MemeBox - корейската кутия на красотата

• 43 777
  • 553
  •   1
Отговори
# 465
  • София
63 skincare elixir, няма нищо общо с това което очаквах, повече кутии на сляпо, не купувам  Mr. Green
http://www.fanserviced-b.com/unboxing-memebox-skincare-elixir-cu … t-discount-codes/

# 466
  • виртуално
63 skincare elixir, няма нищо общо с това което очаквах, повече кутии на сляпо, не купувам  Mr. Green
http://www.fanserviced-b.com/unboxing-memebox-skincare-elixir-cu … t-discount-codes/

добре, че не я поръчах и аз
само околоочния крем ми харесва

# 467
  • София
Мда,нищо елексирско не виждам  Mr. Green

# 468
В блога имам две нови ревюта на кутии - и от двете съм доста доволна Simple Smile Сега чакам е чаеното дърво, но от него май ще се разочаровам...

# 469
  • София
И аз съм доста разочарована от последната си кутия: Volume Up. По описание звучеше като anti-age - съответно очаквах някакви продукти за стягане, срещу бръчки и т.н. В действителност няма нито един такъв продукт - пълна е с декоративна козметика - спирала, гланц за устни, втори гланц за устни, някакъв глитер... Единственото стягащо нещо е един крем за бюст - 50 мл Mr. Green
Имам поръчани още 2 кутии - ябълковото мохито и черната козметика. Дано ме изненадат приятно  Praynig

А защо спряха да пускат нови кутии? Заради празниците ли или ще ги спират  newsm78

# 470
  • София
Това е Yet Set

# 471
Доообре, връщам си думите назад! Чаеното дърво пристигна току-що и е много по-готино на живо. Не знам кога ще ги използвам тези неа (кожата ми е ок), но знам, че направих една добра инвестиция, ако кожата ми полудее  Heart Eyes

# 472
  • София
Доообре, връщам си думите назад! Чаеното дърво пристигна току-що и е много по-готино на живо. Не знам кога ще ги използвам тези неа (кожата ми е ок), но знам, че направих една добра инвестиция, ако кожата ми полудее  Heart Eyes

Какво има в нея?

# 473
Лосион Tosoowong, кърпички и тоник Purederm, някаква sheet маска, чисто масло от чаено дърво (това исках най-много) и повторение на кремчето за пъпки Bee Tox от 17-тата глобална. Утре ще се постарая да направя читави снимки (в това време е почти невъзможно, светлината е ужасна) Simple Smile

# 474
  • София
Лосион Tosoowong, кърпички и тоник Purederm, някаква sheet маска, чисто масло от чаено дърво (това исках най-много) и повторение на кремчето за пъпки Bee Tox от 17-тата глобална. Утре ще се постарая да направя читави снимки (в това време е почти невъзможно, светлината е ужасна) Simple Smile

Звучи добре, чакаме снимки Simple Smile

# 475
Момичета, във всеки град ли доставките пристигат в пощата?

# 476
  • София / Перник
По принцип да, освен ако не отиде на митница.

# 477
# 478
  • София

Благодаря за ревюто.... кутията определено не е за мен  Hug

# 479
Тя и за мен не в момента - ама... Много го обичам това чаено дърво Grinning

Общи условия

Активация на акаунт