MemeBox - корейската кутия на красотата

• 43 981
  • 553
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна, Пловдив
Уж нямаше да гледам какво има в skinfood box, но видях и ми харесват нещата, радвам се че избрах нея, а не другата. Според мен е на предпочитания, предпочитам повече бяла козметика, за почистване и освежаване пред декоративната, особено като не знам какво ще ми падне. Всички червила, глосове и подобни, които съм получила от меме-то не ми отиват и ги подарявам.

Ще е хубаво, ако започнем да си разменяме нещата, които не ни харесват от кутиите. Simple Smile

# 391
  • София
На втори прочит, не е чак толкова лоша Скин фуд кутията, със сигурност е по удачна за моята кожа от тази на Фейс Шоп

Скрит текст:

SKINFOOD Egg White Pore Meringue Foam ще ми влеза в употреба, около година използвах SKINFOOD Egg White Pore Foam и много ми харесваше, много икономична и добре почиства!
Black Sugar Wash Off Mask също ще влезе в употреба, другите продукти са ми непознати, трябва да ги разгледам по-обстойно

# 392
И аз си поръчах Skinfood кутията и ми изглежда съвсем ок. На тая маска често и се чудя. Продукти с вит.С също харесва та да видим дали ще ми допаднат.
Искам да попитам за кутиите получавате ли известие, до врата ли ги доставят или си ги търсите в пощата? Понеже не съм в Бг, а до тука не доставят, поръчвам си я до Бг. Но не знам какво да кажа на мама за получаването, тя ли да я търси или да чака известие?

# 393
  • виртуално
Аз проверявам в сайта на пощите
http://www.bgpost.bg/?cid=176
като видя, че е пристигнала - отивам да я получа.

# 394
  • София
Да се оплача, че шоколадовата ми кутия е отишла на митница ooooh!
Купих я за около 20 долара, което значи, че при сегашния курс на долара, ще отиде над 30 лв. и ще трябва да и плащам ДДС и такса - около 10 лв. допълнително Tired
Имам още три поръчани кутии, които не са изпратени и се чудя дали да не ги откажа...

# 395
А, ама те пишат по-ниски стойности на кутиите винаги! На моите обикновено пише 16 долара, независимо от стойността, която съм платила... Като я получиш - виж какво пише, може и заради друго да е отишла...

# 396
  • София
И аз затова не очаквах - видях, че в събота е влязла в БГ и се бях настроила днес да я получа. А вместо това към 12 ч. днес в системата за проследяване се появи: Send item to customs (Inb) Изпращане на Вх. пратка на Митница, BULGARIA, RPSM - MITNITZA SOFIA  ooooh!
Ще си чакам известието за митница и ще ходя да видя какво е положението. Едни маски за лице за 8 долара от lightinthebox, които пътуват вече повече от 2 месеца и най-сетне се появиха в БГ в събота, също са отишли на митница. Толкова ли го е закъсал бюджета, та ще проверяват всяка малко по-голяма пратка с надежда да измъкнат някакво ДДС... Money
Във всеки случай ми убиха удоволствието от очакването на кутията  Tired

# 397
  • Варна, Пловдив
Да се оплача, че шоколадовата ми кутия е отишла на митница ooooh!
Купих я за около 20 долара, което значи, че при сегашния курс на долара, ще отиде над 30 лв. и ще трябва да и плащам ДДС и такса - около 10 лв. допълнително Tired
Имам още три поръчани кутии, които не са изпратени и се чудя дали да не ги откажа...
Ужас,  ooooh!. За колко време е пристигнала. Прави ми впечатление, че skinfood-а още пътува, а преди за това време вече я вземам от пощата. От 29-ти е пусната. Почвам да си мисля, че може да се промени това със скоростната пратка на цена на нормална. Дано да греша Thinking
Прави ми впечатление, че е различен началния маршрут.

# 398
  • София
Ужас,  ooooh!. За колко време е пристигнала. Прави ми впечатление, че skinfood-а още пътува, а преди за това време вече я вземам от пощата. От 29-ти е пусната. Почвам да си мисля, че може да се промени това със скоростната пратка на цена на нормална. Дано да греша Thinking
Прави ми впечатление, че е различен началния маршрут.

Пусната е на 24-ти, в събота е влязла в БГ, днес сутринта е отишла на митница. Предишните ми кутии също идваха за 7-10 дни, но никога не са ходили на митница.

# 399
  • София
Аз ходих вече на митница...Направо треперех от тази опция, но се оказа, че не е голяма драма.
Е, "отиди на гише 16"; "отиди на гише 15"; "върни се на 16"; "сега на 31" , но драмата приключи за около 20 мин. Сигурно не им се занимаваше с мен за некви въшливи 28 долара.
Но си носете от банкирането разпечатка, че сте платили и за всеки случай разпечатана поръчката

# 400
  • виртуално
Josepha - каква стойност пишеше на пакета? Колко плати?
Моята кутия е изпратена на 30.10 - ще видим съде ще пристигне, но нямам никакво време да ходя до митницата.

# 401
  • София
Голяма гадост е това с митницата... аз също нямам време, дано моята да мине между капките и да пристигне в пощата  Praynig

# 402
Митниците не са толкова кофти, но е неприятно, ако ти начислят нещо... Аз също си получих пратката от LIB, но директно в пощата... Странно защо тебе са те набелязали така.

# 403
  • София
Пишеше си 28 долара на пратката и платих (общо с някаква си такса от 3,50) 11,95лв
Аз мислех, че ограничението е 30 долара, а не 30лв. , за да отиде пратката на митница
И аз много се надявах да е в пощата, но не би...За щастие мина много бързо. Аз дори ходих на обедната почивка да я освобождавам пратката, а работя в района на the mall тъй че не ми беше особено удобно, но стана все пак.

# 404
  • София
15 долара е ограничението  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт