Обрат в родителството. Пази боже сляпо да прогледа.

• 14 372
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Е какво направи полицията на теб и как ограничи достъпа до детето след като нямаш ограничителни заповеди или имаш?

# 16
Много тъжна история.
Ако тя наистина говори такива глупости на детето, явно е от хората, които мислят само за себе си.
Според мен трябва да се бориш за родителските права, още повече че тя е изоставила семейството и детето, а ти си се грижил за него.

Но трябва да превъзмогнеш всякакви емоции към нея и да си брутален в съда. Както писаха по-напред, това не означава, че после ще и забраниш да го вижда, напротив, ти пак си подкрепяй връзката на детето с майката.

# 17
Брей, много им вярвате на тези мъже! Mr. Green Mr. Green

От такива многострадални Геновеви бягам надалеч! Sunglasses

# 18
Аз и на жени вярвам, може и да съм наивна. Принципно, и сред мъжете и сред жените има хора, които не са готови за семейство, но са създали такова да си имат и те. Като другите.
Репликите на майката, ако се верни, наистина говорят много за нея.

# 19
Някой си търси безплатна правна помощ... Е много захитряха Thinking

# 20
  • Най-сетне у дома
Човече, контактът ти с реалността е много крехък.
Ако темата не е пързалка, би ми било интересно да чуя гледната точка на майката и хората около нея.
Мисля, че знам каква ще бъде.

# 21
Да и на мен ми е важна гледната точка на майката и на околните и много бих искал някой със чисто сърце да я усети отблизо. Защото чистото сърце дори само със присъствието си в едно такова споделяне би усетило истината и лъжата, ценните и вятърничевите възгледи и действия. А има шанс да повлияе положително върху отношението и действията на забърканите в подобна ситуация.
А гледната точка на тези хора е спрямо моментните пориви на своя живот и грам не ги интересува за другите които могат да бъдат потърпевши. И въпреки това и при тях има моменти на просветление и дори пълно осъзнаване за това кой какъв е и какво е направил. Затова има значение в какъв момент ще получите тяхната гледна точка и като какъв ще ви възприемат, ако сте в разговор на живо.
Аз винаги се стремя във всички аспекти на отношения с хора всички да бъдат доволни. И това става ако всеки осъзнава ценностите и добродетелите. Когато такива липсват трябва да се създадат. Но именно там се бяга от реалноста, защото масово липсва добро възпитание на обществото.

Общи условия

Активация на акаунт