След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 164

• 39 438
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
  Марти, това е албум на Фунда с гифовете от ЛиН.  Simple Smile

И аз като Алекс... Джансуто да изчезва, но Мурат в никакъв случай. Аз и без това не я трая. Една приятелка - съфорумка на въпроса ми: Как ще я преглъщам до Мурат? А тя :  С повече течност. Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 Ени  Hug Сонче  Hug Дими  Hug

Оф, не знам аз ли съм повредена нещо или е истина... Ами опитвам се да гледам други сериали. До край още нито един не съм гледала, ама пък няма такава игра в нито един и се улавям, че като гледам някоя интересна сцена и веднага започвам да сравнявам, ако са Мурат и Нургюл, как ще изглежда това същото. За сега единствено има шанс да изгледам Фатих Харбие, ако не го разводнят нещо. Не че и тук не прехвърлям от време на време като започнат да реват на забавен  каданс. ooooh!

Хайде от мен лека нощ и да видим дали Германия ще успее да вкара 10 гола, до края на мача. hahaha hahaha hahaha

# 736
Танче Hug за мен Фатих Харбие си е пълна,абсолютна сапунка - тип латино.
Ама Кадир Догулу е готин пич и мърка много секси.Иначе е пълно с локуми и махленски безумия.
Гледах го до към 15 серия и после го зарязах,ама с ръка на сърцето си признавам,че погледнах финалната 40 серия.Да се чуди човек как така изтрая този сериал с толкова серии,а свалиха много по-качествени продукции.Ама това е според моя вкус все пак.

Марти Hug мерси заудоволствието да ги видя пак гифчетата на Фунда - свалих няколко в темата за наслада на очите.

# 737
Eldo, Hug

Дими е разфасовала всичко както се полага. Joy Joy Joy

Скрит текст:
Както може би се досещате  нямам работно време. Имам два присъствени дни. Понякога е по-спокойно, но има и периоди с тежка натовареност. Целият юли се очертава да е такъв. Вместо да гледам, за успокоение поне на монитор, шляещи се из Чешме млади хора и веещи се бермуди на каре, гледам печални бледи  адански и истанбулски хризантеми. Ядосана съм, обидена съм им и ми иде да ги напляскам!

Алекс, Танче, добре! Да не е Джансу, но той да е. Куртулисах на всичко.

Не ми остава друго освен да повторя за лека нощ

1countingsheep newsm46

# 738
Лека нощ,Марти и на теб!

Хич не се ядосвай - ще настъпи и нашия час - още е много рано! Peace
После да не си скубем косите - по-добре да се огледаме,ослушаме и да не изпуснем клюката Joy Joy

# 739
Добро утро на всички!   Hug

Пожелавам ви спокоен и ведър ден, по възможност без всякакви природни бедствия и катаклизми!  Peace Grinning  Hug

# 740
Минутки за малко клюки и преса към сутрешното кафенце - за да не ви е скучно, докато го пиете  Laughing

В това интервю представителките на ЕНДЕМОЛ отричат слуха, че Джансу ще участва в проект с Толгахан Сейшман, щели да работят с нея, с него - не, но пък изобщо не се споменава никъде Мурат. newsm78

http://www.f5haber.com/medyaradar/endemol-turkiye-den-iddiali-ci … i-haberi-4777591/

Поредните статийки

И накрая - една нова фотка на Нургюл - със същата рокля е като на вчерашните снимки

# 741
  • Варна
Добро утро, момичета!
Под тази снимка Гюлистан е написала, че Нургюл ги е развеждала/показвала Измир.
Тази статия ще я пренеса в новата тема и там ще я коментирам. Затова...

Заповядайте в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт