След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 164

• 39 448
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
И да докладвам: от днешното дежурство ей тая снимчица се получи  Joy Joy Joy

Алекс Hug като му гледам брадата на днешната снимка,още малко и ще се докара до колажа на Фатмето, а като му сложим и капишончета - току виж стане реалност Joy Joy Joy Joy Joy

Марти Hug Peace

# 721
Хриси,Честит Рожден Ден! Много здраве,щастие,любов,сбъднати мечти! Нека всяко твое желание е мое пожелание!

# 722
  • Велико Търново
Здравейте ЛиНки,любимки! Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Компа стачкува и е голям проблем да ви изчета и още по-голем проблем да пиша.

Малчо,със закъснение,но от сърце.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МАЛЧО!

# 723
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ХРИСИ!

# 724
Малчо, бъди много щастлива!

# 725
Добър вечер къзларки  Hug Hug Hug
Хриска миличка  Hug Hug Hug Честит Рожден Ден ! Пожелавам ти да си много много здрава ,щастлива и обичана ! bdbaloni smile3525 smile3525 smile3525

# 726
Танче Hug,Алекс Hug,Дими Hug,Тони HugПепи HugСонче Hug,Марти Hug,Теси Hug напълнили сте страничките с красоти   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 727
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Честит рожден ден, Хриси!
Пожелавам ти здраве, много усмивки и вълнуващи пътешествия! Нека е слънце в душата ти, нека те обичат и уважават всички ценни за теб хора! Бъди щастлива, приятелко! Весел празник и наздраве!

# 728
Момичета днес здраво си похапнахте и се повеселихте,нали Laughing Laughing Laughing
Темата ухае на цветя, значи мога да споделя какво прочетох и нещо се размислих.
Джансу има нов договор с Лореал,ама за сериал няма нито думичка - ни за договор,ни за участие с Мурат.
Падругите започнаха да монтират до нея Толгахан Сайешън - ако сте гледали Сезоните на любовта - момъка дето играеше Чънар.
Та не знам дали Мурат освен без булка, няма да остане и без нов проект newsm78
Лошо,много лошо , ако това му се случи , ама в Адана при мама и тате - ще го преживее някак си. Tired

# 729
Ени, Соня, Малчо Hug Hug Hug

Дими-и-и, не ме отчайвай. Да се надяваме, че в момента нещата се редят и всяка информация е предпоследна. Много стана вече! Време е да се връща на екран! Този ми е много младеещ до Джану.

Попаднах на това и много ми хареса. Специалистите в темата ще кажат - малко прилича на слайд. От Фунда е.

Скрит текст:
Може да е излишно да обяснявам, но  от дясно движите надолу./

http://imgur.com/a/AHhGs

# 730
Ели Hug
Дими според мен има още време докато се изясни всичко.Екипа предполагам ,че до последно  ще пази в тайна някои важни подробности ,за има изненада и да се надскочат с конкуренцията.Сериала ако тръгва чак от Нова година няма изобщо смисъл от сега да се казва какъв точно ще бъде.

# 731
# 732
# 733
Нургюл е качила преди малко едно селфи с екипа на GECE

Ени,  Hug права си - в турските сериали важи правилото: всяка заповед е предпоследна. Та не се знае накрая какво ще се окаже. Димич, не говори изобщо такива неща - може Джансуто да отпадне от тоя сериал, но Мурат - в никакъв случай!  Peace

Марти, това на Фунда е чудесно! Не знам как трябва да се нарече, но е много хубаво!  Hug

Сонче, и ти си се появила!  Hug Дано се оправят скоро компютърните проблеми.  Peace

# 734

Общи условия

Активация на акаунт