MemeBox - корейската кутия на красотата

• 43 686
  • 553
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна, Пловдив
Моите дългоочаквани 2 кутии май скоро ще станат 3 Mr. Green
Hellinger, благодаря за купона.   bouquet Това за вип-овете как ги намери?

# 61
Поддадох се... отвратителна работа  Crazy Имам едни $10, които ми подариха за заменен продукт, тъкмо ги спестих за следващото изкушение.
Досега съм поръчала 8 кутии (едната е Bundle от три), от които съм получила 4. Като изключим Superbox#11, която не беше нищо особено, oстаналите са страхотни и използвам активно част от продуктите.

Получени:
Memebox Global #11
Memebox Superbox #11 Before Special day
Superbox #21 Dermocosmetics
Memebox Office Essentials

Чакам:
Scented Bundle 2+1
Oriental Medicine
OMG box
Cleansing box

п.с. Май съм на-зле от всички - много ми е слаб ангела...  Mr. Green

На мен за ВИП-кутиите ми изпратиха мейл.

Последна редакция: чт, 26 юни 2014, 14:32 от chervenokoska_2

# 62
Мене не ме бръснат за ВИП, за тях и купона научих оттук - http://www.makeuptalk.com/f/topic/129504-memebox-korean-beauty-b … -392#entry2231497.

Тука са тежката артилерия MEME-маниаци Grinning

# 63
  • in a Lovesong
Значиии, от вчера има скрити секции в сайта с разни сделки - вчерашната не е активна, а днескашната е http://us.memebox.com/memebox/super-secret-deals. Публикуват ги във ФБ страницата Simple Smile Вчерашната беше кутия по избор, плюс мъжката кутия (номер 2). Аз не се вредих за Cooling Care, но днес я поръчах заедно с почистващата пяна  Heart Eyes

А най-странното е, че не ме чарджна шипинг изобщо - така с кода за 10 долара двете неща ми излязоха 13 долара... Ако е грешка, се надявам да не поискат да им плащам шипинг отделно Grinning

Същата работа и при мен...имаше явно някакъв бъг в системата,защото и на Luckybox 7 не се начисляваше доставка  Mr. Green Но свърши вече, доста бързо се усетиха  Mr. Green И аз като теб се надявам да не поискат 7 долара за доставка  Mr. Green Тук може да си пишем всичко, никой няма да разбере хаха....като гледам в онзи форум какво се случва, като пишат на английски и постоянно ги четат  Whistling

# 64
Не, едва ли ще ги искат тези пари, все пак грешката е била у тях Simple Smile А честно казано съм супер щастлива, че слушат - тука напусто колко пъти писахме какво точно искаме да се промени в нашите кутии, ама кой ли те има за фактор...

# 65
# 66
Здравейте!
Благодарение на тази страхотна тема разбрах за memebox.    Hug От една седмица непрекъснато гледам сайта и кутиите, но все не мога да се престраша да си поръчам. Сега вече съм решила, че искам 2 кутии, но от толкова голямо разнообразие не мога да си избере кои да бъдат. Чудя се между hair and body 3, cooling box, memebox global 15 и memebox  special 22. Търся предимно продукти за коса и тяло и декоративна козметика. Много ще съм ви благодарна, ако ми помогнете в избора.   bouquet

# 67
# 68
Вип кутиите се сменят почти всеки ден. Когато аз публикувах бяха 3 други кутии, които сега ги няма. Тези, скъпите, са от днес.

# 69
  • Бургас
Момичета получих кутия номер 12 вътре има два фул продукта от които единия е 78!долара ще ги тествам тези дни като цяло много добре

Peace

# 70
Момичета получих кутия номер 12 вътре има два фул продукта от които единия е 78!долара ще ги тествам тези дни като цяло много добре  Peace

Можеш ли да качиш снимки?  Grinning

# 71
# 72
Хмм, не съм впечатлена, честно казано Sad Май само Claypatra и лакчето за нокти ме грабват много...
Аз днес ще ида да си взема Colorbox Bundle-а, довечера ще пиша.

# 73
  • Варна
Ааа  Heart Eyes записвам се тук, изкушавате ме и аз да си поръчам някоя кутийка, но то не е за неандарталци като мен  Mr. Green

# 74
  • Бургас
Е моята база за сравнение е пинкс и прити и в момента съм много впечатлена

Peace

Общи условия

Активация на акаунт