След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 164

• 39 445
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Марти, все още не предавам от мястото на събитието, т.е. Старбъкс, та затова нямаме снимчица на Мурат днес, но пък имаме на Нургюл от сета на GECE  Grinning

# 692
# 693
Къзларки днес  много хубава конушма сте направили ,а и добре сте си похапнали шоколад  smile3521Аз ще обера това което е останало smile3521
Наде липсваше ни миличка  Hug Hug Hug

# 694
Ама тука няма кой едно Лека нощ и сладки сънища да каже bowuu bowuu
Аз пък досега "слънчасвах" ама чок язък за силното началото дето направиха - сега всичко отива по дяволите.Такива сглобки и взаимки правят,пък после се чудят що нямало рейтинг newsm78
Ами народа иска да гледа лИбов, иска си ЗейКер и тва си е Peace
Обаче тва маце Зейнебчето с характер излезе и то какъв - дали една жена,която е много влюбена може да каже на любимия си - "Колкото и да те обичам, обичам повече себе си" newsm78 Въпреки нелепата ситуация,която ги раздели повече от ясно е,че изневяра няма - всички го разбраха,само момата с тапи в ушите.Та това са ми дертовете - добре ,че свършва след три седмици,иначе замирисва на латино сапунка.
Та - да ви кажа - Лека нощ!

# 695
Дими,много рано лягаш. Животът сега започва!

Хади новина - имаме си още едно дизи

http://izleyiciplatformu.com/haber/3598-dizi-haberleri-dizi-news … -yeni-dizisi.html

До колкото разбрах това ще е парньорът

Скрит текст:

Timuçin Esen, роден в Адана!  #Crazy Хърватките коментират още - висок е и се държи ръцете в джобовете. А ито го и със Селма

Това ми напомня един лаф от станцията на кинодейците в Ахтопол: "Лежим си на този плаж и не можем да се оправим кой на кого какъв се пада."  Joy Joy Joy

А хърватките се радват, че от тази вечер отново излъчват Сусовете. Както пише една - мислех, че ще ми е скучно, но гледах, без да мръдна. Луда ли съм?

Скрит текст:
Ех, тази Аслъ! Защо се ожени! hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy А нали започнах да се оглеждам  newsm78

Лека и от мен! 1countingsheep newsm46

Последна редакция: вт, 08 юли 2014, 01:29 от martali

# 696
Марти, права си - животът сега започва!  Grinning А си имаме и рожденичка днес в темата, така че

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ХРИСИ!

Пожелавам ти здравето да е винаги с теб, щастието да те съпътства на всяка крачка, любовта винаги да е под ръка, а късметът да те чака зад всеки ъгъл! Наслади се на празника в добро настроение и сред любимите ти хора!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Happy Birthday HRISI !   Heart Eyes Hug

http://slide.ly/gallery/view/133fc8502406b5284d6460e8c560d560?ut … umnGrid_View_Link

# 697
# 698

Лека нощ, момичета!

Дими! на теб и на всички ЛиНки, сладки сънища!

Сутринта, когато се събудите, минете през дворчето да се почерпите.

Скрит текст:

Почерпка за рожден ден. Ставам на 19, а другите на лихва в банката.  smile3503  smile3521  newsm62

Да има за всички вкусове и за всяко време на деня.  Joy Joy

# 699

Алекс! Благодаря! Много хубав слайд и колажи си ми направила!  newsm51

Аз, докато се преборя с флашката и ти ме изпревари.  Joy Joy

# 700
Охо, нашествието на раци продължава.

Честит рожден ден Хриси! Здраве, много усмивки и много любов.

Знам от кого искаш да са розите  Peace

Весел и слънчев празник!

# 701
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ХРИСИ!
Нека здравето да ти бъде спътник всеки ден,
любовта най-верния ти приятел, а усмивката твоето оръжие!

Добро утро на всички!
С пожелание за един усмихнат и слънчев ден от мен!

# 702
Добро утро и от мен! Hug

От Руми чайчето,  Hug а от мен кафенцето с пожелание за прекрасен и усмихнат ден!  Heart Eyes Hug

Последна редакция: вт, 08 юли 2014, 08:41 от alex_b

# 703
И още веднъж - вече по светло  Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ХРИСИ! Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 704
Още няколко снимчици от сета на GECE

Общи условия

Активация на акаунт