета, четвърта и нагоре. Жизненият опит трябва да се цени!

Алекс, ти добре се уреди! На първо време да помислим за офис в Адана!

# 680
ТОНИ / МАЛЧО/, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

...Всеки ден е празник, когато има цветя, когато си щастлив и когато знаеш защо те има...! Нека животът ти бъде изпълнен с много щастие, любов и късмет!

Последна редакция: пн, 07 юли 2014, 18:58 от nadiacenova

# 681
 Ето бях общелаа шоколад, колкото повече толкова повече и аз като мечо Пух.

# 682
Мали-и-и-и-и - закъсахме го яката ooooh! Thinking Joy Joy Joy
Алекс Hug то бива Рамадан бива,ама сега ще ти бера ядовете и на теб - хептен ще олкьошавееш къз, ooooh! Опс - пушене - олмаз - грехота е! А сега да те видим
Надето пък ни потопи у чичеци ,гаче ли сме на сватба- стига ги метка алоууууууу Mr. Green
Запази си нещо и за утре - некой така,по-така
Тесе Hugмайкууууу много зъбата тая абла

# 683
E, Марти, той офисът е ясен, нашият ергенин вече си го е избрал - Старбъкс, естествено.   Joy Joy Joy Кеф ти Адана, кеф ти Бодрум, кеф ти Истанбул - веригата има над 20  000 кафенета в цял свят  Joy Joy Joy Докато ги обиколим всичките и той животът ми ще свърши, а и сигурно съвсем ще заприличам на пушена скумрия, както каза Димето  hahaha hahaha hahaha  Е, има, обаче, един по-голям фен на тези кафета от Мурат  Joy Joy Joy Та може и ние с ергенина ни да тръгнем по неговите стъпки и да си обикяламе от град на град и от държава в държава  Joy Joy Joy Тъкмо и клюките ще секнат през това време, и болните току виж оздравели  hahaha hahaha hahaha

Фен на Starbucks ще посети всяко едно тяхно заведение в света

http://profit.bg/news/Fen-na-Starbucks-shte-poseti-vsyako-edno-t … a/nid-123193.html

# 684
Алекс, ама вие хептен без джигри ще останете,ако карате по 29 кафета на ден ooooh! Rolling Eyes Sad
Пък Ергенина нали шА трЕбЕ да снима сериал,ако изпосталее още с Джансуто вместо мляс-чмок ще се чува сама трак-трак на кокаляците им

# 685
Слагам линк на всичките преведени от падругите серии на Султан - със субтитри са!

http://maxserials.tv/news/sultan_sultan_tureckij_serial_na_russk … e/2014-07-07-3902

# 686
А, Диме, те във Старбъкса са го измислили - барабар с кафенцето дават и сандвичи с биопродукти, че и сладкиши с яйца от свободни кокошки  Joy Joy Joy Най-новото им предложение е щрудел с ябълки и канела - тя канелата си пада силен афродизиак де, та не знам после как ще го озаптявам, ама нейсе  Joy Joy Joy Няма да ни изпосталее момчето, ще го гуша като малко сладко патенце  Joy Joy Joy Виж за Джансуто не отговарям  Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 07 юли 2014, 19:53 от alex_b

# 687
Алекс, ти направо си вече на щат! Всъщност от къде пишеш?  newsm78 newsm78 #Crazy

Моля те, не го охранвай много, аз го харесвам по-слаб! Naughty

# 688
Марти, пиша си на лаптопа  вкъщи - и аз съм волна птичка като свобните кокошки  Joy Грабвам средстовото за информация и комуникация, и заминавам където ми кажат  Laughing Имам си и един сак, който винаги е готов за път - бойната ми готовност.  GrinningТоя номер с внезапните пътувания съм го отработила многократно и многогодишно - по-тренирана съм и от американски тюлен  Joy Joy Joy

Димич, мерси за линка!  Hug Ще гледаме Султанката на руски, че онзи измислен превод, дето някакви аматьори го правиха на последните серии, хич не ми се понрави и така и не го доизгледах преведен.

# 689
Алекс,попитах, защото помислих, че от работното място пишеш, сиреч масата в кафето, и щях да те подсетя, че днес още нямаме снимка! newsm78 Joy

А сериозно - ако навикът да пътуваш е свързан с работата ти, благородно ти завиждам. Peace

Гласувайте!

http://beauty-around.com/en/turkish-actors/item/420-murat_ildirim

Тук сме добре, но може и още!А може и за няколко наведнъж.

http://www.sinematelevizyonlifestyle.com/yeni-sezonda-ekranlara- … im-anketi-17a.htm

Хубава вечер!

Последна редакция: пн, 07 юли 2014, 20:58 от martali

Общи условия

Активация на акаунт